Ρε μεγαλε δεν τον αφησες να παρει ανασα,ασε να σου εξηγηση πρωτα τι μπορει να γινει και μετα του λες οτι σε εχασε επο πελατη οτι δεν εισαι επαγγελματιας και αντε γεια.
Φιλε dogo αν μου επιτρεπεις κι εμενα ενα σχολιο.Καταλαβαινω και την απογοητευση σου και τον εκνευρισμο σου.Πιστευω ομως οτι δεν το χειριστικες με τον καλυτερο τροπο...Αφου του εστειλες φωτογραφιες και του εδειξες το προβλημα και αφου σου ειπε οτι θα σου απαντουσε επρεπε να περιμενεις λιγο ακομα.Αν δεν σου απαντουσε, επρεπε παλι να επιμεινεις με δευτερο και τριτο mail μεχρι να κερδιζες αυτο που ηθελες και αυτο που δικαιουσουν.Παντα βεβαια με το "μαλακο".Δυστυχως, αυτος βρισκοταν σε πλεονεκτικη θεση αφου αν ηθελε σου εστελνε καινουργια φιαλη, αν οχι...απλα δεν σου εστελνε.Με το τελευταιο mail σου και χανοντας την υπομονη σου εχασες και καθε πιθανοτητα να παρεις αυτο που ηθελες.Τωρα γι' αυτο που λες οτι επρεπε αυτα να σου τα πει απο την αρχη και οτι δεν επρεπε να αμφισβητει το προβλημα που ειχε, εχεις δικιο αλλα τελικα ποιος βγηκε χαμενος και αδικημενος ?Εσυ, γιατι τωρα αναγκαζεσαι να αγορασεις καινουργια φιαλη και να την πληρωσης απο την τσεπη σου.Anyway....εσυ ξερεις....Ελπιζω να μην σου ξανατυχει ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλο απο εμας κατι παρομοιο.ΦιλικαΓιωργος.
προσπαθησα αλλα δεν κρατηθηκα φιλε μου τασο... τι να κανω
Παράθεση από: dogo στις 19 Δεκεμβρίου, 2011, 12:01:59 μμπροσπαθησα αλλα δεν κρατηθηκα φιλε μου τασο... τι να κανω να ηρεμήσεις φιλε Σάκη και να χαρείς το όπλάκι σου. Αλλωστε μεσα απο το φορουμ θα καταλάβεις αν δεν το κατάλαβες οτι το (οποιο) χατσαν ειναι η αρχή.Οπότε κάνε κράτει και αργότερα παιρνεις ενα αλλο και μετα ενα ακομα και πάει λέγοντας
Απο το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετήθηκα πολύ καλά. Σε 2 ημέρες μου έφτασε το δέμα στην Αθήνα,
Mπορεί και ή λύση με αγορές από την Κύπρο ,βουλγαρία , αγγλία και γερμανία να μην υπάρχει σε λίγο καιρό γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και το άν θα υπάρχει ευρωπαική ένωση αύριο ή αν θα είμαστε εμείς αύριο σ αυτήν. Ίσως οι σημερινές ευκαιρίες αγοράς από το ''εξωτερικό '' να φαίνονται σαν χαμένες ευκαιρίες αύριο. Τώρα θα πεί κανείς , αν επέλθει πτώχευση ,βγούμε από την ευρώπη και δεν έχουμε τα απαραίτητα για την επιβίωσή μας θα μας απασχολούν ακόμα οι αγορές όπλων ? Κουβέντα να .....
Παράθεση από: xdionisis στις 19 Δεκεμβρίου, 2011, 23:43:11 μμΑπο το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετήθηκα πολύ καλά. Σε 2 ημέρες μου έφτασε το δέμα στην Αθήνα,τι εγινε? μπηκε ο τυπος στο αμαξι (καμια φεραρι φανταζομαι) απο βουλγαρια και κατεβηκε Αθηνα με τα παντηλικια και τους κοφτες να χτυπανε κοκκινο για να προλαβει τον πελατη του ζεστο?? υπερβαλεις λιγο εδω φιλε η ειναι η ιδεα μου?στα υπολοιπα που λες με τις τιμες συμφωνω, αν δεν βαλουν μυαλο τα ελληνικα καταστηματα θα μεινουν με το ..... στο χερι.