Παιδια σταματηστε σαν μικρα παιδακια να προσπαθειτε να δειξετε ποιος την εχει ποιο μεγαλη...εκεινο που δεν καταλαβα ειναι αυτα τα brocok φουσεκια τι ειναι ?
Παράθεση από: ΜΠΕΦ στις 31 Ιανουαρίου, 2014, 23:52:59 μμΠαιδια σταματηστε σαν μικρα παιδακια να προσπαθειτε να δειξετε ποιος την εχει ποιο μεγαλη...εκεινο που δεν καταλαβα ειναι αυτα τα brocok φουσεκια τι ειναι ? Φυσιγγια-αεροθαλαμοι, εχουν μεσα πιεση αερα αντι για μπαρουτι.
Παράθεση από: MASTORAS στις 31 Ιανουαρίου, 2014, 23:55:52 μμΠαράθεση από: ΜΠΕΦ στις 31 Ιανουαρίου, 2014, 23:52:59 μμΠαιδια σταματηστε σαν μικρα παιδακια να προσπαθειτε να δειξετε ποιος την εχει ποιο μεγαλη...εκεινο που δεν καταλαβα ειναι αυτα τα brocok φουσεκια τι ειναι ? Φυσιγγια-αεροθαλαμοι, εχουν μεσα πιεση αερα αντι για μπαρουτι.Γιαλαντζί πυρομαχικά
γιαλαντζι το κακο ειναι οτι τα πηρα ειδηση οταν τα απαγορευσαν
Τα κείμενα των μηνυμάτων σου υπάρχουν καταγραμμένα στο forum φυσικα και ειναι ,,,αυτο τι παει να πει? μπορεις να μου το κανεις λιανα γιατι ειμαι πανω απο 50χρν και δεν στροφαρω επαρκως μαλλον.διαστρεβλώνοντας έννοιες και ουσίες - μια "εξυπνη" τακτική που αποτελεί καλό "προπέτασμα καπνού" για το "μπουρδούκλωμα" της συζήτησης και την ομαλή έξοδό του από αυτή , με τον εγωϊσμό του ακέραιο και ακμαίο (προπαντως αυτό - μην παραδεχτούμε ότι την "πατήσαμε" σε κάτι και θιγεί το πολύτιμο "εγώ" μας και το "ανυπέρβλητο" κύρος μας). καλο το διαγκελμα δε λεω...αλλα σε μενα προσωπικα δεν φτουραει... τωρα αν καποιος συνφορουμιστας πιθετεδεν υπαρχει θεμα...τουλαχιστον εσυ δε χρειαζετε να το ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣ....οπως μου προτεινεις.... ΣΕ ΚΑΘΕ λοιπον περιπτωση μιας και το κουρασαμε...και παει στο ανουσιο για κοινη θεα ,αναγνωση μεσα σ ενα φορουμ.....Τα ποστ μου ειναι γραμμενα,,, φυσικα με τις αποψεις μουδεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο τουλαχιστον σε επιπεδο επι του θεματος μια μονο ερωτηση προσωπικα σε εσενα-εντυπωση μου εκανε οπως λες οτι γνωριζεις την μακροχρονη ενασχολιση μου με το θεμα κυνηγι- οπλαεγω προσωπικα δεν σε γνωριζω περαν του εραστης της ακριβιας... θαθελες να μου πεις ( φυσικα σε ΠΜ ,,, δεν αφορα το φορουμ ) απο που και πως???
Βλέπω ότι επιμένεις, προφασίζεσαι μεν πώς "...μιας και το κουρασαμε..." αλλά θέλεις συνέχεια στη συζήτηση, να το "κουράσουμε" κι άλλο δηλαδή... νομιζω μεσα απο την χρηση απλων ελληνικων,,,καποιος καταλαβαινει πως ενα απλο ΠΜ ζηταω απο μερους σου... πανω σε μια προσωπικη ερωτηση. Την προφαση πως την βγαζεις???τωρα αν δε θες να απαντησεις...οκ... αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.... σεβαστοι οι οποιοι λογοι σου.δεν χρειαζετε το σαλατικο του στιλ πως παω να συνεχισω καποια δημοσια συζητηση... δεν νομιζω πως πειθει.
