Χαιρετώ όλους στο ζωντανό και πολύ ενδιαφέρον αυτό forum Αν και είμαι γραμμένος πάνω από χρόνο στο forum ..εργασιακοί κ οικογενειακοί λόγοι με κράτησαν μακρυά. Ελπίζω να ανακάμψω :-), και γι' αυτό είπα να γράψω μερικά λόγια γιά μένα και τα αεροβόλα μου.Η ενασχόλησή μου με τον αεροβολισμό μετράει πολλά χρόνια. Το πρώτο μου αεροβόλο ελατηρίου το πήρα στη "ζούλα" από τους γονείς μου πρίν απο ...30+ χρόνια (..χμμμ ναι παίζει να είμαι καί "μπαμπάς" - λόγω ηλικίας - για πολλούς εδώ μέσα στα 46 μου χρόνια. ). Έκτοτε το hobby μου πέρασε διάφορες περιόδους από συστηματική ενασχόληση, μέχρι 5ετή αποχή για οικογενειακούς λόγους. (...βλέπε παιδιά...). Πριν 1 χρόνο απόκτησα το πρώτο μου PCP --> FX Monsoon synthetic 5.5 και ξαναβρήκα το ενδιαφέρον μου. Παρ' ότι μετάνοιωσα την επιλογή των 5.5 για καθαρά σκοπευτικούς λόγους - δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ το κυνήγι και δεν θυμάμαι να πυροβόλησα ζωντανό στη ζωή μου, το FX με εντυπωσιάζει για την κατασκευή κ ευστοχία του. Η έλειψη χώρου εξάσκησης δεν με άφησε να πειραματιστώ μαζί του όσο θα ήθελα. Ελπίζω το σκοπευτήριο του Σχιστού και η ωραία παρέα σας να αναπτερώσει το hobby μου. Αλλα αεροβόλα που βρίσκονται στο σπίτι μου είναι ένα vintage DIANA 36 δεκαετίας '70 σε καλή κατάσταση , ένα CROSMAN Repetair 1077 για σκοποβολή ΜΕΣΑ στο σπίτι :-), καθώς και ένα πιστόλι WALTHER CP88 Nickel . Θα προσπαθήσω να έρθω αυτό το Σάββατο στο Σχιστό να γνωρίσω όσους από εσάς θα είναι εκεί !Καλή συνέχεια σε όλους καί καλά post !