Τα κείμενα των μηνυμάτων σου υπάρχουν καταγραμμένα στο forum
φυσικα και ειναι ,,,αυτο τι παει να πει?
μπορεις να μου το κανεις λιανα γιατι ειμαι πανω απο 50χρν και δεν στροφαρω επαρκως μαλλον
.διαστρεβλώνοντας έννοιες και ουσίες - μια "εξυπνη" τακτική που αποτελεί καλό "προπέτασμα καπνού" για το "μπουρδούκλωμα" της συζήτησης και την ομαλή έξοδό του από αυτή , με τον εγωϊσμό του ακέραιο και ακμαίο (προπαντως αυτό - μην παραδεχτούμε ότι την "πατήσαμε" σε κάτι και θιγεί το πολύτιμο "εγώ" μας και το "ανυπέρβλητο" κύρος μας).
καλο το διαγκελμα δε λεω...αλλα σε μενα προσωπικα δεν φτουραει... τωρα αν καποιος συνφορουμιστας πιθετε
δεν υπαρχει θεμα...τουλαχιστον εσυ δε χρειαζετε να το ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣ....οπως μου προτεινεις....
ΣΕ ΚΑΘΕ λοιπον περιπτωση μιας και το κουρασαμε...και παει στο ανουσιο για κοινη θεα ,αναγνωση μεσα σ ενα φορουμ.....
Τα ποστ μου ειναι γραμμενα,,, φυσικα με τις αποψεις μου
δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο τουλαχιστον σε επιπεδο επι του θεματος
μια μονο ερωτηση προσωπικα σε εσενα
-εντυπωση μου εκανε οπως λες οτι γνωριζεις την μακροχρονη ενασχολιση μου με το θεμα κυνηγι- οπλα
εγω προσωπικα δεν σε γνωριζω περαν του εραστης της ακριβιας...
θαθελες να μου πεις ( φυσικα σε ΠΜ ,,, δεν αφορα το φορουμ ) απο που και πως???
Βλέπω ότι επιμένεις, προφασίζεσαι μεν πώς "...μιας και το κουρασαμε..." αλλά θέλεις συνέχεια στη συζήτηση, να το "κουράσουμε" κι άλλο δηλαδή...
Δεν μπορώ να ξέρω πώς και τι "στροφάρεις" όπως λές, δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και όλη η εικόνα που λαμβάνω είναι από τη έως τώρα συμμετοχή σου στο παρόν forum.
Τα κείμενά σου περιγράφουν τις απόψεις σου, τον τρόπο που τις υπερασπίζεσαι και τα επιχειρήματά σου - είναι ανοιχτά σε όποιον θέλει να τα διαβάσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Το forum είναι δημόσιο και πραγματεύεται θέματα όπλων, τα αεροβόλα μπορεί να μην είναι πυροβόλα ή πολυβόλα ή κανόνια αλλά λογίζονται από το Νόμο ως ΟΠΛΑ. Θεωρητικολογίες και σκέψεις, αναλύσεις, προτάσεις, ιδέες είναι πάντα καλοδεχούμενες και προσφέρουν στην γνώση και την ψυχαγωγία που αποζητούν όλοι όσοι εγγράφονται ή μη και παρακολουθούν τα θέματα - πάντα όμως υπό το πρίσμα του τι είναι ΝΟΜΙΜΟ στην χώρα μας στην παρούσα χρονική φάση και συγκυρία. Η ευθύνη για τυχόν "στραβοπατήματα" ή "κοτσάνες" που θα γραφτούν και μπορεί να θεωρηθούν "καλή τι πίστει" ή "κακή τη πίστει" από τους υπεύθυνους των Αρχών ότι προάγουν ή προτρέπουν σε παράνομες πράξεις, ενέργεις κλπ
βαρύνει και τον δημιουργό/ιδιοκτήτη του forum - άν καποια μέλη δεν έχουν την πνευματική ωριμότητα να το κατανοήσουν για τούς όποιους λόγους (ηλικία, άγνοια νόμων, ανευθυνότητα συμπεριφοράς κλπ) δουλειά των μελών της συντονιστικής ομάδας είναι να προσπαθήσει να προστατέψει τόσο το μέλος που εκτίθεται όσο και το forum. Άν δεν συμμορφωθεί υφίσταται τις συνέπειες - το forum όμως δεν πρόκειται να τεθεί "εν κινδύνω" για τις απόψεις του καθενός.
Το πώς θα εκλάβει το "θιγέν" μέλος με τον τρωθέντα εγωϊσμό τις διορθώσεις, τις συστάσεις και την παρότρυνση των άλλων είναι πάντοτε θέμα χαρακτήρα και ανατροφής αλλά δεν αφορά το forum.
Δεν έχω λόγο να στείλω κανένα προσωπικό μήνυμα φίλε mark cal20.