Αποστολέας Θέμα: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.  (Αναγνώστηκε 32732 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zervoularos

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 43
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #15 στις: 06 Οκτωβρίου, 2010, 17:37:46 μμ »
Διστυχώς δέν είμαι γνώστης των υπολοίπων Ευρωπαϊκών Νομοθεσιών.
Αυτό που γίνεται πάντως στην Ελλάδα είναι το κάτι άλλο.

Πολύ σωστά ο Κύριος Νίκος στο Άρθρο 13 αναφέρει "Να συνταχθεί εξ αρχής ένας νέος, πλήρης νόμος με τίτλο: Κατοχή, διακίνηση και χρήση όπλων από τους πολίτες"

Δέν μπορεί ένα διάταγμα των 14ων Άρθρων να εμπεριέχει όλα αυτά τα αντικείμενα (κατοχή - χρήση - εμπορία - αποθήκευση - μεταφορά κτλ...). Προσδιορίζει γενικά το κάθε αντικείμενο και δεν εστιάζει πουθενά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτηματικά.

Θα έπρεπε να εστιάζει σε κάθε τύπο όπλου, να διευκρινίζει την χρήση για την οποία προορίζεται και κάθε είδος να έχει υποκατηγορίες. Δηλαδή:Αεροβόλα όπλα (πιστόλια και τυφέκια), χρήση (σκοπευτική και θήρας), χώρος (σκοπευτήριο ή ύπαιθρο με περιορισμούς), σκοπευτικά (ανοιχτά, διόπτρες κτλ. για κάθε χρήση) και με αυτή τη λογική να ξεκαθαρίζει όλες τις ανάλογες περιπτώσεις.

Πρέπει επίσης να παψουν να πιστεύουν ότι με αυτούς τους περιορισμούς θα χτυπήσουν την εγκληματικότητα και την τρομοκρατία, γιατί ώς γνωστό όλοι αυτοί είναι εντελώς παράνομοι καθώς και όλα τα μέσα που χρησιμοποιούν.

Πιστευω ότι εάν πάρουμε πακέτο τους Ευρωπαϊκούς Νόμους μόνο κερδισμένοι μπορούμε να είμαστε.
Όσο για τις δυνάμεις και τα διαμετρήματα διακρίνω μία συμπάθεια προς το .177 και κάποιοι χαρακτηρίζουν τα 12 ποδόλιβρα ώς ιδανικά.

Για τις σχετικές άδειες εγώ προσωπικά θα χαρώ να είμαι καθόλα νόμιμος με όποιο αντίτιμο και συνδρομή.

Για όσους επιθυμούν την βελτίωση και τις μεγάλες δυνάμεις δέν γνωρίζω πώς θα μπορουσε να δουλέψει.

Θα συμφωνήσω πάντως με τον φίλο mangusta μιάς και όσων αφορά αυτό το θέμα θα υπάρξουν γκρίνιες και φωνές. Κακά τα ψέματα είμαστε Έλληνες και είναι στη φύση μας η γκρίνια  ;D.

Παρόλα αυτά η δικιά μου τοποθέτηση στην σελίδα του Υπουργείου θα έρθει μάλλον το Σάββατο που πιστεύω να βρώ χρόνο και να μελετήσω τον ισχύοντα Νόμο και τις αλλαγές, άν και απο ότι κατάλαβα οι αλλαγές εστιάζουν στα πυροβόλα όπλα όπως προαναφέρθηκε.




Αποσυνδεδεμένος Gemix

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 85
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #16 στις: 06 Οκτωβρίου, 2010, 17:54:22 μμ »
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι φοβουνται τα πυροβολα, τ αεροβολα τα εχουν στο μυαλο τους ως ψιλοπαιχνιδια για μεγαλα παιδια, κι επειδη ζουμε στην Ελλαδα, καλο θα ηταν να τους αφησουμε να το πιστευουν. Κι οπως προειπατε αν ανακατευτουμε με τα πιτουρα θα μας φανε οι κοτες. Τωρα βεβαια ΔΕΝ πιστευω στις Διαβουλευσεις με τους πολιτες ( Δεν ειπα οτι διαφωνω), απλα πιστευω οτι στην "Δημοκρατια¨που ζουμε ο καθενας εχει το δικαιωμα να πει οτι θελει, κι ολοι να τον γραψουν εκει που δεν πιανει μελανι , κι ο νοον νοειτω. Και καθοτι κυνηγος θα ηθελα να πω και το εξης οτι απο τον νομο του 93 επρεπε να δηλωθουν ολα τα κυνηγητικα κι εχουν δοθει τοσες παρατασεις κι ακομα υπαρχουν αδηλωτα. Τελος οταν παραδοθηκαν τα σκοπευτικα ραβδωτα τυφεκια απο τους αθλητες πιστευοντας οτι θα μπορουσαν καποτε  να τα ξαναπαρουν ή να τα πουλησουν αργοτερα, δεν πιστευαν οτι θα τα χανανε τα οπλα  και την περιουσια τους, αλλα πιστευαν.... Τωρα αν πιστευετε ορισμενοι οτι θα παραδοσετε οπλα-οφθαλμιδες- οτιδηποτε και θα το ξαναπαρετε νομιμοποιημενο, λυπαμαι αλλα πλαναστε πλανην οικτραν...
Σκεφτειτε....

