Αποστολέας Θέμα: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;  (Αναγνώστηκε 406846 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #30 στις: 16 Μαΐου, 2008, 16:30:20 μμ »
Ξέρεις Μπιριγκόκο,
μου αρέσει να γράφω για θέματα με τη κρυφή ελπίδα να διαβάζουν και κάποιοι "αρμόδιοι" για να βλέπουν πως υπάρχουν λύσεις και κυρίως οτι υπάρχουν ανθρώποι ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ που είναι πολιτισμένοι!
Κι εγώ στη θέση σου έδω στη Ελλάδα το ίδιο θα έκανα και ας φαίνεται παράξενο. Ελπίζω πολλά στους σύγχρονους Ελλήνες και δε μου αρέσει καθόλου να μας υποβαθμίζω συνέχεια, μπορούμε και εμείς και καλό είναι οι προαναφερθέντες αρμόδιοι να το λαβαίνουν υπόψη τους.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος Kyriakos87

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 4808
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #31 στις: 16 Μαΐου, 2008, 16:44:15 μμ »
Κατα τη γνώμη μου καλα κανουν στην Αγγλία.
Εγω ειμαι εδω κοντα 1 χρόνο τωρα και τον όρο ρουφιάνος δεν τον έχουν απο οτι εχω καταλαβει σε διαφορες κουβέντες που κανω με βρετανους, κανουν ομως αυτο που εμεις λεμε ρουφιανιά και το θεωρούν υποχρέωση τους να μην συγκαλύπτουν αυτον που παρανομεί γιατι στην ουσία αυτο γίνετε. Η μη ρουφιανιά ειναι συγκάλυψη σε αυτο το θέμα κατα τη γνώμη μου.
Α και μην ξεχνάτε οπώς εχουν πει τα μελη που ζουν χρόνια στην Μ. Βρετανία εκει το κράτος δεν σε ενοχλεί γιατι απλα ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ, για να γίνει όμως αυτο εγω πιστεύω οτι ειναι κατι αμοιβαίο δηλαδή οτι υπάρχει και ανταπόκριση απο του πολίτες σε αυτο το θέμα, δεν θα υπάρξει συγκάλυψη.

Pyrgetos Shooting Club


1. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι!!
2. Η συμμετοχή στο forum δεν είναι υποχρεωτική.!!!
3. το καλύτερο αεροβόλο ειναι αυτο που ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του.!!!!

Αποσυνδεδεμένος snipAIR

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 372
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #32 στις: 16 Μαΐου, 2008, 20:25:09 μμ »
   Ειναι ακριβως αυτο που ειχα πει και σε καποιο παλαιοτερο thread οτι δηλαδη αν θελουμε ιδια δικαιωματα με τους εξω,πρεπει να μαθουμε να σκεπτομαστε και να φερομαστε πανω απ ολα οπως αυτοι.Ολοι μιλαμε για μη εμπιστοσυνη του πολιτη προς το κρατος και αντιστροφα αλλα απο την πλευρα μας τουλαχιστον ειμαστε αξιοι εμπιστοσυνης;Νομιζω οτι αν θελουμε την εμπιστοσυνη τους,πρεπει πρωτα να γινουμε εμεις πιο υπευθυνοι.Ναι στο κυνηγι εδω και τωρα και υπερασπιση του μεσω δικαιης νομοθεσιας αλλα και μεσω της προωθησης σωστων ιδανικων απο την ενεργη αεροβολικη κοινοτητα(παρουσα και μελλουσα)η οποια εκφραζεται  και μεσω αυτου του φορουμ.

