Οπα οπα το "δεν παιρνεις αμαρτια" το λες για το κυνηγι γενικα η για το να κυνηγας με αεροβολο παρανομα;Και το "ουτε τα ζωντανα θα τα ετρωγες" τι ειναι παλι;Υπονοεις οτι εμεις τα σκοτωνουμε και τα παραταμε ή μιλας για το συγκεκριμενο "ειδος" στην φωτογραφια σου;Πες μου για να καταλαβω,φιλικα παντα.
Τι παρανομιες εγω μιλαω για το κανονικο κυνηγι με λειοκαννα οχι με αεροβολα προς θεου.
Αφού τα αεροβόλα δεν έχουν πυρίτιδες πως "μπαρουτιάζουμε" έτσι δεν το έχω καταλάβει
Παράθεση από: GEORGEGR στις 20 Μαΐου, 2012, 21:08:41 μμΑφού τα αεροβόλα δεν έχουν πυρίτιδες πως "μπαρουτιάζουμε" έτσι δεν το έχω καταλάβει Τα οπλα ειναι <<αψυχα>> αλλα κουβαλανε μεγαλη <<ψυχωση>>. Φυσικα αυτο δεν δικαιολογει την αδικια του <<να μην δεχεσαι την αποψη του αλλου, αλλα ο αλλος να ειναι υποχρεωμενος να ακουσει την δικη σου>>.Τι σκ@τ@ μας συνεβει τον τελευταιο καιρο......δεν μπορω να καταλαβω.
Παράθεση από: ssbk23 στις 03 Μαΐου, 2012, 17:57:52 μμΠαράθεση από: mikesf στις 03 Μαΐου, 2012, 14:21:16 μμΕιλικρινά δεν γνώριζα οτι κάνουν τέτοιες καταστροφές, παιδί της πόλης γάρ, και διαβάζοντας Αγγλικά φόρα αεροβόλου μου ξένιζε το πόσο τα κυνηγάνε.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια να καταλάβω τον λόγο που είναι θήρα.Και εγώ που το γνώριζα, κυνηγός γαρ, όταν βρήκα μια καρακάξα νεογνό ακόμα στα σκουπίδια, την οποία είχε πετάξει κάποιος ανεγκεφαλος, την μεγάλωσα και την ελευθέρωσα.Το ότι είναι επικυρηγμένες δεν σημαίνει ότι πρέπει και να αφανιστούν.Απλά οι περισσότεροι κυνηγοί τσιγγουνεύονται το φυσίγγι.... Για αυτό και έχουν κυριαρχήσει σχεδόν παντού....Απο την μια ενοιωσες ετσι και το εκανες απο την αλλη ομως τωρα θα καταλαβες τι εχει να κανει αυτο το πουλι στη ζωη του.Κανεις δεν θελει να εξαφανηστει κανενα ειδος γιατι και αυτα ειναι ενας κρικος στο ζωικο βασιλειο.Βεβαια εκει που φτασαν τα φυσιγγια το σκεφτεται ο αλλος, και αυτος ειναι ενας ακομα λογος να επιτραπει το κυνηγι με αεροβολα, τουλαχιστον για τα επιβλαβη............εχουν κυριαρχησει παντου οχι λογω των ακριβων φισιγγιων αλλα επιδει η καρακαξα δεν εχει φυσικους εχθρους εκτος του ανθρωπου, ουτε οι γατες δεν τις τρωνε.
Παράθεση από: mikesf στις 03 Μαΐου, 2012, 14:21:16 μμΕιλικρινά δεν γνώριζα οτι κάνουν τέτοιες καταστροφές, παιδί της πόλης γάρ, και διαβάζοντας Αγγλικά φόρα αεροβόλου μου ξένιζε το πόσο τα κυνηγάνε.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια να καταλάβω τον λόγο που είναι θήρα.Και εγώ που το γνώριζα, κυνηγός γαρ, όταν βρήκα μια καρακάξα νεογνό ακόμα στα σκουπίδια, την οποία είχε πετάξει κάποιος ανεγκεφαλος, την μεγάλωσα και την ελευθέρωσα.Το ότι είναι επικυρηγμένες δεν σημαίνει ότι πρέπει και να αφανιστούν.Απλά οι περισσότεροι κυνηγοί τσιγγουνεύονται το φυσίγγι.... Για αυτό και έχουν κυριαρχήσει σχεδόν παντού....
Ειλικρινά δεν γνώριζα οτι κάνουν τέτοιες καταστροφές, παιδί της πόλης γάρ, και διαβάζοντας Αγγλικά φόρα αεροβόλου μου ξένιζε το πόσο τα κυνηγάνε.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια να καταλάβω τον λόγο που είναι θήρα.