Αποστολέας Θέμα: Κατώτερο όριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ  (Αναγνώστηκε 37823 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nickblade

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 427
  • My name is Blade, NickBlade!
    • Nickolas Κnives
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #30 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 21:47:15 μμ »
Συμφωνώ με τον Feugato και τον Destro.

Δεν νομίζω ότι είμαστε εδώ για να δικάσουμε και να τιμωρήσουμε κανένα..

Κατά τη γνώμη μου είμαστε εδώ από αγάπη στον αεροβολισμό σωστά;

Aν έχουμε μια ευκαιρία να τον γνωρίσουμε σε κάποιους σωστά και με ασφάλεια την ψυχαγωγία με αεροβόλο ας την υποστηρίξουμε και ας είμαστε πρώτα απ’ όλα θετικοί.

Προτιμώ κάποιον που ρωτάει για να μάθει παρά κάποιον να πειραματίζεται μονός του.

Νομίζω οτι λιγότερο κινδυνεύει στη πρώτη περίπτωση παρά στη δεύτερη.

Έχω δουλέψει με πολλά παιδιά στην ηλικία του Tsakalakou και ειλικρινά πολλές φορές με εντυπωσίασαν με τη υπευθυνότητα που παρουσίασαν.

Κατά τη γνώμη μου η ηλικία δεν είναι αυτό που πρέπει να βλέπουμε πρώτα πρώτα ας τραβηχτούμε λίγο ποιο πίσω και ας δούμε τη ποιο γενική εικόνα (ας σκεφτούμε πως θα αντιδρούσαμε στη θέση του).

Είτε το θέλουμε είτε όχι για όλους που ακολουθούν, (μικρότερους)  είμαστε ζωντανά παραδείγματα ας είμαστε όσο μπορούμε ποιο σωστοί..

Τη ψυχαγωγία που βρίσκουμε όλοι μας στο αεροβόλο πρέπει να την γνωρίσουν και άλλοι αν θέλουμε όπως λεμέ να αλλάξουμε κάποια πράγματα.

Nickblade

Αποσυνδεδεμένος AVARIS

  • Administrator
  • ******
  • Μηνύματα: 550
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #31 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 22:22:16 μμ »
Καλησπέρα σε όλους,

Το θεμα εχει ξεφύγει εντελώς απο τον τίτλο του και πιθανώς δεν εχει τραβήξει την προσοχή όλων των μελων. Και οντως ειναι σοβαρό.

Ανοιγω νεο θεμα με τιτλο " Κατώτερο οριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ", οπου θα γίνεται αναφορά οτι το θεμα ξεκίνησε απο εδώ.

Ας με συγχωρήσετε οσοι εχετε ηδη γράψει εδώ, κλειδωνω το θεμα για να μην προκληθει συγχυση και γραφουμε ποτε εδω και πότε εκεί.
Ας με συγχωρήσει και ο νεαρός tsakolakos, που ενδεχομένος δεν εχει πάρει πλήρη απάντηση στο ερώτημά του.


Αποσυνδεδεμένος AVARIS

  • Administrator
  • ******
  • Μηνύματα: 550
Κατώτερο οριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ
« Απάντηση #32 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 23:51:59 μμ »
Ξεκινάω αναφέροντας οτι το θεμα αρχισε στον τίτλο "bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!! ",οπου υπάρχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ενδιαφέρουσες επισημάνσεις και απόψεις και προσκαλώ τα μέλη να τις διαβάσουν. Μονο ετσι θα μπουν στο νοημα των όσων θα ακολουθήσουν.

Οι λόγοι δημιουργίας του φορουμ ήταν για μένα, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ και  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ και ΥΓΕΙΩΝ συνθηκών στην Ελλαδα σε οτι αφορά το αεροβόλο.
Σε μεγάλο βαθμό προσωπικά πιστευω οτι τα καταφέραμε και οι εως τωρα 272. Και τα καταφέραμε με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ , ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, απο το συνολο σχεδόν των μελών, αλλά και την  συνεχή επαγρύπνηση της συντονιστικής ομάδας σε σημείο που γίναμε κουραστικοί να τονιζουμε θεματα νομιμότητας και ηθικής.

