Φτύσ' το το θέμα φίλε Κυριάκο - μια χαρά καλά κυλάει ως τώρα, μην αλλάξει χαρακτήρα και αρχίσουν κι εδώ γκρίνιες κι έριδες
Για το αντικραδασμικό σύστημα SAS δεν ξέρω και πολλά κι από αυτά που διάβασα αλλού δεν έβγαλα άκρη. Άλλοι λένε ότι δουλεύει καλούτσικα κι άλλοι ότι δεν αλλάζει τίποτα στην συμπεριφορά του όπλου. Οι πρώτοι βέβαια συγκρίνουν τα νέα Hatsan με τα προηγούμενα που είχαν δοκιμάσει και δεν είχαν αυτό το σύστημα και συνήθιζαν κάποια στιγμή να πετάνε τις βάσεις μαζί με τις οφθαλμίδες από πάνω τους

Αντικραδασμικό δεν νομίζω να γίνεται αλλά σαφώς και είναι μια βελτίωση σε σχέση με την παλιά σχεδίαση - θα το δούμε αναλυτικά όταν έρθει κι εδώ με το καλό. Εντύπωση μου έκανε επίσης στα νέα μοντέλλα 88 και 99 η ύπαρξη μοχλού που ξεκλειδώνει την κάννη (δεν χρειάζεται πλέον "σφαλιάρες" για ν' ανοίξει

) - ένα σχεδιαστικό χαρακτηριστικό που συναντάμε και σε κάτι άλλα παλιό-αεροβόλα της σειράς

(σαν να λέμε: Slavia 630/631/634, HW 35/55, Anschutz 335, Webley Omega κλπ) Οι Τούρκοι σχεδιαστές δείχνουν να προσέχουν την αγορά, να την αφουγκράζονται και σίγουρα έχουν διαβάσει το μάθημά τους...