Αποσυνδεδεμένος adas

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 414
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #33 στις: 17 Μαΐου, 2008, 00:54:40 πμ »
SPERA.GIATI RE MANGES RIXNETE THN ELADARA MAS TOSO POLY;TOSO KALYTEROI EINE AYTA TA MOYSMOYLA EDW;EIME 20 XRONIA EDW,XAMENA XRONIA.KATHE MERA EXW NA KANW ME RENTIKOLA,LIGOI EINE EDW KAI OI SWSTOI....60 EKATOMYRIA KOSMOS....EXOYN GRAFTEI BIBLIA GIA TH MANGIA THS LATHROTHYRIAS KAI POLLA MAGAZIA TOYS EXOYN KAI TA SXETIKA ONOMATA.TO PNEYMATIKO EPIPEDO ENOS 27XRONOY EDW EINE IDIO ME KAPOIOY 14XRONOY EKEI.80 TIS EKATO DEN KSEROYN POY EINE GEWGRAFIKA H PRWTEYOYSA TOY KAI POLLOI NOMIZOYN EINE ALLO KRATOS!!!!DEN EXOYME OMWS TETOIA EKEI.TA PROBLHMATA EKEI THA EINE PRAKTIKA.XREIAZOMASTE 20 YPOGRAFES GIA NA PAROYME ADEIA SE 500 STREMATA EKEI EDW 1.ENA ATOMO EXEI XILIADES STREMATA.TETOIA THA EINE TA PROBLHMATA.....O ELLHNAS EXEI KATI...TO PIO BASIKO POY DEN EXOYN AYTOI.....PATHOS KAI ROMANTISMO STO KINIGIIIIIIIIII!!!!!!DEN THA MOY DHKSEI POTE EGGLEZAKI PWS NA KYNHGHSW....EGW THA TOYS DEIXNW PANTA.THARXONTE STO MAGAZI KAI THA DIHGOYNTE PWS EPEFTAN OI FASSES APO TO DENTRO POY STEKONTOYSAN APO KATW ME TOO HW100 TOYS APO TIS BOLES TOY DIKOY MOY LONGBOW APO TIS 70 GIARDES MAKRIA APO TH FYLAXCTRA MOY!!!!!!!PERHFANEIA....ELLHNISMOS....ME TA KEFALIA KATW DEN KANOYME TIPOTA....GAM.SA EGW TOYS AMERIKANOYS KAI TOYS EGGLEZOYS!!!!SORRY SENIOR BAIOS  GA.W TA TSIPOYRA MOY!!!!EMEIS HMASTE OI KALYTEROI.OI PRWTOI..PSHLA TO KEFALIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!ADAS ELLAS.   http://img221.imageshack.us/img221/4092/newnewnewdsc00170uk8.jpg

Αποσυνδεδεμένος Kyriakos87

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 4808
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #34 στις: 17 Μαΐου, 2008, 01:20:10 πμ »
Διαβάζοντας τα παραπάνω που έγραψες φιλε Adas μονο χαρά μπορώ να παρω και να πω οτι μου θύμησες ενα πρόσφατο ελληνικό άρθρο που ειχα διαβάσει για του Έλληνες του εξωτερικού το οποίο σαν επικεφαλίδα ειχε  "ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ".
Κανένα περαιτέρω σχόλιο, ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

Pyrgetos Shooting Club


1. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι!!
2. Η συμμετοχή στο forum δεν είναι υποχρεωτική.!!!
3. το καλύτερο αεροβόλο ειναι αυτο που ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του.!!!!