Το μελος tsakolakos ειναι 14 ετών. Σαν υπευθυνος ιδιοκτήτης του φορουμ δε εθεσα οριο ηλικίας για συμμετοχή   (συνειδητά) γιατί πιστευω στα περισσότερα απο οσα ηδη εχουν αναφερθεί απο άλλα μελη αλλα και τονίζω παραπάνω. Μεσα απο ενα ΣΟΒΑΡΟ και ΕΓΚΥΡΟ φορουμ θα βοηθηθεί ακόμα και το μελος που ενδεχομένως εκφράζει συμπεριφορές παραβατικότητας. Ποσο μαλλον ενα νεο παιδί (στην ηλικία του μικρού μου γιού) που θα του δοθεί η ευκαιρία να συζητήσει ΚΑΙ με ΩΡΙΜΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣτου αντικειμένου για ολα τα θεματα, αντι να τα μαθει στο "πεζοδρόμιο", αποκλεισμένος απο την μαθηση λόγω ηλικίας. Ποτε θα τα μάθει σωστά, ποιος θα τον διορθώσει, οταν ολα θα τα κανει στραβά. Οξυμωρο δεν είναι οι μαθητές να αποκλείονται απο την μάθηση? Δεν νομίζω οτι μεσα σε αυτο το φορουμ παρωτρυνουμε ατομα σε παράνομες πράξεις, το αντιθετο σίγουρα συμβαίνει. Τα σχετικά με διόπτρες, κυνηγι κλπ τα ειναι μερος διεκδικησης δικαιων αιτημάτων και προσπάθεια ενημέρωσης για νομιμη κατοχη και χρήση και οχι παρώτρυνση σε παρανομία.
Δεν ειναι πρόβλημα του tsakolakos που ελάχιστοι (αν οχι μονο ο "δεν του ξεφευγει τίποτα" Μπιριγκόκος) διάβασαν το profil του. Ειναι δικό μας. Αλλα πόσοι εχουν συμπληρωμένο το προφίλ τους και ιδιαιτερα τη ηλικία τους? Ποσοι δεν εχουν περάσει μηχανικά την "συμφωνία εγγραφής" στο φόρουμ με αποτέλεσμα να ειναι παράτυποι ή να ρωτούν αυτά για τα οποία υποτίθεται οτι εγγράφως εχουν ενημερωθεί και αποδεχθεί?
Προσωπικά μόνο ευγε εχω να πω στον νεαρό της παρεας μας, που δεν ειχε το κομπλεξ να κρυψει την ηλικία του ή να την πλαστογραφήσει. Επίσης ευγε που δεν "λουφαξε" σαν μικρο παιδί που είναι, αλλα με τον λόγο του υποστηρίζει τη θέση του. Για μενα ειναι μια ενδειξη ωριμότητας μεγαλύτερης της ηλικίας που λέει η ταυτότητά του και που την έλλειψη της εχω διαπιστώσει σε άτομα με αρκετες δεκαετίες στην πλάτη τους. Τώρα για το αν για πολλα μηνυματα ήθελε "μαλωμα" και σωφρονισμό δεν διαφωνώ, αλλα γιαυτο ειμαστε εδώ και  νομίζω μερικοί το εχουμε ηδη κάνει. Το οτι οπως λεει ο φίλος Μπιριγκόκος "'αλλαξε την στάση του" δεν ειναι το ζητούμενο?
Το θεμα παραγγελίας όπλου δεν το σχολιάζω, δεν αφορά το φόρουμ, αλλα το πως κάνουν την δουλειά τους οι επαγγελματίες (νομιζω σωστα πανω σε αυτο) και πως τους ελέγχει το κράτος.


Αυτές ειναι οι προσωπικές μου απόψεις πανω στο μέλος tsakolakos. Ομως σαν μελος της συντονιστικής ομάδας και σεβόμενος και την δίκαιη επιθυμία των μελών που επιθυμουν να γνωρίζουν τουλάχιστον το μινιμουμ της ηλικίας των συνομιλητών, τους εβαλα προσωρινά οριο ηλικίας τα 16χρόνια και απαιτειται συγκατάθεση γονεων, ενημερωση σε φαξ ή στο προσωπικό μου email για μικρότερες ηλικίες. Επίσης το κινητό μου τηλ ειναι στην δηλωση συγκατάθεσης, για ενημερωση απο μενα προς τους γονείς σχετικά με το φόρουμ. Η εγγραφή δεν ειναι αυτόματη πλέον, μετα την συμπληρωση των στοιχείων, αλλα θα απαιτείται επικύρωση απο το προσωπικό email του υποψήφιου μελους. Ολα αυτα στην ηλεκτρονική εποχή μας δεν σημαίνουν τίποτα, απλα μεγαλώνω την δυσκολία πρόσβασης. Υπάρχει και η επιλογή της εγκρισης για να γίνει καποιος μέλος, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι πρεπει να το κανω ακόμα.

