Νομιζω οτι πρεπει και δημοσια να πω ενα ευχαριστω στο Μαστορα διοτι μετα το π.μ που του ειχα στειλει με πηρε αμεσως τηλεφωνο και με βοηθησε με ενα προβλημα που ειχα με το hatsan.Μαλιστα στο σκοπευτηριο σημερα βρηκε το προβλημα και σε 5 λεπτα ηταν σαν καινουριο.Πιστευω πως αυτα πρεπει να μαθαινονται γιατι αυτο ειναι το σωστο και ηθικο.Και παλι ευχαριστω και καλες βολες.υ.γ πρωτη φορα ανεβηκα στο σκοπευτηριο και ειδα οτι εχετε καλη ομαδα.Αν και ανηκω ακριβως απεναντι σας στη χωραφα και στα τηλεκατευθυνομενα οταν εχω χρονο θα ερχομαι!!
καλησπερα και απο μενα προσφατα απεκτησα το blizzard 5,5. Και ηθελα να ρωτησω σχετικα με τη στοχευση του οπλου μου που πυροβολει δεξια.
Παράθεση από: pcpgunner στις 31 Ιουλίου, 2012, 12:02:02 μμκαλησπερα και απο μενα προσφατα απεκτησα το blizzard 5,5. Και ηθελα να ρωτησω σχετικα με τη στοχευση του οπλου μου που πυροβολει δεξια.Καλως ηρθες και καλησπερα.Τι εννοεις χτυπαει δεξια, το σκοπευτικο σου το εχεις ρυθμισει? και αν ναι για τι σκοπευτικο μιλαμε?
Παράθεση από: MASTORAS στις 31 Ιουλίου, 2012, 12:05:05 μμΠαράθεση από: pcpgunner στις 31 Ιουλίου, 2012, 12:02:02 μμκαλησπερα και απο μενα προσφατα απεκτησα το blizzard 5,5. Και ηθελα να ρωτησω σχετικα με τη στοχευση του οπλου μου που πυροβολει δεξια.Καλως ηρθες και καλησπερα.Τι εννοεις χτυπαει δεξια, το σκοπευτικο σου το εχεις ρυθμισει? και αν ναι για τι σκοπευτικο μιλαμε?Δεν ξερω να το ρυθμιζω. Ειναι Nikko stirling 4.5-14 x50 (Gold crown airking). Ενω σημαδευω κεντρο χτυπαει λιγο δεξιοτερα
Eιναι πολυ απλο, τα turrent εχουν επανω ενα βελακι και ενδειξη κατευθυνσης. Το πανω σου δειχνει γυριζοντας αριστερα UP και το πλαινο σου δειχνει αριστερα RIGHT. Μπορει βεβαια να ειναι και αντιθετα στην συγκεκριμενη αλλα αυτο θα το δεις εσυ. Γυριζοντας το turrent προς τα εκει που σου δειχνει την κατευθυνση, οδηγεις την βολιδα σου. Π.χ. αν θελεις να παει η βολιδα σου επανω γυριζεις προς το UP και αν θελεις να παει πιο δεξια προς το RIGHT.Στην περιπτωση σου θα πρεπει να γυρισεις το πλαινο turent αντιθετα απο το RIGHT που θα σου γραφει για να παει η βολη σου αριστεροτερα.Υπολογισε οτι θα χρειαστεις περιπου 8 κλικ για καθε εκατοστο (αν η διοπτρα γραφει επανω της 1/4 ή τα διπλασια αν γραφει 1/8) στα 25 μετρα.