Παράθεση από: ptassos στις 01 Ιουλίου, 2013, 09:33:54 πμΒασικά το όπλο το πήρα καινούριο και το βάζω στη ντουλάπα, και έχω ρίξει 4-5 κουτάκια βολίδες.Επίσης να επισημάνω ότι το όπλο δεν έχει ανοιχτεί - πειραχτεί, είναι όπως το πήρα. Τέλος να πω για το ζύγισμα του ότι τραβάει πολύ μπροστά και είναι άβολο να το ρίχνω όρθιος.. Σε αυτό φίλε Τάσο θα συμφωνήσω και εγω δεν ξέρω πως να το δικαιολογήσω. Ισως να συμβάλει το αυξημένο βάρος του αεροθαλαμου και να μεταφέρει το κέντρο βάρος του όπλου λίγο ποιο μπροστά από ότι θα έπρεπε ... Βέβαια από την άλλη του προσθεσα ένα ρυπμιζομενο πέλμα της bisley και έτσι εχει προσαρμοστεί πιο πολυ στο σωματοτυπο μου .... Πιστεύω παντός πως τα κοντακια Τ είναι πιο σταθερά από τα S γιατί βοηθάει πολυ η πιστολοειδης λαβή του όπλου αλλα δεν εχω ρίξει με S για να ξέρω!!!!! Εσυ τι κοντακι φοράς ;;;;
Βασικά το όπλο το πήρα καινούριο και το βάζω στη ντουλάπα, και έχω ρίξει 4-5 κουτάκια βολίδες.Επίσης να επισημάνω ότι το όπλο δεν έχει ανοιχτεί - πειραχτεί, είναι όπως το πήρα. Τέλος να πω για το ζύγισμα του ότι τραβάει πολύ μπροστά και είναι άβολο να το ρίχνω όρθιος.
Παράθεση από: aggelosfz στις 01 Ιουλίου, 2013, 09:49:34 πμΠαράθεση από: ptassos στις 01 Ιουλίου, 2013, 09:33:54 πμΒασικά το όπλο το πήρα καινούριο και το βάζω στη ντουλάπα, και έχω ρίξει 4-5 κουτάκια βολίδες.Επίσης να επισημάνω ότι το όπλο δεν έχει ανοιχτεί - πειραχτεί, είναι όπως το πήρα. Τέλος να πω για το ζύγισμα του ότι τραβάει πολύ μπροστά και είναι άβολο να το ρίχνω όρθιος.. Σε αυτό φίλε Τάσο θα συμφωνήσω και εγω δεν ξέρω πως να το δικαιολογήσω. Ισως να συμβάλει το αυξημένο βάρος του αεροθαλαμου και να μεταφέρει το κέντρο βάρος του όπλου λίγο ποιο μπροστά από ότι θα έπρεπε ... Βέβαια από την άλλη του προσθεσα ένα ρυπμιζομενο πέλμα της bisley και έτσι εχει προσαρμοστεί πιο πολυ στο σωματοτυπο μου .... Πιστεύω παντός πως τα κοντακια Τ είναι πιο σταθερά από τα S γιατί βοηθάει πολυ η πιστολοειδης λαβή του όπλου αλλα δεν εχω ρίξει με S για να ξέρω!!!!! Εσυ τι κοντακι φοράς ;;;;Έχω αυτό που μπαίνει το χέρι μέσα. Για καθάρισμα στην κάννη; Δηλαδή βάζω λάδι κοίλου κάννης και το καθαρίζω όπως το G3 στη δουλειά;
Παράθεση από: ptassos στις 01 Ιουλίου, 2013, 11:19:40 πμΠαράθεση από: aggelosfz στις 01 Ιουλίου, 2013, 09:49:34 πμΠαράθεση από: ptassos στις 01 Ιουλίου, 2013, 09:33:54 πμΒασικά το όπλο το πήρα καινούριο και το βάζω στη ντουλάπα, και έχω ρίξει 4-5 κουτάκια βολίδες.Επίσης να επισημάνω ότι το όπλο δεν έχει ανοιχτεί - πειραχτεί, είναι όπως το πήρα. Τέλος να πω για το ζύγισμα του ότι τραβάει πολύ μπροστά και είναι άβολο να το ρίχνω όρθιος.. Σε αυτό φίλε Τάσο θα συμφωνήσω και εγω δεν ξέρω πως να το δικαιολογήσω. Ισως να συμβάλει το αυξημένο βάρος του αεροθαλαμου και να μεταφέρει το κέντρο βάρος του όπλου λίγο ποιο μπροστά από ότι θα έπρεπε ... Βέβαια από την άλλη του προσθεσα ένα ρυπμιζομενο πέλμα της bisley και έτσι εχει προσαρμοστεί πιο πολυ στο σωματοτυπο μου .... Πιστεύω παντός πως τα κοντακια Τ είναι πιο σταθερά από τα S γιατί βοηθάει πολυ η πιστολοειδης λαβή του όπλου αλλα δεν εχω ρίξει με S για να ξέρω!!!!! Εσυ τι κοντακι φοράς ;;;;Έχω αυτό που μπαίνει το χέρι μέσα. Για καθάρισμα στην κάννη; Δηλαδή βάζω λάδι κοίλου κάννης και το καθαρίζω όπως το G3 στη δουλειά;ουτε για αστειο παρε ενα σετ με οβελο για 5,5 (εχουνε στα επιβιωσης εκει για m16)αν και με 1000 βληματα τι να λερωσει .....
Απλά στα 50 μέτρα είναι σαν να τις ρίχνω με καραμπίνα και κάνουν διασπορά, η διαφορά είναι στον χρόνο, με την καραμπίνα αρκεί ένα μπάμ, με το 100άρι θέλει κάποια λεπτά γιατί τις ρίχνει μία μιά Εχω δοκιμάσει διάφορες βολίδες και αυτές που πήγαν καλύτερα ήταν κάτι βουλγάρικες όταν πήγα τελευταία φορά βουλγαρία και τις πήρα με 1.5 ευρώ το κουτάκι.
Τελικά φίλε Legion ασκείς τη βολιδομαντική χρόνια έ; Ούτε και τα baracuda τα πηγαίνει.Πήγα στο πεδίο βολής σήμερα και τζίφος, στα 25 μέτρα με το ζόρι πετύχαινα ένα άδειο μπουκάλι αεροζόλ. Πάλι καλά που είχα και το TX μαζί μου. Μάλλον με βλέπω να το κάνω στηριγμα για τις γλάστρες και να παίρνω κάτι άλλο.
Kαλως ηρθες! Αλλα κρυβε λογια. Κοιτα και το 92FS.
κανε καμια χρονομετρηση πριν το πειραξειςτο 100αρι στα 25 κανει γκρουπ 5,5 χιλ με η χωρις δικη του κανη ο φακος ειναι ενταξει ?σε τι πιεσεις το γεμιζεις ?σε τι σταση ριχνεις ? (αν ριχνεις ορθιος ακουμπας κλπ )