Αποσυνδεδεμένος AVARIS

  • Administrator
  • ******
  • Μηνύματα: 550
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #35 στις: 17 Μαΐου, 2008, 09:07:40 πμ »
Καλημερα Γιωργο,
Δεν νομιζω οτι μιλησε κανενας για τον Εγγλεζικο λαο και ιδιως την νεολαια που απο οσο τους εζησα, ειναι χειροτερα απο αυτα που περιγραφεις για τον μεσο ορο. Ειδα εντατικες μοναδες θεραπειας να γεμιζουν απο βαρειά χτυπημενους απο ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ επιθεση. Τις υπολογίζουν σε 50.000 τον χρονο!!!
Το θεμα ειναι οτι αυτοι εχουν οργανωμενο κρατος, που ανανεωνεται, εκμοντερνίζεται (και για τους παραδοσιακους αυτούς τυπους) και ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ τον πολιτη. Δημιουργει πρωτα τις προϋποθεσεις, εξηγει με λεπτομερεια (γιατι εχουν γνωση του μεσου ορου πνευματικου επιπεδου) και ΜΕΤΑ βαζει τις απαγορευσεις. Εδω πχ οπως γραφουμε ολοι, πουλανε τα πιο δυνατα αεροβόλα κατα χιλιαδες και απαγορευουν ή δεν καθορίζουν την χρηση του. Πως να το περιγραψω αυτο. Ελληνικη εξυπναδα, μαγκια, παθος, ρομαντισμό....
Ολοι σας που ζειτε στην ΜΒ εχετε χιλιαδες παραδειγματα καθημερινότητας αλλα επιτρεψτε μου να γραψω μια εμπειρια συγκλονιστική για μενα. Ζητησα απο ενα ηλικιωμένο που ηρθε με βαρειά νοσο αργα την νυχτα στο νοσκομειο να παραμεινει γιατι κινδυνευε. Αυτος με ευχαριστησε αρνηθηκε γιατι στο σπιτι εμενε μονος και ειχε ενα σκυλο να φροντισει και αν δεν γυριζε ο σκυλος θα ανησυχουσε!!!! Εφυγε και το πρωϊ ενημερωσα τον Διευθυντη μου γιατι ημουν πολυ ανησυχος. Με κατσαδιασε, ενημερωσε αμεσα την αστυνομια ζωων και τις κοινωνικες υπηρεσιες (επρεπε να τα ειχα κανει εγω, που να τα γνωριζω ειχα μονο ενα μηνα εκει), οι οποιες σε χρονο 0, εφεραν τον παππου και τον σκυλο στο νοσοκομειο. Απολογηθηκαν εγγραφως στον παππου γιατι το νοσοκομειο δεν ειχε προβλεψει να εχει σωστες (με προδιαγραφες, οχι λουρι σε ενα δενδρο) εγκαταστασεις ωστε να φιλοξενει τον σκυλο και εφερναν το σκυλο 2 φορες την ημερα να τον βλεπει. Πρωτου δε ο παππους εγκαταλειψει το νοσοκομειο, στην τακτικη μας συζητηση για τα προβληματα (συνολικα) των ασθενων, μεριμνησαν ωστε ο παππους παιρνωτας εξητηριο να παει σε οικο ευγηρίας με πλήρεις εγκαταστασεις για τον σκυλο. Ο ιδιος ο παππους και οι συγγενεις του δεν ασχοληθηκαν καθολου, τα φροντισε ολα το νοσοκομειο.
Αυτα μπορει νε ειναι υποκρισια σε ενα βαθμο, αλλα ειναι και πολιτισμός. Ποσες φορες εσπασε καποιος μια ουρα αναμονης, η χωθηκε μπροστα στο φαναρι και μιλαμε για ουρες χιλιομετρων. Και επειδη το κρατος δεν ειναι κατι αοριστο αλλα εμεις οι ιδιοι...δεν συνεχιζω σας κουρασα. Μονο ενα τελευταιο, οτι δεν εκθειάζω τους Βρεταννούς αλλα απο εκει εχω καποιες εμπειριες.

Αποσυνδεδεμένος adas

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 414
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #36 στις: 17 Μαΐου, 2008, 09:53:02 πμ »
KALHMERA.MONO POLITISMO DEN EXOYN,DIPLOPRWSOPEIA,KAI 60 EKATOMYRIA NA PLHRWNOYN FOROYS,XRHMA.BAZW STOIXHMA OTAN APEBEIWSEI O PAPPOUS THA STHLOYN KAI TO SKYLO STO IDIO MEROS ME EYGENH THANATO XWRIS NA PASXH APO TIPOTA.THA TOYS EINE AKRIBES TOTE OI ZWOTROFES AFOY O GEROS DEN THA EINE GYRW NA DH TI GINETE.

