To κρέας που απολαμβάνουμε όλοι μας δεν φυτρώνει στα δέντρα. Εγώ έχω το θάρρος να τραβήξω την σκανδάλη. Άλλοι τη βρ'ισκουν να διαλέγουν από την άλλη μεριά του ψυγείου. Όποιος δεν αντέχει ας πάει στο χασάπη να ζει με αυταπάτες.
Oτι είμαστε αυτήν τη στιγμή το οφείλουμε στό κυνήγι !
Νομίζω οτι η αλήθεια είναι στο λετικό "παν μετρον άριστον". Εδω μεσα αναπτύχθηκαν πολλές απόψεις όλες με ειδικό βάρος πιστεύω. Εγω θελω να επιτραπεί το κυνηγι απλά και μόνο για να βρίσκομαι στο βουνό ελεύθερα χωρίς να πέφτω στα τεσσερα στην οψη ενός θηροφύλακα η άλλου οργάνου. Οντως όλα τα έχουμε στο πιάτο μας (καποιοι φροντίζουν γι αυτό), αλλά παρόλα αυτα ο άνθρωπος κυνηγός ηταν κυνηγός θα πρέπει να μείνει. Πρέπει όμως να υπάρχουν οι απαραίοτητες "ρεζερβες" ώστε να μην στραγγιζει η φυση από ζωή. Κατα τα άλλα αν δεν είμαι εγω θα είναι κατι άλλο, ένα γεράκι, μια αλεπού στη θεση του θηρευτη. Για να υπάρχει ισορροπία, αλλοιώς όταν κάποιο μέλος της αλυσίδας υπεραναπτύσσεται επιβαρύνει κάτι άλλο. Μυαλό μόρφωση και λογική χρειάζεται. Θα μου πεις που να τα βρείς ...! (σε τρίτο πρόσωπο μιλάω πάντα).
Fanioles απο την δικη μου οικολογικη πλευρα, προτιμω να φαω ενα κουνελι που σκοτωσα με το οπλο μου παρα ενα που πηρα απο τον χασαπη. Τουλαχιστον αυτο που σκοτωσα ειχα μεχρι εκεινη την στιγμη μια ομορφη κ ελευθερη ζωη.Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να μειωθει η παγκοσμια παραγωγη κρεατος για να μην ειναι τιποτα αχριστο και οχι το να απαγορευεται το κυνηγι!Κυνηγι με αεροβολο εδω και τωρα!