Απαράδεκτη απάντηση, κάθε καταναλωτικό προιόν που πωλείται σε χώρα της ΕΕ, απο όποια χώρα και άν εισάγεται, έχει δια νόμου δύο χρόνια εγγύηση. Όπως πολύ σωστά ανέφερε ο πάντα ενημερωμένος Νικόλας αφού έχει το σήμα CE αυτομάτως έχει και δύο χρόνια εγγύηση.
...καλώς όρισες dimitriseas Αφού δεν το ψάχνεις πολύ, γιατί ψάχνεσαι να στενοχωρεθείς; Κάνε την πλάκα σου με το αεροβόλο σου σε ένα μέρος ασφαλές και σίγουρο, μάθε το πρώτα με ανοικτά σκοπευτικά σε αποστάσεις 15-20 μέτρων και μετά κάνε και βολές με την διόπτρα στις ίδιες αποστάσεις που θα αυξάνεις σταδιακά μέχρι εκεί που οι βολίδες σου θα ρίσκουν στόχο. Μετά θα είσια έτοιμος για τα καλύτερα
Παράθεση από: alpha-63 στις 13 Ιουνίου, 2015, 19:50:53 μμ...καλώς όρισες dimitriseas Αφού δεν το ψάχνεις πολύ, γιατί ψάχνεσαι να στενοχωρεθείς; Κάνε την πλάκα σου με το αεροβόλο σου σε ένα μέρος ασφαλές και σίγουρο, μάθε το πρώτα με ανοικτά σκοπευτικά σε αποστάσεις 15-20 μέτρων και μετά κάνε και βολές με την διόπτρα στις ίδιες αποστάσεις που θα αυξάνεις σταδιακά μέχρι εκεί που οι βολίδες σου θα ρίσκουν στόχο. Μετά θα είσια έτοιμος για τα καλύτερα φιλε καλησπερα.και εγω συνομιλικος ειμαι{41}και εχω τρελα με τα αεροβολα απο μικρος.λοιπον το stoeger x 20 για αρχη ειναι ενα μετριο -καλο αεροβολο.υπαρχουν παρα πολυ καλυτερα αεροβολα απο αυτο αλλα ξαναλεω για αρχη καλο ειναι.τωρα για τη διοπτρα θα σε απογοητευσω.την ηδια διοπτρα την ειχα και εγω.μολις την εβαλα πανω σε ελατηριου σε 10 μερες χαλασε.ειναι φτηνη κινεζικη και τα δαχτυλιδια δεν κανουν.θες μονοκοματη βαση.αυτα και να χαρεις το οπλακι σου οσο θελεις.
Παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες.. αυτα ακριβως ηθελα να ακουσω... οποτε δεν την παραγγελνω ακομα τη διοπτρα ωσπου να μαθω το εργαλειο... alfa-63 δεν παιζεσαι...
Αφού έκανες απότομες κινήσεις Όπως λες ,,,,,, τώρα θα κάνεις λίγο υπομονή να ξεπιαστεις ,,,,,,,,,,,,Και στο δεύτερο αεροβόλο θα ευχαριστηθεις γιατί εδώ στο φόρουμ την ψάχνουμε λίγο παραπάνω Καλός ήλθες
Παράθεση από: KF66 στις 13 Ιουνίου, 2015, 22:25:09 μμΑφού έκανες απότομες κινήσεις Όπως λες ,,,,,, τώρα θα κάνεις λίγο υπομονή να ξεπιαστεις ,,,,,,,,,,,,Και στο δεύτερο αεροβόλο θα ευχαριστηθεις γιατί εδώ στο φόρουμ την ψάχνουμε λίγο παραπάνω Καλός ήλθεςΔιόπτρα από το car gr Μήπως δίνουν και πατακια δώρο??
Ενταξει Κωστα οπως ειπα ειναι το πρωτο αεροβολο και δεν ηθελα να χωσω το χερι τοσο βαθεια οσο λες.. Το χομπυ μου ειναι το τεννις και εχω δαπανησει τεραστια ποσα εκει.. το πηρα μονο να περναει η ωρα μου δεν θα γινω και ελευθερος σκοπευτης .. βασικα αν νομιζεις οτι ειναι τοσο κακιστο οσο αφηνεις να ενοηθει τοτε προτεινε μου ενα καλυτερο της λυσης 150-200ευρω απο το e aerovolo.gr. An μου πεις να παρω αεροβολο με 1000 ευρω ευχαριστω πολυ τα ξερω και γω τα καλα. .. Επισης πες μου και καπιους λογους που δεν αξιζει η συγκεκριμενη αγορα..