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #37 στις: 17 Μαΐου, 2008, 11:39:20 πμ »
Οπως έγραψα και παραπάνω δε μου αρέσει να μας υποβιβάζω και να μιζεριάζω γενικότερα, πιστεύω πολύ στο σύγχρονο Έλληνα και κυρίως στο σύγχρονο Έλληνα γονιό που δουλεύει όπως ο Ευρωπαίος αλλά δε παίρνει τα ίδια ανταλάγματα.
Είμαι υιος μεταναστών της Γερμανίας, ο πατέρας μου Αθηναίος η μητέρα μου από τη Πόλη και έχω ζήσει από μέσα το ρομαντικό πατριωτισμό των Ελλήνων του εξωτερικού. Οταν επιστρέψαμε στη Ελλάδα η μητέρα μου ήταν "ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ" (τραγικό) και εγώ στη σκληρη κοινωνία των παιδιών ήμουν ο Γερμαναράς ο Γκεσταπίτης. Αποτέλεσμα τα Γερμανικά διεγράφησαν από το λεξιλόγιο μου. Ξεφεύγω όμως...
Θα μου επιτρέψεις Γιώργο(adas) να σε προσγειώσω κάπως....
Όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες που επιστρέφουν μετανιώνουν.... μόνο που είναι αργά! Το κράτος σε αυτή τη χώρα δε υφίσταται καν....
Για ανάλυση θα έπρεπε να κάτσω να γράψω στο word και να κάνω paste εδώ, μιλάμε για σελίδες..... Θα επισημάνω οτι η Ελλάδα των διακοπών και των επισκέψεων δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του κατοικούντος εν τη Ελλάδι. Θα παραθέσω λίγες λέξεις κωδικοποιημένα: ΙΚΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΜΕΑ, ΠΑΡΚΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, "ΔΡΟΜΟΙ", ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΘΥΝΩΝ και... και... και...
Ο Έλληνας όμως είναι άλλη υπόθεση, συμφωνώ σε όλα Γιώργο μαζί σου σε οτι αφορά τον Έλληνα, μόνο που χρειάζεται κάποιον να τον κουμαντάρει σωστά και δίκαια και να του δείχνει το δρόμο για ένα καλύτερο εππίπεδο....
Γιάννη μου (pri3st), θα διαφωνήσω και μαζί σου... καλοπροαίρετα παντά!
Πόλλα χρόνια ισχυριζόμουνα τα ίδια με σένα, άλλαξα γνώμη όμως. Τελικά τι είναι πιο εύκολο, να βρεθεί μια πλειοψηφία βουλευτών ανάμεσα στους 300 (ανεξαρτήτως παράταξης) εκ των οποίων οι περισσότεροι ξέρουν τι γίνεται έξω από την Ελλάδα και να επιβάλλουν κανόνες τάξης και οργάνωσης Ή να βρεθεί μία πλειοψηφία πολιτών ανάμεσα στους 10.000.000 που να αποδώσουν εμπιστοσύνη σε αυτό που λέμε ΚΡΑΤΟΣ προσδοκώντας ανταλάγματα από αυτό; ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ.
Ο Ελληνας έχει αποδείξει οτι σε όποιο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ κράτος βρεθεί ανταποκρίνεται και μεγαλουργεί και όλας -φίλε μου Γιώργο (adas)- γιατί έχει όλα τα εφόδια. Και σκεφτείτε τη παγκόσμια κοινότητα των Ελλήνων, από Αμερική μέχρι Αφρική!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Μαΐου, 2008, 11:45:54 πμ από STF »

Αποσυνδεδεμένος mak6

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 366
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #38 στις: 17 Μαΐου, 2008, 12:08:50 μμ »
Θα συνφωνησω με τον STF......οι ελληνες θελουμε καποιον να μας κουμανταρει σωστα και οχι οπως τοσα χρονια   που κανουν οι πολιτικοι μας οποιοι και αν ειναι αυτοι, τα λαθοι τους τα ριχνουν ο ενας στον αλλον ..

Παρτε παραδειγμα τη  εθνικη μας τοσα χρονια δεν ακουγομασταν ποδοσφαιρικα   εξω απο τα συνορα μας καθολου , ηρθε ο Γερμανος  πρωταθλητες Ευρωπης!!!! λεει οι ελληνες.

Τωρα θα μου πειτε τι σχεση εχουν αυτα με το αν πρεπει να επιτραπει το κυνηγι με αεροβολο εντος συνορων? Νομιζω οτι εχει !
Πρέπει αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την θήρα στα εκάστοτε υπουργεία να παραδειγματιστούνε από τους συμπολίτες μας Ευρωπαιους!ΓΕΡΜΝΑΝΟΥΣ -ΓΑΛΟΥΣ - ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ και δεν ξερώ εγω  ποιους αλλους!Να μάθουμε από αυτούς να διδαχθούμε και μετά να εφαρμόσουμε εδώ στην Ελλαδιτσα μας σιγά σιγά,  παιδιά κακά τα ψέματα ο Έλληνας δεν  μπαίνει εύκολα σε καλούπια αν του το δήξεις λαού λαού θα τόν καταφέρεις και θα αποδώσει !
ΓΙΝΕ        Π  Α  Ο  Κ      ΝΑ  ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
http://www.youtube.com/watch?v=eyGJoc_4mls&feature=related

