Παράθεση από: Kyriakos87 στις 07 Οκτωβρίου, 2008, 19:36:52 μμΠαράθεση από: destro στις 07 Οκτωβρίου, 2008, 19:33:01 μμΝorica και Gamo ειναι κατα την γνωμη μου πανω κατω τα ιδια. Για τα Cz δεν ξερω.Ta Gamo εχουν τρομερά εύστοχες κάννες! Τι έχουν? προσωπικά το cfx μου κάνει γκρουπ,τουλάχιστον έκανε(τώρα μετά το tunning θέλει ακόμη στρώσιμο γτ είναι τα ίδια όπως ήταν μαμίσιο)από απόσταση 25 μέτρων όσο ένα 2€...δεν νομίζω να θεωρείτε καλό...ίσως είναι ελατωματικό το όπλο,ίσως φταίω εγώ και κάνω άσχημα τραβήγματα ή επωμίζω λάθος..
Παράθεση από: destro στις 07 Οκτωβρίου, 2008, 19:33:01 μμΝorica και Gamo ειναι κατα την γνωμη μου πανω κατω τα ιδια. Για τα Cz δεν ξερω.Ta Gamo εχουν τρομερά εύστοχες κάννες!
Νorica και Gamo ειναι κατα την γνωμη μου πανω κατω τα ιδια. Για τα Cz δεν ξερω.
βγήκε τόσο καλός ο κινέζος?δεν ξέρω ρε γαμώτο,με χαλάει που φάτσα κάρτα γράφει:MADE IN CHINA..
Παράθεση από: sundaze643 στις 07 Οκτωβρίου, 2008, 20:24:42 μμβγήκε τόσο καλός ο κινέζος?δεν ξέρω ρε γαμώτο,με χαλάει που φάτσα κάρτα γράφει:MADE IN CHINA..αναρωτηθηκες ποτε οτι πολλα απο τα προιοντα που εχεις ειναι made in china?για μενα σε οικονομικη λυση bam και ξανα bam(καποια συγκεκριμενα ομως μοντελα) για να κανεις γκρουπακια bam bam...
Παράθεση από: stefplak στις 07 Οκτωβρίου, 2008, 20:28:28 μμΠαράθεση από: sundaze643 στις 07 Οκτωβρίου, 2008, 20:24:42 μμβγήκε τόσο καλός ο κινέζος?δεν ξέρω ρε γαμώτο,με χαλάει που φάτσα κάρτα γράφει:MADE IN CHINA..αναρωτηθηκες ποτε οτι πολλα απο τα προιοντα που εχεις ειναι made in china?για μενα σε οικονομικη λυση bam και ξανα bam(καποια συγκεκριμενα ομως μοντελα) για να κανεις γκρουπακια bam bam... σαφώς πολλά είναι made in china..δεν αντιλέγω...απλά πιο πολύ μου αρέσει να γράφει made in Germany,Spain κτλ
Δε θα πω κατι για τα ΒΑΜ (θα σας εχω video σε λιγες μερες!) αλλά για τα cz κανετε σιγουρα λαθος!ειναι πολυ καλα και ευστοχα οπλα.adas ριξε ενα cz200!
Γεια σου Στελιο, καλως ηρθες πρωτα πρωτα! Γιατι ομως 'γαμωτο' για το διαμετρημα 4.5?? Με καταλληλο παντρεμα βολιδας/οπλου, το 4.5 ειναι κατα παρασσαγγας: α) ευκολοτερο στην σκοπευση, καθως εχει μικροτερη καμπυλη τροχιας (λογω αυξημενων ταχυτητων)β) καλυτερη εγγενη ακριβεια (οταν συγκρινεται με το 5.5 και το 6.35)γ) καλυτερη βαλλιστικη συμπεριφορα (δηλ. σε αποστασεις οπου τα αλλα διαμετρηματα εχουν χασει μεγαλο μερος της ταχυτητας τους, το 4.5 ακομα 'παει')και φυσικαδ) μεγαλη επιλογη βολιδων ωστε να εχεις ποικιλια στις εφαρμογες του. Προσωπικα, θα σε ενθαρυννα να το ξανασκεφτεις.φιλικαΜπιριγκογκος