Αποσυνδεδεμένος sal4680461

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 2460
  • One Man Cant Change World That's why I use spotter
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #17 στις: 06 Οκτωβρίου, 2010, 21:36:49 μμ »
Μπαινοντας στον παραπανω συνδεσμο ειδα το εξης παραλογο οτι ενω ολοι μας σκιζομαστε για το τι θα γινει με τον καινουριο νομο ελαχιστοι μπηκαν στο τρυπακι να κανουν καποιες πρωτασεις η εστω να δωσουν θετικη ψηφο στις προτασεισ που εχουν ηδη κατατεθει παρακαλω πολυ μπειτε και δωστε ψηφο στα σχολια που σας εκφραζουν επισης θα προτεινα να βαλετε και φιλους σας να ψηφισουν απο τα κομπιουτερ τους & να ξαναψηφισετε απο το pc στην δουλεια σας
ψηφιζεται ολοι απο οσες δυνατον περισσοτερες ip ;)
GAMO AF10
HAMERLI CR 20 CONVERTION TO PCP
WALTHER LGM-2 CONVERTION TO PCP
HW-100
Feinwerkbau 300
CZ 452 0,22 ULTRA MATCH
MOSSBERG 510 12CAL
BAIKAL MP153 12CAL
BAIKAL IJ 58 12CAL

Αποσυνδεδεμένος shooter

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 95
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #18 στις: 07 Οκτωβρίου, 2010, 01:18:30 πμ »


Σε όλα τα κρατη της Ευρώπης , ένα εμπορικό προϊόν κοινής διάδοσης και ελεύθερης αγοράς , όπως η σκοπευτική διόπτρα, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ και ως εκ τούτου ούτε άδεια χρειάζεται για την αγορά του, ούτε αναγραφή του στις άδειες οπλοκατοχής,

Σε όλα τα κρατη της Ευρώπης , επιτρέπεται να υπάρχουν πολλά όπλα.... να το ξέρει κι ο αντίπαλος ,

Μόνο στη "Δανία του Νότου" επιμένουμε να ξεχωρίζουμε... και στη διαβούλευση ΔΕ λέμε και τη γνώμη μας , από ... φόβο!

Αποσυνδεδεμένος samgunner

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 371
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #19 στις: 07 Οκτωβρίου, 2010, 08:29:48 πμ »
]ολοι εδω μεσα θελουμε να κινηθουμε στα πλαισια της νομιμοτητας οποτε και να γινουν αυτα που λες θα βγαλουμε τα αντιστοιχα χαρτια και τελος.


Μάνθο δεν ειναι τοσο εύκολο.
Οποτε μην το εύχεσαι.
Επισης εχε κατα νου οτι δηλώνοντας ενα όπλο δεν σου ανήκει.
ΓΙΑΣΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ  :)+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το αποτελεσμα μετα τη δοκιμη         Σαραντος.

Αποσυνδεδεμένος sal4680461

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 2460
  • One Man Cant Change World That's why I use spotter
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #20 στις: 07 Οκτωβρίου, 2010, 14:52:39 μμ »
στον συνδεσμο του υπτπ  στην διαβουλευση συνεχεια προστιθονται νεες προτασεις σας παροτρυνω μεχρι να τελειωσει η διαβουλευση να τσεκαρετε και να ψηφιζεται οποιες νεες προτασεις υπαρχουν διαδωστε το και σε φιλους σας να μπουν να ψηφισουν μην το παιρνεται αψηφιστα και μετα κατηγορηται τους νομους και το συστημα
GAMO AF10
HAMERLI CR 20 CONVERTION TO PCP
WALTHER LGM-2 CONVERTION TO PCP
HW-100
Feinwerkbau 300
CZ 452 0,22 ULTRA MATCH
MOSSBERG 510 12CAL
BAIKAL MP153 12CAL
BAIKAL IJ 58 12CAL

