Η απάντηση είναι μία: Ελλαδιστάν!
O Bασιλικος ουσιαστικα τις πουλα παρανομα, χωρις να ακολουθειται η νομιμη διαδικασια.Μπορεις να την αγορασεις, στη στελνει σπιτι και τελος.Αλλα υπαρχει ενα παραθυρακι.Οταν μια διοπτρα πωλειται χωρις τις βασεις της, εμπιπτει στη κατηγορια του μονοκυαλου, οποτε επιτρεπεται η πωληση της χωρις καποια ιδιαιτερη διαδικασια, σαν να αγοραζουμε κυαλια.Οι ξεχωριστες βασεις το ιδιο.Αν συνδιαστουν και μπουν πανω σε οπλο ομως....
Αυτο μου το ειπε ιδιοκτητης καταστηματος τετοιων ειδων, ηξερε τι ελεγε νομιζω.Γιατι να του κλεισεις το μαγαζι?
Ανίκανοι ξερόλες νομοθέτες φτιάχνουν "νόμους" για πράγματα που δεν έχουν ιδέα, ευθυνόφοβοι "υπεύθυνοι" δε βάζουν πουθενά σφραγίδα μέχρι να πάρουν σύνταξη, τσαμπουκαλεμένα "όργανα" ξεσπούν σε ευγενικούς πολίτες την πίεση από τη γυναίκα τους και ελληνάρες του "ξέρεις ποιόν ξέρω εγώ" βγάζουν τα κόμπλεξ της μηδενικής τους αξίας καταστρέφοντας τη χώρα. Ας καταλάβουμε επιτέλους που ζούμε και ας μην μένουμε άναυδοι σε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Δε βλέπω γιατί το αεροβόλο και όσα συμβαίνουν γύρω από αυτό θα πρέπει να ξεφεύγουν από αυτή την (επιεικώς) μετριότητα.Φροντίστε να μην ενοχλέιτε και να μην σας δουν, διότι η κατάληξη της συνάντησης θα εξαρτάται από το πότε ικανοποίησε το όργανο τελευταία φορά τις σεξουαλικές του ορέξεις.