όμως κανείς δεν γεμίζει φιάλες πάνω από 230 γιατί είναι επικίνδυνο (αντε να βρείς κανένα να στην γεμίσει με 240 αλλά θα είναι ζεσταμένη η φιάλη και πάλι 230 θα κατέβει η πίεση όταν κρυώσει).
Από οσο έχω διαβάσει οι περισσότεροι στη γεμίζουν έτσι και αλλιώς στα 200 bar. Το θέμα είναι πως κατά τη γνώμη μου η τρόμπα είναι καλύτερη λύση. Κατ'αρχάς αν δεν αφήνεις τη πίεση του αεροβόλου να πέφτει πολύ χαμηλά, δηλαδή τη γεμίζεις μετά από κάθε 40 βολές περίπου, με 6 έως 10 τρομπαρισιές είσαι πάλι γεμάτος και κυρίως αυτόνομος χωρίς εξαρτήσεις. Παράλληλα κουβαλάς μαζί σου κι ένα ελατηρίου και οταν βαρεθείς τη τρόμπα καταπιάνσαι με αυτό .
Παράθεση από: Einhorn στις 04 Αυγούστου, 2008, 22:31:30 μμΑπό οσο έχω διαβάσει οι περισσότεροι στη γεμίζουν έτσι και αλλιώς στα 200 bar. Το θέμα είναι πως κατά τη γνώμη μου η τρόμπα είναι καλύτερη λύση. Κατ'αρχάς αν δεν αφήνεις τη πίεση του αεροβόλου να πέφτει πολύ χαμηλά, δηλαδή τη γεμίζεις μετά από κάθε 40 βολές περίπου, με 6 έως 10 τρομπαρισιές είσαι πάλι γεμάτος και κυρίως αυτόνομος χωρίς εξαρτήσεις. Παράλληλα κουβαλάς μαζί σου κι ένα ελατηρίου και οταν βαρεθείς τη τρόμπα καταπιάνσαι με αυτό .Με 10 τρομπαρισιες 40 βολες??Σε τι ενεργεια?Ρωταω γιατι καποιον που ειχα ρωτησει στο σκοπευτηριο μου ειχε πει για 3 τρομπιες η ατμοσφαιρα.Σε μεγαλες ενεργειες χανεις καμια 10 ατμοσφαιρες στη βολη, δηλαδη μιλαμε για πολυ τρομπαρισμα αν ισχυει αυτο που μου ειχε πει.Γιαυτο δεν ειχα σκεφτει να αγοράσω.