Λοιπόν, επανέρχομαι, κατόπιν επικοινωνίας που είχα με τον Bob, δηλαδή τον άνθρωπο που κατασκευάζει και πουλάει τις σκανδάλες μέσω του site. Θα πρέπει καταρχάς να πω ότι είναι πραγματικός επαγγελματίας αλλά και κύριος! Η ανταπόκρισή του ήταν πάντα άμεση και σαφέστατη. Μου είπε λοιπόν ότι έχει στείλει περίπου 25 σκανδάλες στην Ελλάδα χωρίς προβλήματα. Παρόλα αυτά, η περίπτωσή μου ήταν η 4η (δηλαδή παραγγελία που "χάθηκε"), γεγονός που τον έχει προβληματίσει σε βαθμό που να σκέφτεται να σταματήσει τις αποστολές προς Ελλάδα. Παρόμοια προβλήματα έχει μόνο με τη Νότια Αφρική...
Αυτό που τον στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι πιθανόν οι "airgun guys in Greece" να πιστεύουν ότι δεν αποστέλλει τις παραγγελίες, απλά κρατώντας τα λεφτά τους.
Πιστεύω ότι το πρόβλημα πρέπει να βρίσκεται στα ταχυδρομεία μας ή στο τελωνείο, αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας απλός φάκελος αλληλογραφίας θα περνούσε ποτέ από αυτή την υπηρεσία (Ίσως όμως κάποιοι τελωνειακοί να είναι και αεροβολιστές, τι να πω...).
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θέλω να καταθέσω είναι η άποψή μου ότι ο CharlieDaTuna είναι σωστός επαγγελμστίας και δε θα πρέπει να αποτρέψει κάποιον η δική μου εμπειρία από το να παραγγείλει τη σκανδάλη από το site του. Με τις τιμές που έχει το αντίστοιχο Ολλανδικό, ακόμα κι αν "χαθεί" η πρώτη παραγγελία, με αποτέλεσμα να παραγγείλει κάποιος ξανά, πάλι φτηνότερα θα του έρθει...
Βαγγέλης