Τα παραπάνω ειναι προσωρινά και ανοιχτά προς συζήτηση, πρίν η Συντονιστική Ομάδα πάρει οριστικές αποφάσεις (διακοπες γαρ). Επισης θα ηθελα και τις απόψεις σας για την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συμπλήρωση του Προφίλ, πραγμα που οπως επισημαίνω πιο πανω ηδη υπάρχει ως υποχρέωση στην " συμφωνία εγγραφης".

« Τελευταία τροποποίηση: 22 Ιουλίου, 2008, 00:18:37 πμ από AVARIS »

Αποσυνδεδεμένος AVARIS

  • Administrator
  • ******
  • Μηνύματα: 550
Απ: Κατώτερο οριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ
« Απάντηση #33 στις: 22 Ιουλίου, 2008, 00:13:54 πμ »
Μαλλον ο νεαρος βιάστηκε να με διαψευσει.

Επανελέγχωντας το προφίλ του ειδα ηλικία "50". Μετα ειδα το μηνυμα του Κωστα που ελεγξε το IP  και βρηκε το ιδιο ατομο. Κριμα, αλλα νομιζω αυτη του η συμπεριφορά δινει νεα τροπή στην συζήτηση. Καναμε καλο θετωντας θεμα ηλικίας και ανωριμότητας κλπ κλπ ή κακό κανωντας τον μεσα στην εφηβία του να νιώσει την απορριψή? Τελικά θα βγει ενα καλος αεροβολιστης ή γατοκυνηγός?
Επειδη ομως το θεμα δεν προσωποιται στο συγκεκριμμενο πρωην μελος, η παράθεση απόψεων συνεχίζεται..
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Ιουλίου, 2008, 00:32:28 πμ από AVARIS »