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #21 στις: 07 Οκτωβρίου, 2010, 15:29:30 μμ »
    Το νέο νομοσχέδιο για τα όπλα, θα λάβει υπ'όψιν του τα σχόλια της διαβούλευσης, όσο και αυτό που έγινε για τον Υμηττό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ο καθένας μας να μπει και να καταθέσει, την τεκμηριωμένη άποψή του, για αυτό που μας ενδιαφέρει όλους και αγαπάμε . Την σκοποβολή και την νόμιμη κατοχή και διακίνηση των αεροβόλων μας, χωρίς παρατράγουδα από οποιονδήποτε καλοθελητή. Όσο για το κυνήγι, η κουβέντα για το αν θα έπρεπε να επιτρέπετε με αεροβόλο έχει ξαναγίνει, αλλά δυστυχώς η φιλοσοφία του νομοθέτη είναι τέτοια, που το ενδεχόμενο αυτό, μάλλον θα παραμίνει στα αζήτητα για αρκετά χρόνια ακόμη.
  Φιλικά
  Τάσος
  

Kατ' αρχής θα ήθελα να επικροτήσω το σύνολο του σχολιασμού του tas66 (η παραπάνω παράθεση είναι μέρος του σχολιασμού του) καθώς με απλά λόγια μετέδωσε πολύ όμορφα την άποψη του. Τέτοια σχόλια με αυτή τη διατύπωση σε αναγκάζουν -ακόμη και αν διαφωνείς- να συμμετέχεις σε ένα υγιή διάλογο.

Παρέθεσα το τελευταίο κομμάτι του σχολιασμού του, στο οποίο θα ήθελα να τοποθετηθώ για ακόμη μια φορά έστω και αν αρκετοί από τη παρέα μας διαφωνήσουν μαζί μου.
Σημείωσα τη λέξη τεκμηριωμένη.
Η συμμετοχή σε μια διαβούλευση, τοποθετώντας τις προτάσεις μας είναι πράγμα επικίνδυνο για την εξέλιξη μιας νομοθεσίας ή μιας τροποποίησης της νομοθεσίας. Επιτρέψτε μου να πω πως στο παρελθόν μελέτησα προσεκτικά άρθρο-άρθρο το Νόμο περί όπλων με σκοπό να εντοπίσω το παραμικρό που μπορεί να αφορά ή να αγγίζει και τα αεροβόλα. Σε πολλά συμφωνούσα σε άλλα διαφωνούσα και σε άλλα προετοιμαζόμουν για αντιπροτάσεις για όταν και όποτε θα χρειαζόταν.
Διαπίστωσα πως πολλά από αυτά που θα μπορούσαν να εκφράζουν επιθυμίες μου, δημιουργούσαν προβλήματα στον αντίποδα της κάθε περίπτωσης, που σημαίνει πως αν το "άγγιζα" ως θέμα πρόχειρα και χωρίς κάποια μελετημένη τεκμηρίωση μόνο ζημιά θα μπορούσα να προκαλέσω. Άρα πολλές από τις επιθυμίες μας μέσω μιας διαβούλευσης μπορούν να γίνουν ο οδηγός για το τί θέλουν να αποφύγουν οι αρχές και όχι ο οδηγός για να της εφαρμόσουν. Χρειάζεται λοιπόν τεκμηρίωση και μάλιστα πολύ-πολύ μελετημένη.
Από την άλλη όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει μελετημένη και τεκμηριωμένη είναι η άποψη μου! Αυτό με τρομάζει.... Αγαπάω το όπλο ή το αεροβόλο μου δε σημαίνει υποχρεωτικά πως μπορώ να το χειριστώ νομοθετικά ή οτι μπορώ να δώσω άποψη προβλέποντας μια αλυσίδα εξελίξεων.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δε συμφωνώ στη συμμετοχή σε μια διαβούλευση -ειδικότερα στη συγκεκριμένη- καθώς η έκφραση απλώς των επιθυμιών μας, είτε ως κυνηγοί, είτε ως αεροβολιστές είτε ακόμη απλώς ως οπλόφιλοι, ΔΕΝ μπορεί να γίνει χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο εκάστοτε θέμα/είδος όπλου. Το κράτος είναι σίγουρο πως γνωρίζει πολύ καλά πως δε μπορεί να προστατευτεί δια νομοθεσίας από τους παρανομούντες (και εννοώ τα εγκληματικά στοιχεία). Προσπαθεί και πρέπει όμως να προστατέψει πολίτες άσχετους και σχετικούς από ανοησίες και τυχόν λάθη καθώς και από μια εσφαλμένη καθοδήγηση ή και νοοτροπία. Είναι αλήθεια πως πολλές φορές το κάνει και το ίδιο το κράτος με λάθος τρόπο. Διάβασα όμως πολύ πρόχειρα κάποιες από τις προτάσεις στη διαβούλευση οι οποίες με κατατρόμαξαν, πρώτον με την ανοησία τους και δεύτερον με τις τυχόν σκέψεις που μπορεί να μεταφέρουν στο μυαλό των "ειδικών".
Άρα κατά την ταπεινή μου γνώμη η συμμετοχή σε τέτοιου είδους διαβουλεύσεις προτείνεται από συγκεκριμένη και αρκετά ειδική ομάδα πολιτών, άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί σε βάθος με το κάθε θέμα και που έχουν τη γνώση του τί γίνετε έξω και μπορούν να αποκωδικοποιήσουν ακριβώς τις Ελληνικές γεωγραφικές, σκοπευτικές  και άλλες ιδιαιτερότητες.