pri3st

  • Επισκέπτης
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #39 στις: 17 Μαΐου, 2008, 12:29:42 μμ »
Προσωπικα δε διαφωνω με κανεναν και προς Θεου δε υπαρχει λογος να θιχθει καποιος ή να υπαρξει αντιπαραθεση. Σιγουρα οι Αγγλοι ειναι οργανωμενοι! Σιγουρα η Ελληνικη Λεβεντια ειναι η καλυτερη μαζι με το σουβλακι και τον ηλιο. Εγω απλως λεω οτι για να γινει κατι θελει προσπαθει απο μερους μας...

Γιατι; Συντομα θα σας πω το παρακατω. Εχω 5 χρονια στελεχος σε μια απο τις μεγαλυτερες Ελληνικες (πλεον Γερμανικες) ιδιωτικες εταιριες και ειδα οτι οταν θελεις κατι απο το Κρατος υπαρχουν 2 οδοι ή πληρωνεις ή το παλευεις... Σχετικα απλα τα πραγματα!!!
Μετα ολα θελουν και το αντιστοιχο χρονισμο!!! Δηλαδη μαλλον ο Συλλογος θα πρεπει να προσεγγισει το Κρατος προεκλογικα...

Για να κλεισω...Επειδη το γουσταρο πολυ το αεροβολο - δε με νοιαζει να ριξω λιγο διπλωματια για να το πετυχω. Δε θα γλυψω ουτε θα δεχθω να με περιγελουν απλως σαν Ελληνας δεχομαι μια κατασταση που δεν αλλαζει και κανω την κινηση μου οταν το εδαφος ειναι προσοδοφορο. Μονο και μονο επιδη ξερω  να στοχευω...

Avaris οι Ελληνες πετυχενουν το σκοπο τους σαν τα βακτηριδια....περιμενεις το θρεπτικο υλικο για να πετυχεις την καλλιεργια...πασχουμε λιγο στον επωαστικο κλιβανο που δεν προσφερει το Κρατος!!! (το λεω στο γιατρο που θα με καταλαβει!!!)

Finman

  • Επισκέπτης
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #40 στις: 17 Μαΐου, 2008, 14:07:41 μμ »
KALHMERA.MONO POLITISMO DEN EXOYN,DIPLOPRWSOPEIA,KAI 60 EKATOMYRIA NA PLHRWNOYN FOROYS,XRHMA.BAZW STOIXHMA OTAN APEBEIWSEI O PAPPOUS THA STHLOYN KAI TO SKYLO STO IDIO MEROS ME EYGENH THANATO XWRIS NA PASXH APO TIPOTA.THA TOYS EINE AKRIBES TOTE OI ZWOTROFES AFOY O GEROS DEN THA EINE GYRW NA DH TI GINETE.

Γεια σας παιδια,

χρησιμοποιω το μυνημα του Γιωργου, ως παραδειγμα περι της κουβεντας που κανουμε... Και θα πω οτι δεν μπορω να συμφωνησω με την δικη σου αποψη Γιωργο για τους Βρεταννους. 18 χρονια τωρα εδω, ειδα αξιοκρατια, σκληρη δουλεια, χιουμορ, ανταμοιβη της προσπαθειας και εκανα μονο φιλους στη δουλεια μου και το χωρο μου. Με παρα πολυ ελαχιστες εξαιρεσεις (που τις αποδιδω στην ανθρωπινη φυση και οχι στην καταγωγη) εγινα καλοδεχουμενος, βρηκα φιλους που θα εδιναν και το βρακι τους αν το ζητουσα χωρις υστεροβουλια, και γενικα ενα λαο που δεν αφιεται της γενικης αποψης που εκθειαζεις στα μυνηματα σου.