Τα κείμενα των μηνυμάτων σου υπάρχουν καταγραμμένα στο forum φυσικα και ειναι ,,,αυτο τι παει να πει? μπορεις να μου το κανεις λιανα γιατι ειμαι πανω απο 50χρν και δεν στροφαρω επαρκως μαλλον
στην δεδομενη στιγμη ( καποιες μερες πριν δηλ ) απλα ζητουσα ΑΝΟΙΧΤΑ να γραψεις με παρλες μπαρλες ..μπαρλες παρλες ...γιατι μου εκανες γνωστο οτι αυτο που εγραψα ...ειναι... γραμμενο στο φορουμ... ειχε ,,,,τουλαχιστον ετσι τοπιασα .. . αρκετη δοση απο επιθεωριτη ΣΙ,, ΕΣ,, Α Ι,,, ΠΟΥΧΕ ΓΡΑΠΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ......και τον ειχε σε τροχια σιγουρη για το σκαμνι.
Παράθεση από: Teo στις 31 Ιανουαρίου, 2014, 07:53:40 πμΩς προς το θέμα του κυνηγιού με αεροβόλο προτιμώ να μην δοθεί άδεια ποτέ . Καλύτερα να υπάρχει ο διαχωρισμός ανάμεσα στα "μπαρούτια" και στα αεροβόλα ,έτσι ώστε να ξεχωρίζουμε από το σωρό . Το καλό για μένα είναι ότι ο χαρακτηρισμός " μόνο για σκοπευτική χρήση" είναι κάτι που θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε και να αναγνωρίσουμε την ύπαρξη των "παράνομων" σκοπευτικών μας. Πιστεύω πως πιο εύκολα θα δοθεί άδεια διόπτρας έτσι , παρά αν ήταν κυνηγητική η χρήση τους . Από την άλλη , αν επιθυμούμε να επιτραπεί το κυνήγι για να μπορούμε άφοβα-νόμιμα να παίρνουμε τα βουνά , ας μου επιτραπεί να δηλώσω ότι αυτό δεν θα ήταν θέμα αν υπήρχαν σκοπευτήρια που θα μπορούσαν να δεχτούν τους φίλους του αεροβόλου. Η λύση δεν είναι τα βουνά , αλλά οργάνωση και μέσα από τους σκοπευτικούς συλλόγους , θα βελτιωθούν τα πράγματα . Υπομονή έρχεται και η ανάπτυξη ….. ...καλημέρα Teo, χαίρομαι που οι απόψεις σου είναι πολύ σαφείς και κατασταλαγμένες και βέβαια ταυτίζονται απόλυτα με την δική μου και άλλων ευτυχώς - αλλά ολίγων ακόμη... - πως κάθε διαπραγμάτευση θα γίνει μελλοντικά μέσα από οργανωμένους συλλόγους
Ως προς το θέμα του κυνηγιού με αεροβόλο προτιμώ να μην δοθεί άδεια ποτέ . Καλύτερα να υπάρχει ο διαχωρισμός ανάμεσα στα "μπαρούτια" και στα αεροβόλα ,έτσι ώστε να ξεχωρίζουμε από το σωρό . Το καλό για μένα είναι ότι ο χαρακτηρισμός " μόνο για σκοπευτική χρήση" είναι κάτι που θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε και να αναγνωρίσουμε την ύπαρξη των "παράνομων" σκοπευτικών μας. Πιστεύω πως πιο εύκολα θα δοθεί άδεια διόπτρας έτσι , παρά αν ήταν κυνηγητική η χρήση τους . Από την άλλη , αν επιθυμούμε να επιτραπεί το κυνήγι για να μπορούμε άφοβα-νόμιμα να παίρνουμε τα βουνά , ας μου επιτραπεί να δηλώσω ότι αυτό δεν θα ήταν θέμα αν υπήρχαν σκοπευτήρια που θα μπορούσαν να δεχτούν τους φίλους του αεροβόλου. Η λύση δεν είναι τα βουνά , αλλά οργάνωση και μέσα από τους σκοπευτικούς συλλόγους , θα βελτιωθούν τα πράγματα . Υπομονή έρχεται και η ανάπτυξη …..