και μην ξεχνατε οτι τα οπλα εινε αψηχα αντικημενα.
τελικα δεν εχω καταλαβει αν σας αρεσει τοσο το κυνηγι γιατι τετοια πρεμουρα να κυνηγατε με αεροβολο δεν ειπα να καταργηθει το κυνηγι λειοκανα και αδεια κυνηγιου μπορει να παρει ο οποιοσδηποτε
Παράθεση από: sal4680461 στις 26 Αυγούστου, 2010, 08:08:56 πμτελικα δεν εχω καταλαβει αν σας αρεσει τοσο το κυνηγι γιατι τετοια πρεμουρα να κυνηγατε με αεροβολο δεν ειπα να καταργηθει το κυνηγι λειοκανα και αδεια κυνηγιου μπορει να παρει ο οποιοσδηποτεμανθο το κυνηγι θα μας εξηπιρετιση οπως ειπα και πιο πανο και στην μεταφορα δλδ μπορει καπιος να παει με την παρεα του σε ενα βουνο να στησει τους στοχους και να κανει την χαρα του,και οχι για να κυνηγιση.πραγμα για το οπιο τωρα δεν το κανουμε,και αν το κανουμε εινε με φωβο.θα μπορουμε ολοι να κανουμε το κεφι μας ειτε αυτο εινε κυνηγι , ειτε αυτο εινε σκωποβολη.
Δηλαδή για να καταλάβω,θέλετε νομιμοποίηση του κυνηγιού με αεροβόλο,προκειμένου να κάνετε σκοποβολή οπουδήποτε;Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ποτέ νομιμοποίηση του κυνηγιού με αεροβόλο προβάλλοντας τέτοια επιχειρήματα.