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Απ: Κατώτερο οριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ
« Απάντηση #34 στις: 22 Ιουλίου, 2008, 00:41:28 πμ »
Την δική μου θέση ήδη την γνωρίζετε. Κατά τη δική μου άποψη οι απαγορεύσεις του Νόμου πρέπει να ακολουθούνται σε ένα βαθμό κι εδώ. Έχω πολλούς λόγους να το πιστεύω αλλά λίγους για να το επιβάλλω, αρκούμαι στο δικαίωμα της γνώμης μου.
Στα (αρκετά)  επιχειρήματα που διάβασα από τα διάφορα μέλη στο θέμα «bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!» σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ δεν συνέπιπτε με τη συμπεριφόρα του μικρού μας φίλου.
Θελώ να πω πως πουθενά δε διέγνωσα δίψα για μάθηση παρά μόνο για τα νέα της αγοράς. Το ώριμο κατά τα άλλα ανήλικο τελικά αποδείχθηκε πως ήταν ο gatokinigos ο οποίος με την παιδική του ωριμότητα ήθελε να στρέψει την προσοχή μας σε άλλα άτακτα μέλη. Παιδική αφέλεια… το ξέρω.
Συμπληρώνοντας θα σας έλεγα πως «υπό την επίβλεψη» σημαίνει πως ο επιβλέπων είναι μπροστά και πρωτοπόρος και όχι πίσω και απλά αναφερθείς!
Οι πιτσιρικάδες σε ένα πρόσφατο videaki στο σχετικό θέμα περίπου 14 δεν είναι; Ποιος μπορεί να προστατέψει τα παιδιά από την ίδια τους την ηλικία; Και τι είδους επιχείρημα είναι αυτό, που μας βάζει να θυμηθούμε τις δικές μας σκανδαλιές ώστε να δικαιολογηθεί η παρουσία ανηλίκων στο forum. Δηλάδη τότε εμείς είχαμε γονείς που επικροτούσαν τις αταξίες μας; Σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν θέμα τύχης το ότι δεν γινόταν κάτι σοβαρο, να βασιστώ σε αυτό; Στη τύχη;
AVARIS κατά την ταπεινή μου άποψη το συγκεκριμένο παιδί κάθε άλλο παρά ωριμότητα έχει δείξει στο forum, και το ότι έβαλε την ηλικία στο profile του το επέτρεψε η παιδική του αφέλεια και η ανάγκη του να καταταχθεί ανάμεσα στους μεγάλους. Αν είχε την ελάχιστη απαιτούμενη ωριμότητα το ερωτηματολόγιο στο σύνολο των θεμάτων και ερωτήσεων του θα ήταν τελείως διαφορετικό.
Σας φαίνεται πως εστιάζω στο συγκεκριμένο μέλος (tsakolakos); ΛΑΘΟΣ. Εστιάζω στη ηλικία του μέλους που είναι πολύ δύσκολο να ρισκαρείς, αναμένοντας να ανταποκριθεί με ώριμη συμπεριφορά μετά από απλές υποδείξεις.
Για θυμηθείτε….. τους εαυτούς σας (με το χέρι στη καρδιά), ειδικά αν είσαστε και λίγο «αντάρτες» στην παιδική σας ηλικία. Εκείνο το βιντεάκι με τις βολίδες που εκρυγνετο, πως θα σας φαινόταν; Σαν πολύ καλή ιδέα, έτσι δεν είναι; Πόσα άλλα να σας θυμίσω σε επιπεδο φωτό ή συζητήσεων, πόσες «καλές» ιδέες μπορουν να αντιγραφούν από εδώ μέσα!
Και ηθοπλασίες του τύπου: τότε να μη μιλάμε για τίποτα παράνομο, δεν τις γουστάρω καθόλου, και σας το λέω κοφτά!
Ή καταλαβαίνουμε για τι μιλάμε ή όχι, τέτοια διλήμματα ας περισεύουν.
Και για να πώ τη γνώμη μου σε σχέση με τη ηλικιακή συμμετοχή στο forum θα ήθελα τα 18 χρόνια γιατι αυτό είναι το μινιμουμ της ηλικίας που θέτει ο Νόμος για αγορά, και εγώ για κουβέντα. Όχι οτι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, απλά σε αυτά τα θέματα το ρίσκο δε μου αρέσει. Δεν θα με ενδιέφεραν τα λοιπά στοιχεία (σε πρώτη τουλάχιστον φάση) ενός μέλους αλλά το πεδίο με την ηλικία θα το όριζα ως υποχρεωτικό προς συμπλήρωση, και για την προστασία του ιδίου του forum.
Πάνω σε αυτό θα μπορούσα να αναπτύξω πολλούς λόγους (περί της προστασίας του forum), αλλά και κουραστικός μάλλον θα ήμουν και νομίζω πως δεν το δικαιούμαι, αφού δεν ανήκω στους δημιουργούς, αλλά τιμητικά μου προσφέρθηκε η θέση συντονιστή!
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Φεβρουαρίου, 2009, 12:04:33 μμ από Einhorn »

Αποσυνδεδεμένος nikmar

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 61
Απ: Κατώτερο οριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ
« Απάντηση #35 στις: 22 Ιουλίου, 2008, 00:43:42 πμ »
Παιδια πολη καλο το forum και ολλη προσπαθεια για να να την χαλασουν καποια κακομαθημενα που τους αρεσει να κινηγουν γατες την νυχτα...δεν νομιζω να προαγουμε τον αεροβολισμο ετσι!!!
οσο για το νεαρο της ηλικιας θα συμφονησω με τον admin AVARIS οτι ισως δεν ειναι και ο ποιο καθοριστικος παραγοντας συμετοχης αλλα αν μηλαμε για ανηλικα μελη η συγκαταθεση των γωνιων πρεπει να γινει απαραιηιτη
οσο για την συμπληρωση του προφιλ απο εδω και περα καλο θα ειναι να τα συμπληρωσουμε ολοι
οποιοδηποτε επιπλεον μετρο νομιζω οτι θα ηταν καλοδεχουμενο και κατανοητο απο ολους μας για την ασφαλεια του  forum.
Οσο παει γινομαστε και περισοτεροι και αν συνεχισουμε ετσι θα φτασουμε να εχουμε μεγαλητερη φωνη σαν μια ομαδα και πιος ξερει...ισως καποτε ακουστουμε απο καποιους και κερδισουμε κατι
GAMO CFX ROYAL
UMAREX 850
SLAVIA 620
ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΗ!!!

Αποσυνδεδεμένος nikmar

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 61
Απ: Κατώτερο οριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ
« Απάντηση #36 στις: 22 Ιουλίου, 2008, 00:47:55 πμ »
και τουλαχιστον να ηταν ειλικρινης απεναντι στο forum και οχι να μας δουλευει ολους κανονικα!!!! >:(
GAMO CFX ROYAL
UMAREX 850
SLAVIA 620
ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΗ!!!

