φιλε priest σ ευχαριστω για το link αλλα σπιτι μου δεν υπαρχουν... ποντικια απλα τα ανεφερα για ευνοοειτους (κυνηγετικους) λογους . ακολουθωντας τη συμβουλη του destro κ μετα απο λιγο ψαξιματακι κατελιξα στα εξης: 1. gamo cfx 5.52.norica dream hunter3.remington -crossman genesisΘα ηθελα τη γνωμη των παλαιοτερων οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης , τη δυναμη κ τις δυνατοτητες γενικοτερα αυτων των οπλων.θα ηθελα να το χρησιμοποιησω για "καταστροφικες βολες" στα30- 60 μετρα. Δλδ δεν με ενδιαφερει μονο το να φτανει το βλημα στα 100π.χ. μετρα αλλα να φτανει ας πουμε αρκετα δυνατα για π.χ. να σπασει ενα γυαλινο μπουκαλι.Αν παλι καποιος συμforumιτης εχει να προτεινει κατι αναλογο στα ιδια λεφτα please do so. Και παλι ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.
Ευχαριστώ για τους σαρκασμούς Ένα cfx 4,5 με ένα cfx 5,5 δεν αποδίδει πιο πολλά fps ή κάνω λάθος?
Εμενα το αεροβολο με ενδιαφερει για σκοποβολη και νομιζω πως για σκοποβολη το 4.5 ειναι αψογο!
Πιο καταστροφικη απο ολα ειναι μια χραπα χρουπα
Και ακομη καλυτερο ενα ΗW-90 6,35 Για....ΠΟΛΥ μεγαλυτερες καταστροφες.
ρε παιδια απο 4.5αρια εχω ειδη 3 diana (mod.27,48/52 k 45) αρα οσο για το 5.5 διαμετρημα ειμαι ανενδοτος.Επισης εριξα μια ματια στο hw80 κ ειδα τα εξης σε συγκριση με αυτα που εχω καταληξει: 1. ειναι το πιο βαρυ (3.5 κιλα)2.ειναι το πιο αδυναμο (225m/s) ενω τα υπολοιπα ειναι απο 230 m/s κ πανω3.για το δικο μου γουστο ειναι το πιο ασχημοBασικα δεν θα ηθελα να ξεπερασω τα 300ευρο συμπεριλαμβανοντας στην τιμη κ ενα red dot που εχω βαλει στο ματι κ κοστιζει περι τα 60 ευρο. Αρα το hw80 με 420 ευρο που το βρηκα ειναι μαλλον λιγο τσουχτερο για τη τσεπη μου.Ασε που απο ξυλινα κοντακια την εχω παθει κ στο λειοκανο κ στα αεροβολα για αυτο πιστευω οτι ειναι καιρος για πλαστικο μιας κ το προοριζω για πιο σκληρη χρηση.