Τυχαίνει να γνωρίζω τον snipAIR μόνο από τα γραπτά του, αλλά δίχως αμφιβολία διαβάζοντας τον ως συντονιστής τα 2 τελευταία χρόνια στο forum μπορώ να καταλαβαίνω εύκολα πως πρόκειται για Κύριο.Τον Thorin τον έχω γνωρίσει και από κοντά, πρόκειται επίσης για Κύριο.Νομίζω πως υπάρχει κάποια παρεξήγηση ανάμεσα σας, και σίγουρα δεν υπάρχει ειρωνία από καμία πλευρά.Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως κάποια από τα μέλη θεωρούν ως πρότιστη ανάγκη να συμβουλεύουν μέσα από ένα forum (ως γνωστόν τα γραπτά μένουν) μόνο αυτά που ισχύουν και είναι ξεκάθαρα και δε θέλουν να μπαίνουν σε θολά νερά ούτε να συμβουλεύουν προς τέτοιες κατευθύνσεις.Από την άλλη υπάρχουν και μέλη που μέσα στο χάος και στην αναρχία αλλά και την αμυαλοσύνη πολλές φορές που υπάρχει να προτρέπουν προς κάποιες κατευθύνσεις που θα δώσουν μια παραπάνω σοβαρότητα στην αντιμετώπιση μιας κατάστασης έστω και αν δεν είναι "απόλυτα" προφυλαγμένοι.Τουλάχιστον δεν είναι χύμα, και τουλάχιστον η ενεργή συμμετοχή προς συλλόγους έστω και μέσα από συνθήκες ημιπαρανομίας ίσως κάποτε φέρει την Άνοιξη.Ας μην κατηγορούμε η μια πλευρά τις απόψεις της άλλης, είναι βέβαιο πως οι δυο αυτές κατηγορίες μελών κάπου συναντιούνται ως σκέψεις...Νομίζω πως όσοι μας διαβάζουν μπορούν και καταλαβαίνουν και επιλέγουν -με δική τους ευθύνη- αυτό που τους εκφράζει καλύτερα.
Παιδιά δηλαδή για να καταλάβω κάτι..Στην Ελλάδα απαγορεύεται η αγορά της Οφθαλμίδας χωρις σχετική άδεια,όμως άμα παραγγείλεις από το εξωτερικό περιλαμβάνεται και παραδίδεται μαζί με αυτό;