Finman

  • Επισκέπτης
Απ: Κατώτερο οριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ
« Απάντηση #37 στις: 22 Ιουλίου, 2008, 01:45:48 πμ »
η δημιουργια αυτου του θεματος ειναι προς τιμην των συντονιστων και μονο επαινους πρεπει να λαβουν για την πρωτοβουλια να αντιμετωπισουν ενα πολυ δυσκολο προβλημα.

το εν λογω μελος (tsakolakos), απο την ωρα που εμφανιστηκε στο φορουμ δεν εκρυψε την αγνοια του, την ανωριμοτητα του και τον εγωκεντρικο του χαρακτηρα. Παρ'ολο που γινοντουσαν προτασεις ηπιες στα λεγομενα του, επεμενε χωρις να διαβασει το αρχειο του φορουμ να ρωτα θεματα που ειχαν καλυφτει ξανα και ξανα και ετσι εγινε στοχος (και με εκανε και εμενα να παω να δω το προφιλ του). Προσπαθησα με ηπιο τονο να του επισημανω οτι προβαινει σε παρανομες ενεργειες και αγνοηθηκα. Οταν 'βγηκε' ως γατοκυνηγος, παλι απο το στυλ και μονο, τον πηραμε χαμπαρι...

Ισως να ειναι μεμονωμενη περιπτωση, και να μην αποτελει τον κανονα των μελων που ειναι κατω των 16/18 ετων. Και με το καλο να ερθουν, πραγματικα, μακαρι και εμεις οταν γυρνουσαμε στις αλανες στα χωρια μας και κυνηγαγαμε κοκινολαιμηδες και σπουργιτια, να ειχαμε ενα τετοιο χωρο οπως το φορουμ να μας μαθει πεντε πραγματα. Θελω να πιστευω οτι ετσι και ειναι, για να εχουμε καποια ελπιδα για το μελλον...

Η προταση του Σπυρου, ειναι απλη και πιστευω εφαρμοσιμη. Θα ηθελα να προτεινω στην συντονιστικη ομαδα, να κανουν υποχρεωτικη την δηλωση ηλικιας στο προφιλ, ωστε να ξερουμε σε ποιον απευθυνομαστε. Μερικα απο τα θεματα μες το φορουμ μπορει να συζητωνται με τροπο που να μην αρμοζει σε συζητηση με ανηλικους, και γνωριζοντας τουλαχιστον την ηλικια του μελους δεν νομιζω να ειναι κατι το οποιο επεμβαινει στην προσωπικη τους ελευθερια η παραβιαζει το ατομο τους και την ταυτοτητα τους.

Ας ελπισουμε οτι ο tsakolakos εαν επανερθει, θα εχει μαθει το μαθημα του και επισης, με τις καινουριες ρυθμισεις που θα βαλει ο Σπυρος θα αποφευχθουν καινουριοι 'τσακολακοι'...

Καποτε, με το μελος Jericho, ειχαμε κουβεντα για μια αλλη οργανωση με αναλογο φορουμ, οπου θελαν δηλωση του νομου105 πριν γινεις μελος... Προς θεου, να μην φτασουμε εκει... Αλλα, το επεισοδιο αυτο δειχνει και παλι την νοοτροπια που προωθει την αστυνομευση λογω 'κουτοπονηριας' του πολιτη...

Καλο κουραγιο, καλη συνεχεια και πανω απο ολα ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!

