οσοι εχουμε συνεργαστει μαζι ττου δεν ειχαμε προβλημα τωρα τι εγινε μαζι σου δεν το καταλαβαινω παντως δεν τον θεωρω αναξιοπιστο
Οταν δουλευα σε μεγαλη εταιρια ηλεκτρικων συσκευων,οταν ανοιγαμε τη καθε συσκευηαπο το κουτι της,και για χ λογους ο πελατης ηθελε αντικατασταση,η συσκευη αυτοματωςεχανε χρηματα στη μεταπωληση,λογω συσκευασιας.Ο πελατης εις γνωση του το επαιρνε,και γιατι οχι αφου ηταν καινουργιο,απλα το σφραγισμενο το πληρωνεις κουτα που λενε.Ο τυπος πρεπει να στο αντικαταστησει με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,και ολα τα εξοδα δικα του.Εαν ειναι τελικα σωστος επαγγελματιας.
το βασικοτερο που δεν καταλαβα, ειναι 40' απο το σπιτι σου, γιατι εβαλες να σου το στειλουν ?
...μήπως λέω μήπως, πρέπει να πέσει λίγο "πάγωμα" στις παραγγελίες εν λόγω στον καταστηματάρχη, για να λάβει το μήνυμα και να προσέχει στο εξής ;;; ...εννοείται βέβαια πως θα πρέπει να επανανορθώσει !
Παράθεση από: xenofon στις 15 Δεκεμβρίου, 2011, 18:33:48 μμΦίλε μου, μην αντιμετωπίζεις την κατάσταση αρνητικά. Ο άνθρωπος έχει πολλά συμφέροντα στην Ελλάδα κ νομίζω ότι θα την βρείτε την άκρη. Αν είσαι κοντά στη Θεσ/νίκη, μήπως θα μπορούσα να ρίξω κ εγώ μια ματιά...ναι το αντιμετωπιζω αρνητικα εχεις δικιο. αλλα τετοιο προαισθημα εχω, δεν ξερω γιατι.υγ.40 λεπτα δρομο μακρια ειμαι, θα το θελα να γινει μια τετοια συναντηση. να με κανεις και μερικα εξπρες μαθηματα
Φίλε μου, μην αντιμετωπίζεις την κατάσταση αρνητικά. Ο άνθρωπος έχει πολλά συμφέροντα στην Ελλάδα κ νομίζω ότι θα την βρείτε την άκρη. Αν είσαι κοντά στη Θεσ/νίκη, μήπως θα μπορούσα να ρίξω κ εγώ μια ματιά...
Συγνωμη φιλε αλλα κατι εχεις κανει λαθος κατα την αποψη μου. Λιγη υπομονηθα ειχε λύσει το προβλημα.
Παράθεση από: dogo στις 15 Δεκεμβρίου, 2011, 18:41:40 μμΠαράθεση από: xenofon στις 15 Δεκεμβρίου, 2011, 18:33:48 μμΦίλε μου, μην αντιμετωπίζεις την κατάσταση αρνητικά. Ο άνθρωπος έχει πολλά συμφέροντα στην Ελλάδα κ νομίζω ότι θα την βρείτε την άκρη. Αν είσαι κοντά στη Θεσ/νίκη, μήπως θα μπορούσα να ρίξω κ εγώ μια ματιά...ναι το αντιμετωπιζω αρνητικα εχεις δικιο. αλλα τετοιο προαισθημα εχω, δεν ξερω γιατι.υγ.40 λεπτα δρομο μακρια ειμαι, θα το θελα να γινει μια τετοια συναντηση. να με κανεις και μερικα εξπρες μαθηματα Γιατι δεν εκανες 40λεπτα δρομο και προτιμησες εμβασμα και αναμονη 4-5 μερες ?
Παράθεση από: mentzas στις 19 Δεκεμβρίου, 2011, 08:03:23 πμΣυγνωμη φιλε αλλα κατι εχεις κανει λαθος κατα την αποψη μου. Λιγη υπομονηθα ειχε λύσει το προβλημα.απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου με το εν λογω κατστημα νομιζω οτι ο mentzas εχει δικιο
αν γινετε καποιος απο τους διαχειριστες να μεταφερει εδω τα μυνηματα απο την ενοτητα hatsan at44 περι μεταχειρισμενου αεροβολου απο pushka.euτου εδωσα 3 μερες περιθοριο να απαντησει αλλα με εγραψε κανονικα οπως το περιμενα.το τελευταιο μου μυνημα με τον συγκεκριμενο ''κυριο'' και το καστημα του.as i see you dont care about what i say to you.[2:14:24 μμ] dogo fight: this is not profesional[2:14:27 μμ] dogo fight: but its ok[2:14:32 μμ] dogo fight: you lose not me[2:14:49 μμ] dogo fight: i will change the bottle for 50euros. but you lose more than this[2:15:27 μμ] dogo fight: i gave you 2 days to answer[2:15:49 μμ] dogo fight: and one last thing.[2:16:00 μμ] dogo fight: when you sell a gun sell it new![2:16:19 μμ] dogo fight: i pay for a NEW gun not used[2:20:27 μμ] dogo fight: you say me you have not used guns? i send photos from your gun in greek forum.[2:20:47 μμ] *** dogo fight εστάλη IMGP0957.JPG ***[2:21:06 μμ] dogo fight: this is prove that the pakage was not opened?[2:21:22 μμ] dogo fight: THIS IS A PROVE THAT WAS USED BOTTLE INSIDE.[2:21:27 μμ] dogo fight: BUY BUYδεν θα ασχοληθω ξανα με βουλγαρικη αγορα. εκανα το λαθος μια φορα και δεν την ξανα παταωτου εστειλα και την φωτογραφια που εδειχνε οτι ηταν φουλ στην ταινια οι συσκευασιες του και τελειωσα με την παρτη του. εχασασε 2 φιλους αγοραστες αεροβολων και περιπου 4-5 ατομα που το σκευτοτανε να κανουν αγορα οπλου απο τον συγκεκριμενο. + καποιες αγορες σε διοπτρες και βολιδες απο μενα που ειχα κατα νου να κανω.η δικια μου συμβουλη σε οποιον θελει να κανει αγορα απο εκει? να ειναι ετοιμος να παραλαβει β διαλογης οπλο η εξαρτημα (οπως εχει ειπωθει και απο αλλα μελη του φορουμ για τα περι βουλγαριας online shop.)αυτα.