Θα υπενθυμησω δε, οτι οι περισσοτεροι σε αυτο το φορουμ Εγγλεζικα αεροβολα θελουν, απο τα 'ρεντικολα' τα 'εγγλεζακια'. Δεν μας ειπε ο Γιωργος για τον 'μαγκα' μπεκατσοκυνηγο με το bleeper ηχου γερακι, τον 'αρχοντα' τον λαγοκυνηγο με τη λαμπα, το 'γατο' το γουρουνοκυνηγο με τις θηλιες, τον 'εξυπνο' τον γεωργο που τα 'ξεπατωσε ολα', τον 'αετο' τον οικοπεδοφαγο που εκαψε τη μιση Ελλαδα, η τον 'ηθικο' πολιτικο που δεν εχει πληρωσει φορους εδω και 20 χρονια. Στην Αγγλια πηρε κληση (και την ΠΛΗΡΩΣΕ) η κορη της Βασιλισσας, εγιναν ανακρισεις για θανατωση γερακιου στον Πριγκιπα Χαρρυ, οχι ο γνωστος του γνωστου και τα σχετικα τα καλα τα ελληνικα. Ουτε μας εδειξες φιλε Γιωργο φωτογραφιες με χηνες που βαρεσες στην Ελλαδα (αληθεια, ποσοι απο τα παιδια στο φορουμ στην ελλαδα εχουν δει χηνα???). Κι αμα ειναι τοσο ωραια στην Ελλαδα, τι κανεις εδω?

Θυμαμαι σαν φοιτητης, πηγα μια μερα στη σχολη (στην Αθηνα) και ειδα 15 σκυλια να πεθαινουν στο προαυλιο του νοσοκομειου, γιατι καποιος 'εξυπνος' τους εριξε φολα (που απαγορευεται). Μεσα σε αυτα τα σκυλια ηταν και μανες με 2-3 κουταβια στα ποδια τους να μην ξερουν τι να κανουν... Καλυτερα μου φαινεται εδω λοιπον να προσεχουν τον παππου με το σκυλο του (στο παραδειγμα του AVARI), και να ειστε σιγουροι οτι οταν θα φυγει ο παππους το σκυλο δεν θα του βαλουν φολα στο προαυλιο....

ετσι λοιπον, να με συγχωρησετε που δεν μπορω παρα να απορριψω την 'εγγενη' μαγγια του ελληνα, τη φαγαμε στη μαπα. Φαινεται εξαλλου απο την νοοτροπια που αντιμετωπισε ο Στεφανος γυρνωντας πισω, οποτε ας οψονται τα σχολια περι ρομαντισμου, λεβεντιας και περηφανειας, για τις παραλιες της Κω και της Κερκυρας οταν μαζευουμε τουριστριες... Μια επισκεψη στην Ελληνικη πρεσβεια στο Λονδινο φτανει, για να δει καποιος την 'Εθνικη' μας υποσταση και διοικηση....

Και, ποιος το περιμενε, θα χειροκροτησω τα σχολια του Mak6: ανεβασα ελληνικη σημαια στην Αγγλια, ετρεχα πανω κατω στους δρομους μονος μου στην επαρχια της Αγγλιας και φωναζα 'Ελλας-Ελλας-Ελλας' οταν κερδισαμε το κυπελο. Αλλα χρειαστηκε γερμανος να μας τιθασευσει....Και να ρωτησω κιολας Maκ6: ποιος τους ψηφιζει ολους αυτους τους (θα τους ελεγα καραγκιοζηδες αλλα δεν τους ταιριαζει τετοιο κομπλιμεντο) καρεκλαδες να διοικουν αυτον τον τοπο?

Ετσι λοιπον, αν ολοι αυτοι που εχουν την σωστη νοοτροπια (και απο οτι φαινεται μεσα απο τα γραφομενα εδω, μαζευονται μερικοι) καταφερουν και δεν παρασυρθουν απο το πληθος, και καταφερουν να ριξουν το 'βακτηριακο' τους σπορο να 'μολυνουν' και αλλους με το ιδιο μυαλο, τοτε μονο μπορει να βρεθει το σωστο περιβαλλον για να επιτευχθουν οι αλλαγες που ολοι θελουν. Αλλα, ειπαμε, θα βγαλω μαλλια πρωτα.... Καθε φορα που γυρναω πισω να δω τη μανα μου και τον αδερφο μου, βρισκω περισσοτερους λογους να φυγω παρα να ξαναρθω...

