Eγώ δεν είμαι κυνηγός αλλά αναρωτιέμαι κάτι απλό...Η Ελλάδα έχω ακούσει πως έχει περίπου 200.000 κυνηγούς.Στις τελευταίες Ευρωεκλογές το κόμμα των κυνηγών νομίζω πως δε ξεπέρεασε τις 75.000 ψήφους ενώ φυσιολογικά οι ψήφοι έπρεπε να είναι τουλάχιστον 400.000 ψήφοι (υπολογίζω ένα μέσο όρο συμπεριλαμβάνοντας συζύγους και παιδιά).Εκεί που όλοι ψάχνουν μια εναλλακτική ψήφο διαμρτυρίας οι Κυνηγοί δεν ψηφίζουν τον εαυτό τους, ενώ θα μπορούσαν με 400.000 ή έστω 200.000 ψήφους να πετύχουν πολλά!Βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας...Υ.Γ.: Το αστείο είναι πως το ΚΕΚ (Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών) δηλώνει ευχαριστημένο αφού είχε μια αύξηση του 25% σε σχέση με τις προηγούμενες, σε σχέση όμως με τη πραγματική του δύναμη;;; Τους μάρανε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το χέρι δεν μπορεί να απομακρυνθεί από τα "κολλήματα", μόνο στο καφενείο το στόμα είναι μεγάλο!
Στην Αγγλια για κυνηγι με μη FAC αεροβολο, χρειαζεται αδεια?
Από την άλλη πλευρά όμως λόγω του ιδιότυπου καθεστώτος που διέπει την κατοχή και χρήση γής στην Αγγλία (κατάλοιπο του παλιού φεουδαρχικού συστήματος) για να μπορέσει ο οποιοσδήποτε κυνηγός να κυνηγήσει με αεροβόλο ή και πυροβόλο σε κάποια έκταση χρειάζεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ την άδεια του ιδιοκτήτη της εν λόγω έκτασης (είτε προφορική είτε γραπτή).