Παιδια, δεν ειναι ευχαριστο αυτο που θα πω, και με λυπει που το επισημαινω, αλλα δεν μπορω να μην το κανω, ιδιαιτερα μετα τις συζητησεις που ειχαμε προ καιρου σχετικα με το τι ειναι νομιμο και το τι ειναι παρανομο (και κατα συνεπεια μπορει να συζητηθει η οχι στο φορουμ). Η ολη συζητηση που ξεκινησε ο tsakolakos, παρ'ολο το ενδιαφερον που δειχνει και τον ενθουσιασμο της νιοτης του, μπορει να αποτελει σημειο ανταλλαγης αποψεων περι διαφορετικων αεροβολων και λοιπων, αλλα κατα βαση ειναι παρανομη. Και οχι γιατι οι αποψεις που εκφραζονται ειναι παρανομες, αλλα γιατι εχουμε δηλωσεις απο ανηλικο, ο οποιος παρειγγειλε οπλο το οποιο νομιμως δεν μπορει να κατεχει (και πιστευω, ουτε και νομιμως μπορει να αγορασει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μου πειτε αν κανω λαθος).... Δυστυχως ο νομος ειναι σαφης, αλλα κανεις δεν το εχει επισημανει αυτο στον φιλο tsakolako, του οποιου το προφιλ δηλωνει οτι ειναι 14 χρονων. Δεν σημαινει οτι συμφωνω με το νομο, καθως και πιστευω οτι πολλοι απο τους συμμετεχοντες δεν συμφωνουν επισης. Παρ'ολα αυτα, και καθως το φορουμ ειναι δημοσιο, και μπορει αυτη η συζητηση να ειδωθει ως προτροπη σε παρανομια, ισως να ηταν φρονιμο να σκεφτουμε λιγακι την θεση μας...Φιλικα, Μπιριγκογκος
ο πατερας μου εχει τα αεροβολα και οχι εγω απλα δεν ασχολειτε με το internet και θετω τα εροτιματα του και τις προσφορες!!! αν θελετε αλλαζω την ηλικια!!!