Φιλικα (και πικραμενα)

Μπιριγκογκος

Αποσυνδεδεμένος snipAIR

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 372
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #41 στις: 17 Μαΐου, 2008, 20:49:22 μμ »
Α ρε αδερφε μπιρικογκο να ξερες ποσοι εδω αισθανονται ακριβως οπως και συ.HAIL TO ENGLAND ξανα και ξανα.
   οχι μονο  σε οτι αφορα το αεροβολο αλλα γενικα.η πειθαρχια στους νομους ειναι αξιοσεβαστη και η νεοελληνικη "μαγκια" και ΔΗΘΕΝ εξω καρδια ,καταπτυστα και αισχρα συνδρομα,συνδρομα που οδηγησαν τη χωρα μας στο γκρεμο και τη ντροπη που βρισκεται σημερα τουλαχιστον για οποιον μπορει ακομη να παραδεχτει την καταντια!καταντια που μετετρεψε οποιοδηποτε ιδανικο κληρονομησαμε σε ΣΤΑΧΤΗ ,ΜΠΕΤΟ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.Για να μην ξεφευγουμε ομως ας αφησουμε τουλαχιστον μεσα σε αυτο εδω το φορουμ πισω την αγανακτηση και ας δουμε τι μπορουμε (αν μπορουμε τελικα)να κανουμε ωστε να περασουμε εστω το αυτονοητο για εμας(και οχι μονο) ζητουμενο!
      Να περνας παντα καλα




Αποσυνδεδεμένος adas

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 414
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #42 στις: 17 Μαΐου, 2008, 22:28:21 μμ »
KALHSPERA.OLA DEXTA,OLES OI GNWMES.SYMFWNW ME AVARI .OI HLIKIES ANW TWN 50 EINE ENTAKSI,KATW TWN 50 EINE TO PROBLHMA.APO EMPEIRIA LOGW ERGASIAS,LATHROTHYRIA NOMIZW OTI YPARXEI PIO POLY EDW PX APAGOREYTHKE TO KYNIGI ALEPOYS KAI KOYNELIOY ME SKYLOYS MONO,DEN NOMIZW NA STAMATHSE KANENAS.PRIN 5 XRONIA EMENA ELLADA KAI KSERW TI GINETE,EXOYN ALLAKSEI POLLA;DEN PEIRAZEI PALI PRWTIMW EKEI,TO PINW TO KONEIO SAN TO SWKRATH.EIME EDW LOGW DIALYSHS THS OIKOGENEIAS MOY KAI APAGWGHS THS KORHS MOY APO TH MHTERA THS. NOMIZW OTI H KORH MOY SXEDON 13 ME XREIAZETE EDW,ETSI LEEI .EXASA TA PANTA OTAN KSANAHRTHA EDW ALLA TWRA ENTAKSI.KAI OI GERMANOI EFTIAXNAN SWTA OPLA KAI AYTOKINHTA TO 1940.EKATOMYRIA OI XHNES STON GIAOYR ADA EKSW APO TO XWRIO SOY PANAGIWTH.PRIN APO 35 XRONIA EMENA SE SPITI APO PLHNTHOY POY BARAGE KLWTSIAC H AGELADA APO TO STABLO KAI PERNAGE TO PODI THS STHN KREBATOKAMARA,OXI TWRA OMWS.DEN NOMIZW NA HTAN ETSI TOTE EDW,KATI EXOYME KANEI.DEN THEWRW MANGIES TA TRALALA ME TIS TOYRISTRIES STA NHSIA MAS ALLA OYTE KAI TIS FONIKES ME KLWTSIES FASARIES TA SABBATOKYRIAKA EDW.EINE ELEYTHERH H DIAKINHSH KAI ERGASIA STHN EOK ELLATE OSOI DEN SAS ARESEI H ELLADA EDW GIA NA EXW PAREA,AEROVOLA YPARXOYN POLLA.OTAN ANTIKATESTHSA TON DAVE POPE MOY HPE OTI THA THELW 10 VALIUM GIA NA KOIMHTHW TO BRADY APO AYTA POY THA AKOYW APO PELATES...TI LES ELIMINATOR;NAMASTE OLOI KALA.

