Ειλικρινά δεν γνώριζα οτι κάνουν τέτοιες καταστροφές, παιδί της πόλης γάρ, και διαβάζοντας Αγγλικά φόρα αεροβόλου μου ξένιζε το πόσο τα κυνηγάνε.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια να καταλάβω τον λόγο που είναι θήρα.
Παράθεση από: mikesf στις 03 Μαΐου, 2012, 14:21:16 μμΕιλικρινά δεν γνώριζα οτι κάνουν τέτοιες καταστροφές, παιδί της πόλης γάρ, και διαβάζοντας Αγγλικά φόρα αεροβόλου μου ξένιζε το πόσο τα κυνηγάνε.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια να καταλάβω τον λόγο που είναι θήρα.Και εγώ που το γνώριζα, κυνηγός γαρ, όταν βρήκα μια καρακάξα νεογνό ακόμα στα σκουπίδια, την οποία είχε πετάξει κάποιος ανεγκεφαλος, την μεγάλωσα και την ελευθέρωσα.Το ότι είναι επικυρηγμένες δεν σημαίνει ότι πρέπει και να αφανιστούν.Απλά οι περισσότεροι κυνηγοί τσιγγουνεύονται το φυσίγγι.... Για αυτό και έχουν κυριαρχήσει σχεδόν παντού....
.......εχουν κυριαρχησει παντου οχι λογω των ακριβων φισιγγιων αλλα επιδει η καρακαξα δεν εχει φυσικους εχθρους εκτος του ανθρωπου, ουτε οι γατες δεν τις τρωνε.
Παράθεση από: iraklis2010 στις 03 Μαΐου, 2012, 18:57:45 μμ.......εχουν κυριαρχησει παντου οχι λογω των ακριβων φισιγγιων αλλα επιδει η καρακαξα δεν εχει φυσικους εχθρους εκτος του ανθρωπου, ουτε οι γατες δεν τις τρωνε.οι δικες μου τις τρωνε !! οχι παντα, αλλα τι κυνηγανε συστηματικα !!παραφυλανε με τις ωρες κοντα στα κλουβια με τα μικροπουλα που εχει μια γειτονισα και κυνηγανε τις καρακαξες που επιχειρουν να τα αρπαξουν !! αυτο το παιχνιδι ξεκινησε πριν απο τρια χρονια περιπου οταν μια καρακαξα επιχειρησε να παρει τα παπαγαλακια μας μεσα απο το κλουβι την πιασανε μετα απο πραγματικη μαχη !!
οσο κι αν σου φαινεται παραξενο ποτε δεν εχουν δειξει ενδιαφερον για τα μεσα στα κλουβια τις καρακαξες εχουν αχτι, αντε και καμμια δεκαοχτουρα ποθ και που...