Φιλικα,

Μπιριγκογκος

artistrifler

  • Επισκέπτης
Απ: Κατώτερο οριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ
« Απάντηση #38 στις: 22 Ιουλίου, 2008, 06:48:34 πμ »
Προτιμω τον Tsakolako εντος του φορουμ και να τα ''ακουει'' παρα μονο του ,αποκλεισμενο και αντιδραστικο ,να εξελλισεται απο Γατοκυνηγος του πληκτρολογιου σε πραγματικο.....Αγνοια ,ανωριμοτητα, και τοσα αλλα που ακουστηκαν δεν τα βλεπω και τοσο σιγουρα χαρακτηριστικα του χαρακτηρα του αλλα μαλλον σαν ενα τυπικο δειγμα εφηβου που εισερχεται στην πιο δυσκολη περιοδο της ζωης του.Μηπως ζηταμε πραγματα ανεφικτα απο ενα ατομο της ηλικιας του;Ειναι προτιμωτερο να επισκεπτεται αλλες ''ιστοσελιδες'' η να ειναι κολλημενος εδω ;
Στο Video που ανεβασε απο μιμητισμο σε καποιες συνηθειες κεντροευρωπαικες ,εβαλε ενα κλαρακι στο στομα του περιστεριου χωρις ισως να καταλαβαινει τι κανει αλλα δεν ειναι ενα πρωτο μικρο βημα που καποια στιγμη θα τον οδηγησει στον σεβασμο γραπτων και αγραφων κανονων ;Kαπου δεν το ειδε αυτο;Σε αυτη την κρισιμη ηλικια το φορουμ δεν εχει την δυνατοτητα να τον ''επηρεασει'' θετικα ,και να τον ''καθοδηγησει'';
Στα μηνυματα του δεν διακρινεται η αγωνια να ενσωματωθει και να γινει αποδεκτος απο την κοινωνια των ανδρων και μαλιστα σε εναν τομεα που τον ενδιαφερει;
ΑR   

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Απ: Κατώτερο οριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ
« Απάντηση #39 στις: 22 Ιουλίου, 2008, 08:22:32 πμ »
Φίλε μου AR,
θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου και το εννοώ ΑΠΟΛΥΤΑ αν μπορούσε να εξασφαλιστεί η ωριμότητα όλων των μελών, και εννοώ τα μέλη που είναι άνω των 20, 30, 40 κ.τ.λ.... Αυτό πράγματι θα συνέβαλε ωστε παιδιά σαν τον tsakolakos μέσα από τις φυσικές εφηβικές ανησυχίες να πάρει κάποια μαθήματα για το αεροβόλο (συμπεριλαμβάνω και τα λάθη που μπορεί να κάνει ξεφευγωντας λίγο) που τελικά θα τον οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση. Δυστυχώς η ιστορία έχει δείξει πως υπάρχουν και αρκετοί ανεγκέφαλοι 40άρηδες και δεν ξέρω μήπως τα μάτια ενός εφήβου τον ανάγουν και σε σούπερ ήρωα. Θέλω να πω πως συμφωνώ πως το forum θα μπορούσε να βοηθήσει προς την σωστή κατεύθυνση (μια που το τονίζεται συνέχεια), αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω πως μπορεί να οδηγήσει και ανάποδα σε καταστροφικές συνέπειες (πραγμά που μου κάνει εντύπωση πως το προσπερνάτε τόσο εύκολα).

Με την ευκαρία, μιλώντας για τα ωριμότερα ηλικιακά μέλη μας και γενικεύοντας την συζήτηση, θέλω να πω πως δεν είδα και πολύ κινητικότητα από την πλειοψηφία αυτών των μελών με σκοπό να "τους" φρενάρουν -δεν είναι μόνο ο tsakolakos με αυτά τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς- λίγο από τον καταναλωτισμό και να τους επισημάνουν κάτι διαφορετικό για τον αεροβολισμό. Αντιθέτως τώρα η κινητικότητα είναι έντονη και οι Δημοκρατικές απόψεις περισεύουν. Ελάχιστες εξαιρέσεις όμως υπήρξαν προς αυτή τη κατεύθυνση (3 ή 4 μέλη από σύνολο περίπου 60 ενεργών μελών), ενώ βομβαρδιζόμασταν καθημερίνα από τις "εφηβικές" ανησυχίες. Ταυτοχρόνως γινόμουν αποδέκτης παραπόνων από μέλη για αυτή τη κατάσταση και λειτουργούσα με μόνο σκοπό να κρατήσω τις ισσοροπίες μετάξύ μελών χωρίς καμία ανταπόκριση από τους νεαρούς μας φίλους, μια που είχα μαζί τους συναναστροφές και στο δημόσιο φόρα αλλά και με pm.
Λαμπρή εξαίρεση ο Soadilias ο οποίος δεν ξέρω ακριβώς την ηλικία του -σίγουρα είναι αρκετά νέος- ο οποίος από την αρχή έδειξε μια ιδιαίτερα ώριμη συμπεριφορά ακόμη και αν είναι 18, πόσο μάλλον αν είναι μικρότερος.
Τέλος βάζοντας λίγο νερό στο κρασί μου θα έλεγα πως για τις εξαιρέσεις των μελών που βρίσκονται σε ηλικία κάτω των 18 ίσως θα ήταν σωστό παρακολουθώντας την συμπεριφορά τους μέσα στο forum μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να πέρνουν την έγκριση από τα υπόλοιπα μέλη για την μόνιμη ένταξη τους στο forum. Ισως αυτό θα ήταν ένα μέτρο το οποίο θα τους φρενάριζε από κάποια πράγματα και ταυτοχρόνως η "έγκριση" θα ήταν μιας μορφής επιβράβευση που θα τους διατηρούσε τον ενθουσιασμό για κατί περισσότερο σε σχέση με τον αεροβολισμό.
Ελπίζω να γίνουν θετικά κατανοητά τα σχόλια μου και θα ήθελα να καταλάβετε πως οι συμβουλές και οι προτροπές πρέπει να γίνονται και πριν προκύψει κάποιο θέμα και όχι μόνο αφού το πρόβλημα έρθει στην επιφάνεια. Δεν αναφέρομαι μόνο στα μέλη που έχουν τοποθετηθεί στο παρόν ή στο θέμα "bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!! ", αλλά σε όλα τα μέλη που συμμετέχουν στο forum γενικότερα.
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Ιουλίου, 2008, 08:35:50 πμ από Einhorn »

