Η θεωρία είναι πως κανεις τους αγώνες με όπλο του συλλόγου (και διόπτρα του συλλόγου περασμένη στην άδεια του συλλόγου) (στα ολυμπιακά αγωνίσματα που προβλέπουν διόπτρα) (πολλες παρενθέσεις μαζεύτηκαν). Το ίδιο που κάνεις αν θες να βγάλεις Αδεια Κατοχής Όπλων Σκοποβολής (πιστόλια η τουφέκια).
παιδια εαν παραγγηλω μια κινεζικη διοπτρα απο το ebay λετε να εχω προβλημα με τελωνεια κ τετοια και να τραβιεμαι??
Παράθεση από: ratatouis στις 04 Νοεμβρίου, 2012, 15:04:11 μμπαιδια εαν παραγγηλω μια κινεζικη διοπτρα απο το ebay λετε να εχω προβλημα με τελωνεια κ τετοια και να τραβιεμαι?? Δεν υπάρχει περίπτωση. Έρχεται κανονικά. Έχουν γνώση οι φύλακες... Οι Κινέζοι γράφουν έξω από τη συσκευασία telescope... Ότι να ναι, αλλά εσύ θα την πάρεις κανονικά. Και εγώ το φοβόμουν στην αρχή, αλλά από τότε έχω πάρει 4 (όχι όλες για μένα φυσικά, για φίλους).
Παράθεση από: ndlns στις 04 Νοεμβρίου, 2012, 20:29:35 μμΠαράθεση από: ratatouis στις 04 Νοεμβρίου, 2012, 15:04:11 μμπαιδια εαν παραγγηλω μια κινεζικη διοπτρα απο το ebay λετε να εχω προβλημα με τελωνεια κ τετοια και να τραβιεμαι?? Δεν υπάρχει περίπτωση. Έρχεται κανονικά. Έχουν γνώση οι φύλακες... Οι Κινέζοι γράφουν έξω από τη συσκευασία telescope... Ότι να ναι, αλλά εσύ θα την πάρεις κανονικά. Και εγώ το φοβόμουν στην αρχή, αλλά από τότε έχω πάρει 4 (όχι όλες για μένα φυσικά, για φίλους). απο που αγορασες? και ποσα ηταν τα μεταφορικα? αν μπορεις γραψε λεπτομεριες γιατι δεν εχω εμπειρια απο αγορες απο το εξωτερικο και με ενδιαφερειευχαριστω
ια. Εξάρτημα όπλου είναι κάθε συμπληρωματικό αυτοτελές στοιχείο, το οποίο είναι τοποθετημένο ή προσαρμόζεται σε αυτό και δεν είναι απαραίτητο για την λειτουργία του.
6. Δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του παρόντος νόμου:δ. Εξαρτήματα όπλου.
3. Στις διατάξεις του παρόντος νόμου υπάγονται επίσης:γ. Σκοπευτικές διόπτρες όπλων και πάσης φύσεως σκόπευτρα, ως και εξομοιωτές σκοποβολής.
3. Για την κατοχή αεροβόλων όπλων και τυφεκίων αλιείας δεν απαιτείται άδεια. Απαγορεύεται η κατοχή τους από άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
3. Για την κατοχή αεροβόλων όπλων και εξαρτημάτων σκόπευσης αυτών, καθώς και τυφεκίων αλιείας δεν απαιτείται άδεια. Απαγορεύεται η κατοχή τους από άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.