Παράθεση από: Chimj στις 30 Νοεμβρίου, 2012, 20:20:22 μμκαλησπερα και απο εμενα. Ονομαζομαι Χρηστος και ειμαι απο Σαλαμινα. Ειμαι 31 ετων , ημουν εργολαβος και τωρα ασχολουμε μα business & lifestyle.΅Ειμαι κατοχος ενος Gamo CFX 177 συνθετικο.Εκει θα βρεις και τον MASTORA σου,καλως ηρθες στην παρεα.
καλησπερα και απο εμενα. Ονομαζομαι Χρηστος και ειμαι απο Σαλαμινα. Ειμαι 31 ετων , ημουν εργολαβος και τωρα ασχολουμε μα business & lifestyle.΅Ειμαι κατοχος ενος Gamo CFX 177 συνθετικο.
Παράθεση από: iraklis2010 στις 30 Νοεμβρίου, 2012, 21:22:39 μμΠαράθεση από: Chimj στις 30 Νοεμβρίου, 2012, 20:20:22 μμκαλησπερα και απο εμενα. Ονομαζομαι Χρηστος και ειμαι απο Σαλαμινα. Ειμαι 31 ετων , ημουν εργολαβος και τωρα ασχολουμε μα business & lifestyle.΅Ειμαι κατοχος ενος Gamo CFX 177 συνθετικο.Εκει θα βρεις και τον MASTORA σου,καλως ηρθες στην παρεα.Τι ενοεις? Ειναι κανεις απο σαλαμινα?
Ειναι και ακομη 2-3 παιδια.
Παράθεση από: MASTORAS στις 01 Δεκεμβρίου, 2012, 18:43:27 μμΕιναι και ακομη 2-3 παιδια.πανέμορφα. Θα χρειάστω σίγουρα την βοήθεια σας και απο κοντά ίσως γιατί θέλω ένα δώρο για τον εαυτό μου . Όπως βλέπω έχεις και το BSA s10. Σκέφτομαι για το πρωτο μου pcp να είναι το r10. Τι λέτε; Αξίζει τα λεφτά του;
...καλώς όρισες Χρήστο, αν δεν το γνωρίζεις...., έχει πολλούς 'πλατύποδες' το φόρουμ