Κατάληξε πρώτα εσύ ποια από αυτά που γράφεις τα εννοείς και ποια όχι και άφησε σε παρακαλώ τις υποδείξεις για το τι επιτρέπεται να γράφω και τι όχι.Εαν ενοχλώ τους συντονιστές στο κάτω κάτω να μπει ένας όρος στο forum να μην επιτρέπεται να σχολιάζουμε τα hatsan μην τυχόν και θιχθεί η ομάδα υποστήριξης.
Φιλε μου δεν υπαρχει καμια ομαδα υποστηριξης για τα hatsan απλα τα εχουν παρει πολοι για διαφορους λογους(ειναι πολυ φτηνα,γινονται σχολεια εκμαθισης για επισκευες χωρις τον φοβο μην χαλασει και κλαις τα λεφτα σου) και στην τελικη εισαι πολυ ευχαριστημενος γιατι με τις οποιες επεμβασεις το εκανες πολυ καλιτερο απο οτι ηταν.Εδω εχουν βγαλει προβληματα αλλες εταιριες πολυ ανωτερες και πολυ ποιο ακριβα οπλα τα hatsan σε πειραξαν.Ειμαι και γω κατοχος καποιου hatsan το οποιο εδειξε τα καλα του μετα τις οποιες μετατροπες αλλα ειμαι και απο αυτους που πιστευω οτι αν θελω να ασχοληθω ποιο σοβαρα με τον αθλημα της σκοποβολης δεν θα παρω κανενα hatsan ακομα
Επειδη το θεμα μας ειναι, Η σωστη επιλογη του πρωτου αεροβολου,και επειδη προκειται για τις πρωτες αγορες καποιον φιλων,καλο θα ειναι να μιλαμε αντικειμενικα,στο ποιο ειναι ενα σωστο αεροβολο,απο το κουτι του,και οχι να στηριζομαστε σ΄αυτο μετα απο τεχνικες παρεμβασεις,για το λογο οτι δεν εχουν την δυνατοτητα αυτη ολοι οι φιλοι.