Αποσυνδεδεμένος hw95/0.22

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 1355
  • θοδωρος
Απ: Κατώτερο οριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ
« Απάντηση #40 στις: 22 Ιουλίου, 2008, 12:19:46 μμ »
Φίλε μου AR,
θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου και το εννοώ ΑΠΟΛΥΤΑ αν μπορούσε να εξασφαλιστεί η ωριμότητα όλων των μελών, και εννοώ τα μέλη που είναι άνω των 20, 30, 40 κ.τ.λ.... Αυτό πράγματι θα συνέβαλε ωστε παιδιά σαν τον tsakolakos μέσα από τις φυσικές εφηβικές ανησυχίες να πάρει κάποια μαθήματα για το αεροβόλο (συμπεριλαμβάνω και τα λάθη που μπορεί να κάνει ξεφευγωντας λίγο) που τελικά θα τον οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση. Δυστυχώς η ιστορία έχει δείξει πως υπάρχουν και αρκετοί ανεγκέφαλοι 40άρηδες και δεν ξέρω μήπως τα μάτια ενός εφήβου τον ανάγουν και σε σούπερ ήρωα. Θέλω να πω πως συμφωνώ πως το forum θα μπορούσε να βοηθήσει προς την σωστή κατεύθυνση (μια που το τονίζεται συνέχεια), αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω πως μπορεί να οδηγήσει και ανάποδα σε καταστροφικές συνέπειες (πραγμά που μου κάνει εντύπωση πως το προσπερνάτε τόσο εύκολα).

