Το Μαρκοπουλο ηταν Ολυμπιακο οχι παγκοσμιο.Το Μενιδι ηταν πηλινο οχι αεροβολο.Ο Βυρωνας ειναι πολυπαθος και με πολυπλοκη ιστορια.Στο Σχιστο δεν υπαρχει σκοπευτηριο αεροβολων (σκεψου γιατι) και σιγουρα οχι ολυμπιακης σκοποβολης.Ο Βυρωνας ειναι το μοναδικο σκοπευτηριο στην Αττικη που ανηκει στην πολιτεια. Εκει οπου κατοικει κοντα στο μισο πληθυσμο της χωρας.Αναπτυξη κανεις στηριζοντας τους συλλογους ωστε να υπαρχουν πολλα σκοπευτηρια βιωσιμου μεγεθους οπου θα μπορουν να πανε τα παιδια να μαθουν σκοποβολη.
Παράθεση από: Thorin στις 09 Ιανουαρίου, 2011, 21:59:38 μμΑνάπτυξη κάνεις επίσης δημιουργώντας το σωστό πλαίσιο για να ανατηχθεί και η ιδιωτική πρωτοβουλία (αν πραγματικά το θέλεις).
Διοτι αν δεν υπαρξουν σκοπευτηρια δεν θα υπαρξουν σκοπευτες.Δεν γινεται με την αναποδη σειρα. Πρεπει να υπαρχει υποστηριξη πρωτα.Να κανεις σκοποβολη χωρις οπλα και σκοπευτηρια, απλα δεν γινεται.Δεν ειναι ποδοσφαιρο με μπαλιτσα στην αλανα.
Ελα βρε Γιωργο ποιο σωστο πλαισιο?...........στην Ελλαδα βρισκομαστε, δεν μ'αρεσει να ειμαι απαισιοδοξος και μεμψιμοιρος αλλα δυστυχως τιποτα δεν εχει γινει σε σωστο πλαισιο, το μονο <<πλαισιο>> που γινοταν ηταν για να ξερουν απο την αρχη το ποσον της ρεμουλας που θα εισεπραταν.Μονο απο ιδιωτικη πρωτοβουλια και απο ανθρωπους με μερακι για το συγκεκριμενο θα μπορεσει να γινει κατι σωστα.
Φυσικα, εχει ερθει 1, και αλλο ενα που μας ηξερε απο παλια και μας θυμιθηκε εξαιτιας μου.Αλλα υπαρχει αυτο το μικρο συνοικιακο σκοπευτηριο για να ερθουν.Ομως δεν το εφτιαξε η πολιτεια...Και αυτο με το κερλινγκ ξερεις οτι ειναι αβασιμο.Αν υπηρχαν 10 σκοπευτηρια σαν το δικο μας, σε περιοχες της Αττικης, δεν θα γεμιζαν νομιζεις?
Η ιδιωτικη πρωτοβουλια στην περιπτωση μας ειναι οι συλλογοι που φτιαχνουν με μερακι χωρους με κοστος και δουλεια συγκεκριμενων ατομων και λειτουργουν στα ορια των εξοδων τους μπαινοντας τακτικα μεσα.
Η ΣΚΟΕ για το 2010 ελαβε επιχορηγηση 750.000 ευρω.... Κατι τα εκανε υποθετω.
Οταν λεω παγκοσμιο εννοω ΥΠΕΡΟΧΟ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Τα σκοπευτηρια ουτως η αλλος ολυμπιακα ειναι.Το Μενιδι ναι ειναι πηλινο(εχω κανει καταθεσεις εκει)το ξερω.Αλλα ο sniperman αναφερθηκε σε σκοπευτηρια γενικα.Στο Σχιστο υπαρχει σκοπευτηριο αεροβολου.Σημερα εκει ημουν και εριχνα.Αν ερχοσασταν και περισσοτεροι , ισως να υπηρχε και μια αναβαθμιση του χωρου που αν δεν υπηρχαν καποια αγαπητα μελοι του φορουμ ,ουτε αυτος θα υπηρχε.(ο χωρος)Το γεγονος που ο Βυρωνας ειναι το μοναδικο σκοπευτηριο που ανηκει στην πολιτεια και το κλεινουν ,λεει πολλα.Στηριζοντας συλλογους?Ποιος η σκοε?Με τι λεφτα?Κατσε και θα δεις σε λιγο καιρο που αρκετες ομοσπονδιες απο αλλα σπορ θα κλεισουν λογο παυσεις χρηματοδοτησεις.Απο την στιγμη που ενας συλλογος εχει συνδρομη,και γινεται σωστος διαχειρισμος χρηματων,ειναι σε θεση να κανει αναπτυξη και να μαθει σκοποβολη στα παιδακια.Αρα βλεπεις οτι παλι παμε στο ''ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ''??
Υπαρχουν δυο τρια ακομα. Καλυψαν την αττικη? η αυτα που υπαρχουν τα στηριξε η πολιτεια?"Αυτο πρεπει να αναπτυχθει. Να γινει φανερο οτι υπαρχουν ανθρωποι που ασχολουνται οπως και οτι υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να ασχοληθουν."Αυτο δεν λεω και εγω? Με 0 σκοπευτηρια υπαρχουν 0 σκοπευτες. Να εχουμε πρωτα 20 σκοπευτες και να φτιαξουμε μετα ενα σκοπευτηριο, δεν γινεται.
Παράθεση από: Thorin στις 09 Ιανουαρίου, 2011, 22:33:26 μμΥπαρχουν δυο τρια ακομα. Καλυψαν την αττικη? η αυτα που υπαρχουν τα στηριξε η πολιτεια?"Αυτο πρεπει να αναπτυχθει. Να γινει φανερο οτι υπαρχουν ανθρωποι που ασχολουνται οπως και οτι υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να ασχοληθουν."Αυτο δεν λεω και εγω? Με 0 σκοπευτηρια υπαρχουν 0 σκοπευτες. Να εχουμε πρωτα 20 σκοπευτες και να φτιαξουμε μετα ενα σκοπευτηριο, δεν γινεται.Δεν το λες καλα.Δεν ξεκιναει τωρα ο ολυμπιακος αεροβολισμος.Εχουμε 6 σκοπευτηρια και 80 σκοπευτες ενεργους.Αν γινουν 500 η 1000 η 2000 να φτιαχτουν και 20 σκοπευτηρια.Να φτιαχτουν 20 σκοπευτηρια για τους 80 ,λιγο χλωμο.