απ' οσο ξέρω τα αεροβόλα πιστόλια συνήθως κάνουν για κυνήγι πουλιών ενώ τα τουφέκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κυνήγι όλων των θηραμάτων όπως πουλιά, λαγούς μέχρι και αγριογούρουνα.
φίλε destro αρχικά να πώ ότι μιλάω για χώρες εκτός Ελλάδας που δεν απαγορεύεται το κυνήγι με αεροβόλο και όσογια το κυνήγι αγριογούρουνου τσέκαρε αυτό το βίντεο.
hellozzzzzz να ρωτησω κατι ? ενα απο τα οπλα για κυνηγι ? (παντα για εξωτερικο μιλαω δεν ειμαι Ελλαδα )1 crosman remington npss .222 benjamin trail np xl 1100 .223 gamo hunder 1250 .177/224 diana magnum 350 177/22 αυτα μπορω να τα παρω περνοντας απο το μαγαζι...δεν θελω να μπλεξω με μεταφορικες
αμα δεν μας πεις σε ποια χωρα εισαι πως θα σου συστησουμε μαγαζι για να μην μπλεξεις με μεταφορικη το παιζουμε χαζοι δεν ειμαστε
να ρωτησω κατι ? ποιο αεροβολο κανει για κυνηγι ? και γιατι? εγω ελεγα να παρω ενα hw80 +titan sx+ οφθαλμιδα ( ειμαι ρουμανια και μπορω ) καλα κανω η να παρω κατι αλλο ?
έψαξα στο vasiliko και το airgun shop για να δώ αν πωλείτε το gamo extreme hunter γιατί έχω ακούσει ότι έχει τρομερή ακρίβεια-δύναμη και δεν το βρήκα πουθενά. Σκέφτομαι να το παραγγείλω από την pyramidair αφού το ψάξω καλά και δώ ότι αξίζει να το φέρω από Αμερική
Παρακαλώ να διακοπούν οι αναφορές για ρίξιμο σε οποιοδήπτε ζωντανό. Μπορεί να μιλάτε για οικόσιτο αλλά και ο θάνατος πρέπει να γίνεται με σεβασμό και όχι με βασανισμό, πόσο μάλλον να παραμένει ένα ζώο ζωντανό και να συνεζίζουμε να το κοπανάμε. Θέλετε συγχαρητήρια για όλη τη περιγραφή και τα κόλπα που αναμεταδίδετε;Φαίνεται δεν επέστρεψε καμία βολίδα από αυτές που εξοστρακιζόντουσαν πάνω σας, θα βάζατε μυαλό!