Αποσυνδεδεμένος stealth

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 133
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #22 στις: 07 Οκτωβρίου, 2010, 15:46:02 μμ »
Ειναι σαφές τοσο απο το περιεχόμενο της τροποιησης όαο και απο το ποιόν του ανθρώπου που την επιχειρεί οτι ολα κινουνται προς αυστηροποίηση της Νομοθεσία για τα πυροβόλα.

Παντοτε μου προξενει εντύπωση η προθυμία για συμμετοχή σε .... ανοιχτες διαβουλεύσεις. Κύριοι ειλικρινα πιστεύετε ότι τα σχόλια σας θα ληφθούν έστω και κατ' ελάχιστο υπόψιν? Εδω εχουμε μια κυβέρνηση η οποία ξεκίνησε το βίο της διαπράττωντας εξόφθαλμη πολιτική απάτη με σκοπο να υφαρπάξει την ψήφο του κόσμου... νομιζετε οτι θα ιδρώσει το αυτί της για τις προτάσεις του κόσμου? Οι αποφάσεις ειναι προειλλημένες και το.... openGov αραχνοϋφαντο πέπλο που προσπαθεί να κρύψει το αποκρουστικο πρόσωπο της εξουσίας. Δεν κομματικοποιώ τη συζήτηση - η απελθούσα κυβέρνηση θα διεκδικούσε με αξιώσεις την θεση της χειρότερης κυβέρνησης της Ελλάδας εξαιρουμένης βεβαίως της.... σημερινής. Λυπάμαι αν ειμαι επιθετικός αλλα δε βλέπετε τι γίνεται γυρω σας ?

Συμφωνω με τον mangusta : τουλάχστον προς το παρόν ο παλαι ποτε αναμορφωτης της Ελληνικής Ναυτηλίας κος Παπουτσής (βλ ναυαγιο Σαμινα) φαίνεται να ξεχνα τα αεροβόλα.... γιατι να διαταρράσουμε την λήθη του ?

Αποσυνδεδεμένος DotUser

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 593
  • Ένας απλός αεροβολιστής ...
    • FirstAidShop
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #23 στις: 07 Οκτωβρίου, 2010, 20:12:43 μμ »
ΛΑΛΛΕΙΝ ΜΑΤΗΝ ... φίλε μου. Πάλι ο οβολός συνεταιρισμού (έτσι την θεωρώ την ψήφο --> συνεταιρισμό) θα πέσει από την πληθώρα των Ελλήνων στους επαγγελματίες πολιτικούς. Συνέταιροι με τους ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ενόχους. ¨Οσο για την εφευρεση της ηλεκτρονικής διαβούλευσης ... αυτή εμπνευστηκε σε μια στιγμή σπανιότατης κρίσης ευφυίας του G.P. junior και αποτελεί πραγματικά ενα σημαντικό ευρημα πολιτικής απάτης.

Ειναι σαφές τοσο απο το περιεχόμενο της τροποιησης όαο και απο το ποιόν του ανθρώπου που την επιχειρεί οτι ολα κινουνται προς αυστηροποίηση της Νομοθεσία για τα πυροβόλα.

