H σκουπα χαλασε;;;;
ειμαι καινουργιος και σχεδον αποφασισμενος να κυνηγισω με αεροβολο.δεν θελω να εχω καποια σχεση με τα αλλα οπλα διοτι εχω μικρα στο σπιτι και ξερω πως ειναι πολυ δυσκολο να κρυψω την κανονικη καραμπινα και ταυτοχρονα ειναι πολυ πιο επικινδυνη.θα ηθελα αν ειναι δυνατον να με ενημερωσετε για τις ποινικες κυρωσεις μηπως και αλλαξω γνωμη...
Για το θέμα νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρωνΗ απάντηση μου είναι Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθων βαλέτωΚαι 'Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού'' http://news.karpasha.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3751:2011-01-14-05-01-48
φίλε μου εγώ δεν είπα ότι συμφωνώ αλλά αυτό που με πείραξε είναι ότι αν αύριο βγει ένας νόμος που λέει επιτρέπετε το κυνήγι με αεροβόλο τότε πολλοί από εμάς που τώρα το παίζουμε εραστές του στόχου και του χαρτιού δεν θα αφήσουμε πετούμενο για πετούμενο υγ προσωπικά δεν θέλω το κυνήγι με αεροβόλο γιατί είναι πολλή επικίνδυνο και φυσικά δεν είμαι κυνηγόςκαι αν θέλεις προσωπικά στείλε μου πμ… θα το εκτιμήσω
ΥΓ. το "προσωπικα" δεν ηταν για σενα, ...ηταν για μενα εννοουσα οτι παραθετω τις δικες μου (προσωπικες) αποψεις και οχι του φορουμ σαν συντονιστης. να εισαι σιγουρος οτι οταν θα σε χρειαστω "προσωπικα", θα επικοινωνησω με π.μ. !!