Αποσυνδεδεμένος snipAIR

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 372
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #43 στις: 18 Μαΐου, 2008, 21:10:05 μμ »
   Φιλε ADAS εχεις δικιο στο οτι πρεπει να μεινουμε εδω και να "πιουμε το κωνειο" σαν το σωκρατη.Να προσπαθησουμε ωστε να καταφερουμε να κερδισουμε το κυνηγι στην ελλαδα οπου και γεννηθηκαμε.
    Το εξωτερικο αποτελει ενα καλο παραδειγμα ως προς το οραμα του στοχου μας και δυστυχως ενα αξιοζηλευτο σημειο αναφορας καθως εδω η κατασταση ειναι γνωστη.
                         Σου ευχομαι κουραγιο και υπομονη
                                                                Μαρκος

Finman

  • Επισκέπτης
Απ: Νόμιμο κυνήγι με αεροβόλο εντός συνόρων;
« Απάντηση #44 στις: 18 Μαΐου, 2008, 22:33:10 μμ »
Γεια σας παιδια,

γυρισα απο την συνεδριασις, και ειπα να δω τι γινεται.

Κατ'αρχην, Γιωργο, οι λογοι του καθενος για τις επιλογες τους, δεν ειναι δουλεια μου να τους εξεταζω, οποιοι και να ειναι. Και το ειπα και σε προηγουμενο μυνημα μου, οτι δεν ειναι παραδεισος εδω, ουτε ολα ειναι τελεια. Σχετικα με τα οπλα και την παραδοση της εξοχης ομως, εγω τους βγαζω το καπελο. Η γυναικα μου καθε σαββατοκυριακο το χειμωνα 'λαθροθηρει' πανω στο αλογο ακολουθωντας τα σκυλια. Αλλα, αυτο ειναι κεκτημενο δικαιωμα εκατονταδων ετων και τους σεβομαι που δεν σκυβουν στο νομο των λιγων της πολης και τον παραβιαζουν οσο το δυνατον πιο νομιμα (αν και ακουγεται οξυμωρο, οποιος εχει παρακολουθησει το επιχειρημα κατα του νομου του κυνηγιου της αλεπους, μπορει να καταλαβει). Ειναι η παραδοση τους και δεν θα την ξεχασουν λογω καποιου πολιτικου που κινειται καθαρα απο ψηφοθηρικους λογους.

Τα φαινομενα βιας στην πολη ειναι απο τα ασχημοτερα, αλλα ειναι και μεμονωμενα στις πολεις. Αλλα δεν ειναι μονο φαινομενα αγγλικα. Να μας πουν ο ΑVARIS και ο Eliminator τι βλεπουν στα νοσοκομεια οταν ειναι εφημερια....Εχουν πολλα παραδειγματα προς αποφυγη, αλλα και παρα πολλα προς μιμηση. Εκει ειναι η χρυση τομη που, αν μπορεσουμε να την καταλαβουμε και εφαρμοσουμε, τοτε θα προχωρησουμε.

Ενα αλλο θεμα που μπορει να μην ειναι γνωστο σε πολλους στην Ελλαδα, ειναι το γεγονος οτι, εαν στη Μ. Βρεττανια εχεις ποινικο μητρωο η εισαι γνωστος στην αστυνομια, δεν προκειται ποτε να παρεις αδεια οπλοκατοχης. Συνεπως πολλα απο τα 'καλα' παιδια, καταφευγουν στα αεροβολα 12 ποδολιβρων που ειναι νομιμα χωρις αδεια. Κατα συνεπεια το κοινο του αεροβολου προσελκυει, εκτος απο συνεπης και σοβαρους λατρεις του αθληματος, και καποιους ανεπιθυμητους, με τα επομενα τους. Ισως και γιαυτο να μην εχεις και τις καλυτερες εμπειριες με τους πελατες και θαμωνες του χωρου της εργασιας σου, αλλα ειπαμε, αυτα ειναι απλως θεωριες.

Ετσι λοιπον, snipAIR, πρεπει πραγματικα να εξετασουμε ολα αυτα τα νεοελληνικα συνδρομα που σωστοτατα επισημαινεις και να τα αντικασταστησουμε με πειθαρχια, σεβασμο στο περιβαλλον και τη διαχειρηση του, και ισως τοτε να μπορεσουμε να σταθουμε στηθος με στηθος με αυτους που τωρα απλως φθονουμε....

φιλικα

Μπιριγκογκος