ισχυουν οσα αναφερετε 100% αλλα πιστευω οτι βοηθαει ωστε να σε δει το <<οργανο>> με αλλο ματι
Ο Βασίλης θα δεχθεί όση βοήθεια χρειάζεται και μπορούμε να του δώσουμε.Από τα γραφόμενα του υπάρχει μια δικαίωση σε όσα κατά καιρούς έχουν αναφερθεί εδώ μέσα ως μεσοβέζικές λύσεις και που τελικά όταν το φέρει η κακιά στιγμή καμια βοήθεια δε παρέχουν. Το λέω γιατί κάποια μέλη που έχουν μια μανία να διατυπώνουν με ακρίβεια του Νόμους έχουν δεχθεί κριτική από υπόλοιπα μέλη. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές να πρέπει να τηρήσω τις ισσοροπίες σε τέτοιου είδους αντιλόγους. Δε αδικώ καμία πλευρά, αλλά.... όπως έχουμε γράψει πολλές-πολλές φορές να διαβάζετε προσεκτικά και να μην ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ. Πολλές φορές διαβάζουμε και συγκρατούμε αυτά που μας αρέσουν και που μας συμφέρουν. Δεν είναι έτσι όμως....Βασίλη το θέμα σου θα συζητηθεί τη ερχόμενη Τετάρτη στη συνέλευση του ΑΟΦΑ και θα δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Θα είσαι σε επαφή με Μπάμπη και θα ενημερωθείς.
To που μπορεις να ριχνεις με το αεροβολο εχει γραφτει εδω μεσα απο εμενα και αλλους αρκετες φορες,παρολα αυτα καποια μελη εξακολουθουν να κανουν σκοποβολη στην υπαιθρο χωρις να λαμβαινουν υποψη σοβαρα τα τοσα που εχουν γραφτει στο φορουμ. Η νεοτεροι στο χωρο μπορουν να κανουν μια περιειγησει στα τοπικ που αφορουν το νομο και το αεροβολο,οποιος αψειφη το νομο απλα ξυνεται στη γκλιτσα του τσομπανη,γιατι η σταμνα παει πολλες φορες για νερο αλλα σπαει μια φορα.Το χομπι μας εχει να κανει με το νομο αμεσα και πρεπει αυτο να το λαβουμε υποψη ολοι μας,φιλε Βασιλη επειδη και εγω εχω τραβηχτει με το νομο λογο αυτης της τρελλας και τραβιεμαι σε καταλαβαινω απολυτα πιστεψε με,παρολο που ξερω τους νομους απ εξω και ανακατωτα,κατι μπορει να παει στραβα καμμια φορα.Σου ευχωμαι μεσα απ τη καρδια μου να ξεμπερδεψεις συντομα απ αυτη την υποθεση,και μη το βαζεις κατω.Φιλικα Σαραντος.