Δεν μπορω να καταλαβω πως βγαζετε τετοια συμπερασματα με αυτες τις ''συδεροκατασκευες'' και τις προτεινετε για αγορα αν ειναι δυνατον θα τρελαθουμε.Δηλαδη αν ενα αεροβολο ειναι ελαφρυ,μαζεμενο(δεν ξερω τι ενοεις εδω) δυνατο και ομορφο ειναι καλο.......αυτο ειναι το κριτηριο αγορας ενος οπλου, ας μην πουμε για γκρουπαρισμα στο συγκεκριμενο και ολα αυτα σε σουπερ τιμη πως μου ξεφυγε εμενα Αγγελε με 200+ ευρω βρισκεις καινουργιο 95αρι και οχι μεταχειρισμενο.Φιλε hgxddrk το μονο αεροβολο που δεν θα σου προτεινα ποτε ειναι αυτο και αφου δεν εισαι διαθετημενος να ''διορθωσεις'' το λαθο σου μην το παιρνεις, υπαρχουν καλιτερα.
Παράθεση από: iraklis2010 στις 27 Ιουλίου, 2013, 22:59:50 μμΔεν μπορω να καταλαβω πως βγαζετε τετοια συμπερασματα με αυτες τις ''συδεροκατασκευες'' και τις προτεινετε για αγορα αν ειναι δυνατον θα τρελαθουμε.Δηλαδη αν ενα αεροβολο ειναι ελαφρυ,μαζεμενο(δεν ξερω τι ενοεις εδω) δυνατο και ομορφο ειναι καλο.......αυτο ειναι το κριτηριο αγορας ενος οπλου, ας μην πουμε για γκρουπαρισμα στο συγκεκριμενο και ολα αυτα σε σουπερ τιμη πως μου ξεφυγε εμενα Αγγελε με 200+ ευρω βρισκεις καινουργιο 95αρι και οχι μεταχειρισμενο.Φιλε hgxddrk το μονο αεροβολο που δεν θα σου προτεινα ποτε ειναι αυτο και αφου δεν εισαι διαθετημενος να ''διορθωσεις'' το λαθο σου μην το παιρνεις, υπαρχουν καλιτερα.οπ!! με ενδιαφερει αυτο που ειπες ηρακλη για το 95αρι...200+ απο εξω λες???
Επίσης είναι κολλητά στο σπίτι μου 2 χωράφια, το ένα πλευρά 45 μέτρα και το άλλο 100 όπου θα εξασκούμαι. Πίσω από τον στόχο και στις 2 περιπτώσεις υπάρχει δασάκι οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την δύναμη του όπλου. Λεφτά διαθέτω γύρω στα 200€.
Στην 1η περίπτωση το δασάκι είναι χωράφι συγγενικού προσώπου πυκνά γεμάτο δέντρα και δεν πάει ποτέ κανείς εκεί καθώς είναι παρατημένο και το πολύ πολύ αν τυχόν πάει κανείς θα πω να με ειδοποιεί. Όσο για την 2η περίπτωση είδα πως δεν είναι τόσο ασφαλές έτσι μόνο στο 1 χωράφι θα ρίχνω. Όσο για τα weihrauch έχω καταλάβει ότι είναι κορυφή αλλά για το 400 fenix έχω διαβάσει επίσης τα καλύτερα λόγια σε αυτό το φόρουμ και θα το προτιμήσω για τις βολίδες 5,5mm αλλά και την λίγο παραπάνω δύναμη, για τα οποία θα δώσω λιγότερα λεφτά από το γερμανικό αλλά θα αξίζει! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε όσοι με βοηθήσατε
Παράθεση από: hgxddrk στις 29 Ιουλίου, 2013, 12:26:43 μμΣτην 1η περίπτωση το δασάκι είναι χωράφι συγγενικού προσώπου πυκνά γεμάτο δέντρα και δεν πάει ποτέ κανείς εκεί καθώς είναι παρατημένο και το πολύ πολύ αν τυχόν πάει κανείς θα πω να με ειδοποιεί. Όσο για την 2η περίπτωση είδα πως δεν είναι τόσο ασφαλές έτσι μόνο στο 1 χωράφι θα ρίχνω. Όσο για τα weihrauch έχω καταλάβει ότι είναι κορυφή αλλά για το 400 fenix έχω διαβάσει επίσης τα καλύτερα λόγια σε αυτό το φόρουμ και θα το προτιμήσω για τις βολίδες 5,5mm αλλά και την λίγο παραπάνω δύναμη, για τα οποία θα δώσω λιγότερα λεφτά από το γερμανικό αλλά θα αξίζει! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε όσοι με βοηθήσατε Φιαλαράκι, είναι το δικό μου nickname μυστήριο αλλά και το δικό σου είναι μορφή. υ.γ. άσχετο αλλά όλοι εσείς που δυσκολευόσασταν να προφέρετε το δικό μου να δω τώρα πως θα προφέρετε του καινούργιου μας φίλου.
Καλησπερα στην ομαδα!! ηρθε η ωρα να παρω και εγω το πρωτο μου αεροβολο ελατηριου, τι με συμβουλευετε? διαθετω αυστηρα 200 ευρω , το θελω για σκοποβολη σε κουτακια μπυρες κτλπ και αποσταση 30 , 40 μετρα, θελω οταν το παρω να ριχνω αμεσως δεν θελω να μπλεξω με ανοιγματα κτλπ ουτε να κανω πατεντες και κολπα , να ειναι γερο ποιοτικο και να εχει ακριβεια , ζηταω πολλα μαλλον ε??? εχω διαβασει αρκετα στο διαστημα που ειμαι μελος και μπραβο κανετε καταπληκτικη δουλεια, εχω καταληξη καπου αλλα θελω και την γνωμη σας !!! καλη σας ημερα και καλη ανασταση!!
Παράθεση από: boganegra στις 17 Απριλίου, 2014, 11:44:40 πμΚαλησπερα στην ομαδα!! ηρθε η ωρα να παρω και εγω το πρωτο μου αεροβολο ελατηριου, τι με συμβουλευετε? διαθετω αυστηρα 200 ευρω , το θελω για σκοποβολη σε κουτακια μπυρες κτλπ και αποσταση 30 , 40 μετρα, θελω οταν το παρω να ριχνω αμεσως δεν θελω να μπλεξω με ανοιγματα κτλπ ουτε να κανω πατεντες και κολπα , να ειναι γερο ποιοτικο και να εχει ακριβεια , ζηταω πολλα μαλλον ε??? εχω διαβασει αρκετα στο διαστημα που ειμαι μελος και μπραβο κανετε καταπληκτικη δουλεια, εχω καταληξη καπου αλλα θελω και την γνωμη σας !!! καλη σας ημερα και καλη ανασταση!!Δεν ζητας πολλα και ολα αυτα στα προσφερει το HW30