Ρε παδια λιγο ασχετο, ειχα δει στο Schneider, ενα 77αρι με κοντακι απο 97Κ και ηταν πανεμορφο. Υπαρχει αυτο στην Ελλαδα?
1. Oπως όλα τα πράγματα στη ζωή ετσι κι εδω η σκεψη αρχίζει απο το κοστος (ποσα χρήματα διαθέτω ?)2. Τι απαιτησεις έχω απο το αεροβόλο ? (διασκέδαση (plinking), κυνηγι ( sorry μου ξεφυγε ) , σκοποβολη). Αυτα καθορίζουν την απαιτουμενη ακρίβεια και ισχυ και βεβαίως την τιμη3. Θέλω να έχω αυτονομία αλλα σχετικα δύσκολη σκόπευση ? (αεροβόλο ελατηρίου) ή μηπως λειτουργία χωρίς ανάκρουση (PCP) αλλα εξάρτηση απο εξοπλισμό για γέμισμα με αερα ?4. Σε τι απόσταση θα χρησιμοποιώ το αεροβόλο. Μικρή (~ 15 μ, οποτε μπορω να ρίχνω και με ανοιχτα σκοπευτικά) ή μεγαλύτερη αποτε θελω και διοπτρα (επιπλέον κόστος)5. Απο τα αεροβόλα που πληρουν τις προϋποθέσεις που θετω πιο έχει το καλύτερο "ζύγισμα" στην επώμιση, ποιο είναι το ποιο όμορφο, αξιόπιστο και ισως πιο υποστηρίζεται απο αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ?. Γενικα θα προτιμηθει αεροβόλο που "κάθεται" πιο καλα στο σκοπευτη και της πιο αξιοπιστης εταιρείας.Φιλικα Δημητρης
Καταρχήν καλησπέρα και καλωσόρισες στο φόρουμ και στον χώρο του αεροβόλου Το να πεις το κατάστημα επιτρέπετε το κυνήγι με αεροβόλο απαγορεύεται και καλό θα ήταν να διορθώσεις το μήνυμα σου Θα βρεις πολλά θέματα για ότι πληροφορία χρειάζεσαι κάνοντας μια αναζήτηση
Φιλε Κωστα καλως ηρθες. Σχετικα με τις αποριες που διατυπωσες γυρω απο το αεροβολο σε γενικο επιπεδο, νομιζω πως το θεμα ειναι τεραστιο και δεν μπορει να αναλυθει σε λιγες γραμμες. Θα σου προτεινα να ξεκινησεις την αναγνωση στα διαφορα θεματα του forum και θα αρχιζεις να σχηματιζεις εικονα γυρω απο ολες τις παραμετρους που αφορουν το αεροβολο και τα παρελκομενα του, ενω με αυτον τον τροπο ειναι σιγουρο πως θα αποφυγεις αστοχες και βιαστικες αγορες.
θεσσαλονικη σπουδαζω ειμαι απο αργος και πηγα σημερα σε ενα μαγαζι νομιζω δεν επιτρεπετε να πω την επωνυμια
το γνωριζω οτι απαγορευεται,δεν θελω να κρυφτω πισο απο το δαχτυλο μου ομως!το ονομα του μαγαζιου λεγετε κυργιας,ειχα πολυ καλη εξυπηρετηση απλα ηθελα μια ακομα γνωμηκαι οσο για το θεμα του κυνηγιου εχω πολλυ μεγαλη παιδεια πανω στο θεμα κυνηγαω απο τα 15 αλλα ειμαι στο βουνο απο τα 8 και ξερω τα πρεπει τα δεν πρεπει τους αγραφους κανονες και το ποσο κακοκανουν καπιες απαγορευσεις στο κυνηγι αλλα και καλο,δεν θα το αναλυσω εδω αυτο το θεμα γτ θα βγω εκτοςαπλα ειχω καπιες αποριες και ομολογω οτι ειμαι απειρος στο θεμα αεροβολοοποτε αν εχει καπιος με σχετικη εμπειρια να με κατα τοπισει θα του ημουν ευγνωμωνφιλικα κωστας
Παράθεση από: tetz στις 22 Σεπτεμβρίου, 2009, 20:44:17 μμτο γνωριζω οτι απαγορευεται,δεν θελω να κρυφτω πισο απο το δαχτυλο μου ομως!το ονομα του μαγαζιου λεγετε κυργιας,ειχα πολυ καλη εξυπηρετηση απλα ηθελα μια ακομα γνωμηκαι οσο για το θεμα του κυνηγιου εχω πολλυ μεγαλη παιδεια πανω στο θεμα κυνηγαω απο τα 15 αλλα ειμαι στο βουνο απο τα 8 και ξερω τα πρεπει τα δεν πρεπει τους αγραφους κανονες και το ποσο κακοκανουν καπιες απαγορευσεις στο κυνηγι αλλα και καλο,δεν θα το αναλυσω εδω αυτο το θεμα γτ θα βγω εκτοςαπλα ειχω καπιες αποριες και ομολογω οτι ειμαι απειρος στο θεμα αεροβολοοποτε αν εχει καπιος με σχετικη εμπειρια να με κατα τοπισει θα του ημουν ευγνωμωνφιλικα κωσταςΤο θέμα δεν είναι πως κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου, το θέμα είναι πως πρέπει να διατηρούνται τα νόμιμα και να αποτρέπονται τα παράπονα.Μια μικρή αναφορά σε κυνήγι σε μορφή αστεϊσμού δε θα πείραζε αλλά τέτοια επιμονή στο θέμα αποτρέπεται από το παρόν forum.