Ρωτησα το Lloyd τι αδεια χρειαζεται και μου απαντησε με το εξης μυνημα:Dear Sir This is what was quoted about your license: Our law 1268/93Allows the import of 3 airguns the older version writes without licence but that has changed to 6 Euro licence which is very easy for anyone to get they will just need something like a proforma stating the model and a prospectus with its technical details.Its just time consuming.they send you a copy and then you are completely legalLloyd
Παράθεση από: redpuntohgt στις 16 Μαρτίου, 2010, 19:35:08 μμΠαράθεση από: manolkok στις 16 Μαρτίου, 2010, 19:30:45 μμΠαράθεση από: Eliminator στις 16 Μαρτίου, 2010, 19:25:54 μμ .............Είναι δικαίωμά μας να αγοράζουμε από όπου θέλουμε ..........Aυτο το δικαιωμα μολις μας αφαιρεθηκε σημερα μου εστειλε το BAR ειδοποιηση για το paypal θα ενημερωσω εκ νεου μολις εχω νεα νομιζω ομως οτι η αγορα του πιστολιου θα ολοκληρωθει κανονικα αρα δε μας το εχουν αφαιρεσει ακομα!θα ενημερωσω για την προοδο μεχρι τη παραλαβη!100% θα το παρεις και εσυ και οποιος αλλος θελει μια και τους εστειλα οτι εψαχναν για νομιμη μεταφορα.Ισως καθυστερουν λιγο αλλα το δικαιωμα σας να αγοραζετε απο οπου θελετε το εχετε και νομιμα.Οποιος αμφιβαλει αs παρει τηλ τον LIoyd.
Παράθεση από: manolkok στις 16 Μαρτίου, 2010, 19:30:45 μμΠαράθεση από: Eliminator στις 16 Μαρτίου, 2010, 19:25:54 μμ .............Είναι δικαίωμά μας να αγοράζουμε από όπου θέλουμε ..........Aυτο το δικαιωμα μολις μας αφαιρεθηκε σημερα μου εστειλε το BAR ειδοποιηση για το paypal θα ενημερωσω εκ νεου μολις εχω νεα νομιζω ομως οτι η αγορα του πιστολιου θα ολοκληρωθει κανονικα αρα δε μας το εχουν αφαιρεσει ακομα!θα ενημερωσω για την προοδο μεχρι τη παραλαβη!
Παράθεση από: Eliminator στις 16 Μαρτίου, 2010, 19:25:54 μμ .............Είναι δικαίωμά μας να αγοράζουμε από όπου θέλουμε ..........Aυτο το δικαιωμα μολις μας αφαιρεθηκε
.............Είναι δικαίωμά μας να αγοράζουμε από όπου θέλουμε ..........
Αφού λοιπόν :''Κατ' εξαίρεση, δεν απαιτείται άδεια μεταφοράς μέχρι 2 κυνηγετικών όπλων της κατηγορίας Β' και μέχρι 3 αεροβόλων όπλων, που προορίζονται για ατομική χρήση. '' ,γιατί να ζητάω άδειες που δεν είναι αναγκαίες? .....και γιατί να μου τις δώσουν αφού δεν χρειάζεται?...αλλά ο έμπορας από το εξωτερικό, επειδή έπεσε θύμα παραπληροφόρησης,δεν θα μου το στείλει χωρίς αυτήν την άδεια? η' εγώ δεν κατάλαβα καλά η' κάποιος τα έμπλεξε τα πράγματα....
θα ηθελα να κανω μια "πονηρη" προταση...οποιοι απο τους φιλους ειχαν στο μυαλο τους να προχωρησουν σε καποια αγορα,ας την κανουν τωρα στο BAR.
Παράθεση από: oldtimer στις 16 Μαρτίου, 2010, 10:23:21 πμθα ηθελα να κανω μια "πονηρη" προταση...οποιοι απο τους φιλους ειχαν στο μυαλο τους να προχωρησουν σε καποια αγορα,ας την κανουν τωρα στο BAR.Η παραγγελια εγινε για ενα τχ200 hc και τα αποτελεσματα αυτης ( επισυναπτω το μαιλ γιατι δεν αποκαλυπτει ουτε ονοματα ουτε ιδιοτητες ) Dear Manolis We cannot ship air rifles with silencers built in , so the Tx200 cannot be shipped, we also cannot send silencers. We have also been told there is a €6 license that you need to produce, but if you can do this then we can still ship. Sorry about this, we have had problems , someone is causing us trouble in Greece .Lloyd Blackpool Air Rifles Ltd103-105 Elizabeth StreetBlackpoolLancsFy1 3lz Telephone sales 01253 622863sales/enquiries 01253 627720International sales 00 44 1253 627720Fax 01253 622890E-mail sales@airgunbuyer.comWebsite www.airgunbuyer.com