Εχουν γραφτει 14 σελιδες για το θεμα αυτο-ανετρεξες καθολου σ αυτες
καθως και μεσω της πρακτικης σκοποβολης με bolt action rifle.Αγωνισμα αεροβολου 5.5 δεν υπαρχει στην Ελλαδα οποτε σε οποιο σκοπευτηριο και να πας σε οποιον συλλογο και να εισαι ακυρη η σκοποβολη σε πεδιο βολης .... .... αυτα ολα αν θελουμε το γραμμα του νομου...επισης το μονο που 8α καταφερεις μεσω πρακτικης ειναι να εχεις μια αδεια αγορας και κατοχης διοπτρας (οτι θες απο ειδος μεγενθυνση κλπ) αλλα μονο για το πυροβολο για το οποιο θα προοριζεται.... παντως πριν γραφτεις σε συλλογο ψαξτο καλα πιο πριν, μεχρι να βρεις αυτον που σου ταιριαζει,απο τη στιγμη που μπεις σε καποιον εισαι αθλητης του συλλογου με παπα και με κουμπαρο.
Παράθεση από: Byron22 στις 20 Φεβρουαρίου, 2013, 19:28:30 μμΕχουν γραφτει 14 σελιδες για το θεμα αυτο-ανετρεξες καθολου σ αυτες Φυσικά! Αλλά από το 2008 που ξεκίνησε το θέμα νομίζω έχουν γραφτεί πολλά που κάποια ήταν λάθος, μετά αποδείχτηκαν σωστά, μετά ξαναβγήκαν λάθος κλπ, νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ. Μέχρι και την απάντηση του Ghostrip δεν νομίζω ότι είχα ιδέα του τι γίνεται. Τουλάχιστον όχι του τι γίνεται σήμερα, άλλωστε αυτό ρώτησα αρχικά και αφού απαντήθηκε και το τι συμβαίνει σήμερα θα ήθελα να λυθούν και μερικές ακόμα απορίες μου, η οποίες είναι εύλογες αλλά δεν ξέρω αν και πως πρέπει να τις εκφράσω σε ένα δημόσιο φόρουμ. Η βασική (νέα) ερώτηση είναι αν κάποιος στην Ελλάδα έχει βγάλει μέχρι σήμερα άδεια για πάνω από 4x διόπτρα. Αν έχει απαντηθεί και το προσπέρασα ή ξέχασα διαβάζοντας 1-2 φορές τις 14 σελίδες όπως είπες, ζητώ συγνώμη.Δημήτρης
Βυρωνα σ αυτο το φορουμ ειμαστε κυριως ερασιτεχνες αεροβολαδες και κατα 95% των συμμετεχοντων για να μην πω 99 δεν εχουν σχεση με την αγωνιστικη σκοποβολη σαν αθλητες συνεπως και καμια σχεση με την Σκοπευτικη Ομοσπονδια Ελλαδος.απευ8υνετε ερωτησεις καλυτερα εδω http://www.esak.gr/ και εδω http://www.shooters.gr/forum/ οπου συμβαινει ακριβως το αντιθετο... ... το 95% των συμμετεχοντων ειναι στη ΣΚΟΕ
Τα αγωνίσματα της ISSF που επιτρέπουν διόπτρες είναι αυτά του Running Target 10m και 50m. Για τα 10 μέτρα (αεροβόλα δηλαδή) υπάρχει περιορισμός ΣΤΑΘΕΡΗΣ μεγένθυνσης 4X (+0.4X επιτρεπόμενη απόκλιση = 4.4Χ MAXIMUM).
Αποστολη δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα με την αλλαγη συλλογου... ειδικα αν συμφωνει ο προεδρος... και ακομα ειδικοτερα αν δεν εχεις κανει επισημους αγωνες με το συλλογο που ανηκεις.... στη χειροτερη να χρειαστει να περιμενεις μεχρι τον επομενο Σεπτεμβρη.... αλλα δεν πας σε ενα συλλογο με την προοπτικη να φυγεις.... το ψαχνεις λιγο και πας εκει που σου αρεσει...