Παντοτε μου προξενει εντύπωση η προθυμία για συμμετοχή σε .... ανοιχτες διαβουλεύσεις. Κύριοι ειλικρινα πιστεύετε ότι τα σχόλια σας θα ληφθούν έστω και κατ' ελάχιστο υπόψιν? Εδω εχουμε μια κυβέρνηση η οποία ξεκίνησε το βίο της διαπράττωντας εξόφθαλμη πολιτική απάτη με σκοπο να υφαρπάξει την ψήφο του κόσμου... νομιζετε οτι θα ιδρώσει το αυτί της για τις προτάσεις του κόσμου? Οι αποφάσεις ειναι προειλλημένες και το.... openGov αραχνοϋφαντο πέπλο που προσπαθεί να κρύψει το αποκρουστικο πρόσωπο της εξουσίας. Δεν κομματικοποιώ τη συζήτηση - η απελθούσα κυβέρνηση θα διεκδικούσε με αξιώσεις την θεση της χειρότερης κυβέρνησης της Ελλάδας εξαιρουμένης βεβαίως της.... σημερινής. Λυπάμαι αν ειμαι επιθετικός αλλα δε βλέπετε τι γίνεται γυρω σας ?

Συμφωνω με τον mangusta : τουλάχστον προς το παρόν ο παλαι ποτε αναμορφωτης της Ελληνικής Ναυτηλίας κος Παπουτσής (βλ ναυαγιο Σαμινα) φαίνεται να ξεχνα τα αεροβόλα.... γιατι να διαταρράσουμε την λήθη του ?
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον.

Αποσυνδεδεμένος sal4680461

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 2460
  • One Man Cant Change World That's why I use spotter
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #24 στις: 08 Οκτωβρίου, 2010, 15:09:14 μμ »
στον συνδεσμο του υπτπ  στην διαβουλευση συνεχεια προστιθονται νεες προτασεις σας παροτρυνω μεχρι να τελειωσει η διαβουλευση να τσεκαρετε και να ψηφιζεται οποιες νεες προτασεις υπαρχουν διαδωστε το και σε φιλους σας να μπουν να ψηφισουν μην το παιρνεται αψηφιστα και μετα κατηγορηται τους νομους και το συστημα σημερα μπηκαν αρκετες προτασεις σε ολα τα αθρα που αφορουν το κυνηγι ψηφιστε τες
GAMO AF10
HAMERLI CR 20 CONVERTION TO PCP
WALTHER LGM-2 CONVERTION TO PCP
HW-100
Feinwerkbau 300
CZ 452 0,22 ULTRA MATCH
MOSSBERG 510 12CAL
BAIKAL MP153 12CAL
BAIKAL IJ 58 12CAL

Αποσυνδεδεμένος stealth

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 133
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #25 στις: 08 Οκτωβρίου, 2010, 15:57:14 μμ »
Γνωρίζει κανείς ποτε θα παει προς ψήφιση το συγκεκριμένο Σ/Ν ? Θα ειχε ενδιαφερον να δουμε πως τροποιήθηκε σε σχεση με το προτεινόμενο ως αποτέλεσμα της διαβουλευσης (εννοω πάντα προς το καλύτερο ;))

Αποσυνδεδεμένος asrael

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 619
    • Αirguning in Greece
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #26 στις: 08 Οκτωβρίου, 2010, 16:05:00 μμ »
Στις 11/10 από όσο ξέρω θα ψηφηστεί
Microsoft wants us to "Imagine life without walls"...
I say, "If there are no walls, who needs Windows?"

Αποσυνδεδεμένος stealth

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 133
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #27 στις: 08 Οκτωβρίου, 2010, 16:11:50 μμ »
Ευχαριστώ ! Οψόμεθα λοιπόν

Αποσυνδεδεμένος oldtimer

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 1705
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #28 στις: 08 Οκτωβρίου, 2010, 17:10:55 μμ »
11 / 10 ειναι η διορια της διαβουλευσης.

ο νομος δεν ψηφιζεται τωρα.
για καποιο λογο μου ερχεται το "Απριλιος 2011" στο μυαλο αλλα δεν ξερω γιατι  ;D ;D

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος FreeShooter

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 62
  • Όλα τα Πουλήσαμεν...
Απ: Δημόσια διαβούλευση για τον έλεγχο απόκτησης και κατοχής όπλων.
« Απάντηση #29 στις: 08 Οκτωβρίου, 2010, 17:49:58 μμ »
                                                                                          Μηπως θα ειναι και 1η Απριλιου 2011

                                                                                   Θα το θυμομαστε δηλαδη και θα λεμε καπως ετσι

                                                                                         Σαν ψεμα βρε παιδι μου φαινεται


                                                                                                           Ερε Γλεντια





--------------------------------------------------------------------------------

                   Χωρος προς ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ( Τιμή κατόπιν συνεννοήσεως )

---------------------------------------------------------------------------------