luger 42, -...συνοπτικά για το BR, ελατήρια & pcp, διαμέτρήματα .177- .20 - .22, κατηγορία LV -Light Varmint <12 lbs, HV - Heavy Vermint <20 lbs, βάρος στην Light <4.762 Kg, τα οπτικά και οι μεγεθύνσεις οπτικών δεν έχουν όριο και περιορισμούς αλλά το βάρος τους υπολογίζεται στο συνολικό και ΔΕΝ επιτρέπονται οι ηλεκτρονικές σκανδάλες, ....εαν όμως έχεις χρόνο να ενημερωθείς για εξοπλισμό, στόχους, στήσιμο αγώνα, τότε...λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων, κανόνες που διέπουν το άθλημα κλπ μπορείς να διαβάσεις στο επίσημο site όπως επίσης σωστά παρέθεσε και το μέλος του φόρουμ Stamatisk προηγούμενα, WRABF & ERABSF ...ή απλά μας επισκέπτεσαι ( το δεύτερο πρόσωπο απευθύνεται καθώς έθεσες την ερώτηση, η πρόσκληση φυσικά σε όλους που μπορεί να ενδιαφερθούν... ως θεατής στο νέο έτος στο Σκοπευτήριο Σχιστού κατά την τέλεση αγώνα του συλλόγου μας ΑΟΦΑ ...στο FTT οι δυνάμεις περιορίζονται πάνω - κάτω στα ίδια με αλλαγές κύριες, στο πεδίο βολής, στους στόχους και τις αποστάσεις από τον αθλητή, στις θέσεις βάλλοντος (θέση FT, γονατιστός, όρθιος), κανονισμούς, κοντάκια, στα οπτικά δεν υπάρχει επίσης περιορισμός... ...για το FT έχει αναφερθεί αρκετά ο φίλος mamawaits και στους αγώνες του στην Βουλγαρία κλπ στο αντίστοιχο θέμα στο φορουμ ...στο τρίτο σου ερώτημα (IMSSU) θα αναμένεις κάποιον άλλο γιατί μένω από χρόνο καθότι είμαι στην εργασία....
Το κυνήγι με το αεροβόλο απαγορεύται, άρα δεν μιλάμε για τις διόπτρες για κυνήγι
Παράθεση από: gatos στις 22 Οκτωβρίου, 2013, 15:00:29 μμΤο κυνήγι με το αεροβόλο απαγορεύται, άρα δεν μιλάμε για τις διόπτρες για κυνήγι Και χωρις διοπτρα απαγορευεται........και με διοπτρα απαγορευεται........και στο σκοπευτηριο αν το καλοψαξεις το ιδιο θα ισχυει.....και, και, και.....Ο σωστος τιτλος του θεματος θα ηταν <<αν υπαρχει κατι νομιμο>>.
(ερωτηση). Ρε παιδια το να αγωρασεις και να εχεις αεροβολο στο σπιτι σου ειναι νομιμο η παρανομο?
Παιδιά καλησπέρα! Σχεδόν κάθε Κυριακή εδώ και κανά χρόνο μαζευόμαστε ελάχιστοι φίλοι σε ένα εγκατελειμένο νταμάρι (στο πουθενά) με αεροβόλα για plinking και μοντέλα (αυτοκίνητα-ελικόπτερα). Σήμερα ήμουν ο μοναδικός με το μαμίσιο crosman 2240 και σήμερα λοιπόν μας την "έπεσαν" τέσσερις αστυνομικοί! Αν κάτι με γλύτωσε από το αυτόφωρο ήταν το γεγονός πως είχα μαζί μου την απόδειξη αγοράς καρφιτσωμένη με τα στοιχεία αγοραστή από το κατάστημα και το ότι είχα μαζί μου και ταυτότητα. Όταν μου ζήτησαν άδεια οπλοκατοχής, τους εξήγησα ότι το μοναδικό χαρτί που έχω και που συνοδεύει ένα αεροβόλο είναι αυτό του καταστήματος με τα στοιχεία μου. Μας έκαναν όλους "φύλλο και φτερό" ψάχνοντας για πυροβόλο μιας και είχε γίνει καταγγελία για πυροβολισμούς(!), αλλά όλα καλά στο τέλος! (εννοείται). Ο ασφαλίτης μου υπέδειξε να γραφτώ σε σκοπευτικό σύλλογο και όταν τους είπα πως με το 2240 να ρίχνω σε κουτάκια θα γίνω "ρόμπα" δίπλα στα πυροβόλα, γέλασαν κι έφυγαν με τη προυπόθεση να σταματήσω με το 2240 γιατί ήταν ώρα κοινής ησυχίας(!).Μετά το διαλύσαμε κι εμείς γιατί πλέον είχαμε πλέον ξενερώσει...
https://www.youtube.com/watch?v=y4JWDkeGx60#t=450