Τελικα δε ζητατε το κυνηγι με αεροβολο αν καταλαβαινω καλα αλλα την ελευθερη χρηση του στην υπαιθρο Δευτερον αν ειναι να ασχολουμαι με σκοποβολη και καλουμαι να πληρωνω την αδεια κυνηγιου προτιμω να πληρωσω την συνδρομη σε ενα συλλογο ωστε να απολαμβανω και καποια προνομια οπως νομιμοτητα,ασφαλεια κατα ατυχηματος
Mανθο , αν διαβασεις τα μνμ τα μου θα δεις τι θεωρω ιδανικο . Απ'οτι βλεπω παλι αναφερεσε στο κοστος που θα κληθει να πληρωσει ο καθε ενας . Αντιθετα με εσενα , εμενα αν μου δεινοτανε η επιλογη να πληρωσω κυν. αδεια ή συνδρομη σε συλογο , και αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα μονο για το ενα απο τα δυο , τοτε σιγουρα θα πληρωνα την κυν. αδεια για διαφορους λογους . Κατ'αρχην θα ηξερα που πανε τα λ7 μου , ενα σεβαστο ποσο προς το κρατος ενω το υπολοιπο ποσο που παει στον κυν. συλλογο ξερω οτι θα παει για τα λειτουργικα του εξοδα , την διατηρηση του σωματος της θυροφυλακης που πληρωνουνε οι κυνηγοι μονοι τους , σε διαφορα φιλοθηραματικα εργα αναλογα την πολιτικη και την δυναμικη του καθε συλογου , σε επιστημονικες μελετες που πληρωνουνε οι κυνηγοι παλι μεσω των αδειων τους , σε καποιες αναδασωσεις ( κατα καιρους ) κτλ . και δεν αποκλειω οτι κατι λιγα να καταληγουνε και στις τσεπες καποιων επιτηδειων . Επισης ξερω οτι δεν θα επιβαρυνω το κρατος ουτε με ενα cent μεσω επιδοτησεων ή καποιας αλλης απαιτησης μου , πολυ βασικο και αυτο νομιζω .
Οσο για τα προνομοια που αναφερεις , μιλας για νομιμοτητα , που

?? εγω μιλαω για νομιμοτητα σε ολες τις περιοχες τις Ελλαδας που επιτρεπετε το κυνηγι , νομιζω πως δεν τιθετε ζητημα συγκρισης . Μιλας για ασφαλεια κατα ατυχηματος , ξεχασα να σου πω πως ενα μικρο ποσο απο αυτο που πληρωνει ο κυνηγος για την αδεια του πηγαινει για την ασφαλεια του , μαζι με την αδεια του παραλαμβανει και ενα αντιγραφο του ασφαλιστικου του συμβολαιου για προσωπικα ατυχηματα και ατυχηματα κατα τριτων οπως και για ατυχηματα κατα ξενης περιουσιας για ολο τον χρονο και για ολες τις περιοχες που μπορει καποιος να κυνηγησει νομιμα .