αν το παρεις απο το γερμανο χρειαζεται βελτιωσηπαρτο απο εδωhttp://www.oploemboriki.com/weihrauch.html να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
Συνεπως αξιζει τον κοπο ? Το οπλο του βιντεο συμπεριφερεται ετσι με το κιτακι μονο ?
σκεψου σοβαρα και το απλο v-mach δεν θα καταλαβεις διαφορα απο το v-glide και εχει τα μισα λεφτα...
Παράθεση από: oldtimer στις 12 Ιουλίου, 2011, 00:01:07 πμσκεψου σοβαρα και το απλο v-mach δεν θα καταλαβεις διαφορα απο το v-glide και εχει τα μισα λεφτα... Φιλε old timer ευχαριστω για την απαντηση, αν θυμασαι γνωριστηκαμε στον Μιλλιδωνη, ειχα τον 'μικρο' μαζι μου.Αποφασισα να τοποθετησω το ελατηριο μετα τα 10κουτακια pellets. Ειμαι στο πρωτο.Απο δυναμη ? ειναι ιδια ? δεν θα ηθελα να ξεπερασω κατα πολυ τις 14-15lbs
Παράθεση από: Christopher στις 12 Ιουλίου, 2011, 22:10:39 μμΣτο δικο μου 97κ με τον δακτυλιο και μια ροδελα εναι στα 13.7 ποδολιβρα,και πολυ ευστοχο....o δακτύλιος πρέπει να τοποθετείται οπωσδήποτε, μειώνει τριβές και απ΄ότι θυμάμαι το πάχος του ισούται με το αντίστοιχο από 2 1/2 ροδέλλες. Οπότε μην φορτώνεται περισσότερες από μία ταυτόχρονα με τον οδηγό... Την ίδια ακριβώς τοποθέτηση (δακτύλιος και μιά ροδέλλα), όπως περιγράφει ο Χριστόφορος έχει προ πολλού υιοθετηθεί και στην Σειρήνα μου 97Κ .22 και αποδίδει με FTT 14.6 gns τα 720(+5-) fps αλλά με τσιμούχα και ελατήριο dragon arms .... ....η απόδοση και η λειτουργία του .22 ενθουσίασε και την ακολούθησα και στην περίπτωση της Μέδουσας 97 Κ .20 όπου με τα FTT 11.4 gns αποδίδει fps 830(+10-)
Στο δικο μου 97κ με τον δακτυλιο και μια ροδελα εναι στα 13.7 ποδολιβρα,και πολυ ευστοχο.