Έκανες σωστά την ρύθμιση του προσοφθάλμιου φακού; (δηλ. το "νετάρισμα" του σταυρονήματος) Εάν κατάλαβα καλά αυτό είναι το πρώτο δακτυλίδι +0- που παίζεις για να βλέπεις καθαρά αν έχεις μυωπία ή κάποια άλλη πάθηση στα μάτια. Αν εννοείς αυτό φίλε μου καλέ το ρύθμισα για να βλέπω καθαρά αλλά επειδή έκλεινα το ένα μάτι ίσως είχα για αυτό το λόγο μια διαφορετική αίσθηση στο μάτι μου.
Παράθεση από: sparkie στις 25 Φεβρουαρίου, 2013, 17:19:57 μμ Έκανες σωστά την ρύθμιση του προσοφθάλμιου φακού; (δηλ. το "νετάρισμα" του σταυρονήματος) Εάν κατάλαβα καλά αυτό είναι το πρώτο δακτυλίδι +0- που παίζεις για να βλέπεις καθαρά αν έχεις μυωπία ή κάποια άλλη πάθηση στα μάτια. Αν εννοείς αυτό φίλε μου καλέ το ρύθμισα για να βλέπω καθαρά αλλά επειδή έκλεινα το ένα μάτι ίσως είχα για αυτό το λόγο μια διαφορετική αίσθηση στο μάτι μου.Εάν μάθεις να κρατάς και τα δυο μάτια ανοικτά κατά την σκόπευση, θα σου είναι η όλη διαδικασία πιό ξεκούραστη...Αυτό ειναι βέβαια λίγο υποκειμενικό....δοκίμασε το.
Ναι σιγουρα θ φθηνια τρωι τον παρα αλλα ειμαι ζορισμενος με την αγορα.Δεν εχω κατι υποψιν μου μια και δεν γνωριζω τιποτα ελεγα μηπως εχετε εσεις καποια μοντελα αντικραδασμικα στο μυαλο σας αυτο που λεμε value of moneyΝομιζω πανω απο 100 μου ειναι δυσκολο να διαθεσω αν δεν υπαρχει κατι θα το καθυστερησω
Ναι σιγουρα η φθηνια τρωει τον παρα αλλα ειμαι ζορισμενος με την αγορα.Δεν εχω κατι υποψιν μου μια και δεν γνωριζω τιποτα ελεγα μηπως εχετε εσεις καποια μοντελα αντικραδασμικα στο μυαλο σας αυτο που λεμε value of moneyΝομιζω πανω απο 100 μου ειναι δυσκολο να διαθεσω αν δεν υπαρχει κατι θα το καθυστερησω