Με την ευκαρία, μιλώντας για τα ωριμότερα ηλικιακά μέλη μας και γενικεύοντας την συζήτηση, θέλω να πω πως δεν είδα και πολύ κινητικότητα από την πλειοψηφία αυτών των μελών με σκοπό να "τους" φρενάρουν -δεν είναι μόνο ο tsakolakos με αυτά τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς- λίγο από τον καταναλωτισμό και να τους επισημάνουν κάτι διαφορετικό για τον αεροβολισμό. Αντιθέτως τώρα η κινητικότητα είναι έντονη και οι Δημοκρατικές απόψεις περισεύουν. Ελάχιστες εξαιρέσεις όμως υπήρξαν προς αυτή τη κατεύθυνση (3 ή 4 μέλη από σύνολο περίπου 60 ενεργών μελών), ενώ βομβαρδιζόμασταν καθημερίνα από τις "εφηβικές" ανησυχίες. Ταυτοχρόνως γινόμουν αποδέκτης παραπόνων από μέλη για αυτή τη κατάσταση και λειτουργούσα με μόνο σκοπό να κρατήσω τις ισσοροπίες μετάξύ μελών χωρίς καμία ανταπόκριση από τους νεαρούς μας φίλους, μια που είχα μαζί τους συναναστροφές και στο δημόσιο φόρα αλλά και με pm.
Λαμπρή εξαίρεση ο Soadilias ο οποίος δεν ξέρω ακριβώς την ηλικία του -σίγουρα είναι αρκετά νέος- ο οποίος από την αρχή έδειξε μια ιδιαίτερα ώριμη συμπεριφορά ακόμη και αν είναι 18, πόσο μάλλον αν είναι μικρότερος.
Τέλος βάζοντας λίγο νερό στο κρασί μου θα έλεγα πως για τις εξαιρέσεις των μελών που βρίσκονται σε ηλικία κάτω των 18 ίσως θα ήταν σωστό παρακολουθώντας την συμπεριφορά τους μέσα στο forum μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να πέρνουν την έγκριση από τα υπόλοιπα μέλη για την μόνιμη ένταξη τους στο forum. Ισως αυτό θα ήταν ένα μέτρο το οποίο θα τους φρενάριζε από κάποια πράγματα και ταυτοχρόνως η "έγκριση" θα ήταν μιας μορφής επιβράβευση που θα τους διατηρούσε τον ενθουσιασμό για κατί περισσότερο σε σχέση με τον αεροβολισμό.
Ελπίζω να γίνουν θετικά κατανοητά τα σχόλια μου και θα ήθελα να καταλάβετε πως οι συμβουλές και οι προτροπές πρέπει να γίνονται και πριν προκύψει κάποιο θέμα και όχι μόνο αφού το πρόβλημα έρθει στην επιφάνεια. Δεν αναφέρομαι μόνο στα μέλη που έχουν τοποθετηθεί στο παρόν ή στο θέμα "bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!! ", αλλά σε όλα τα μέλη που συμμετέχουν στο forum γενικότερα.
eκανα παραθεση του μνμ απο τον στεφανο μονο και μονο για να πω και εγω τα ιδια πρωτον και δευτερον οτι και εμενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση( και μπραβο στον ηλια ) η διαφοροποηση του τροπου υφους γραφης του ενω αντιθετα απο αλλα μελη ενω τους εγιναν επανειλημενα συστασεις δεν καταλαβαινουν τπτ  και θεωρουν ολους τους υπολοιπους -κουτους ειναι η πρωτη και πιο ηπια λεξη ρωτωντας και ανοιγωντας θεματα συνεχεια και λειτουργωντας <<ατομιστηκα>>
τι θελω να πω ?? οτι η ηλικια του ανθρωπου δεν εχει αμεσο αντικτυπο στην ωριμωτιτα του σηγουρα πρεπει να σεβομαστε την υσχιουσα νομοθεσια αλλα και τους γυρω μας  και αυτο εχει μεγαλητερη σημασια -για μενα - παρα το αν εχει κλεισει η οχι καποιος τα18 του θυμηθειτε τον ευθημη πιο παλια και την κατασταση που ειχε δημηουργηθει (δεν εχω κατι μαζι του ετσι ) απλα λειτουργωντας -γραφωντας -διαβαζωντας εδω μεσα καποια πραγματα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ (φυσηκα και οχι μονο εδω στην ζωη μας γενικοτερα )
τωρα οσο για το αν ειναι αυτο ενα ενα φορουν <<καταληλλο μονο για ενηληκες>>
νωμιζω πως δεν πρεπει να ειναι αλλα σιγουρα ειναι ενα μερος που υπαρχει γνωση ,και διαθεση αυτη να ειναι προσβασημη σε ολους
μαλλον σε τετες περιπτωσεις ειναι <<επιθυμητη η γονικη συναινεση >>
ενα συγνωμη για οσους δεν με καταλαβαν λογω του τροπου γραφης μου  (ειπαμε το πληκτρολογιο δεν ειναι το δυνατο μου σημειο ) αλλα ελπιζω το πνευμα της γραφης μου να εγινε κατανοητο
ο σοφος ...ρωτα!, 
   ο εξυπνος...παραδεχεται!,
ο ηλιθιος...επιμενει!!!
κ ο πονηρος...δικαιολογειται!!




.... οποιος δεν μπορει να κανει τεχνη!,
...κανει κριτικη!!

Αποσυνδεδεμένος sniperman

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 1665
Απ: Κατώτερο οριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ
« Απάντηση #41 στις: 22 Ιουλίου, 2008, 14:11:29 μμ »
Θυμαμε τον πατερα μου(οταν ημουν στην ηλικια του τσοκαλακου) να σπαει ενα dianaiki που ειχε παρει ο αδερφος μου(ηταν μεγαλυτερος). γιατι ειχαμε τρυπησει ολες τις υδροροες απο το γειτονικο σπιτι! καποιες τις ειχαμε κοψει τελειος.
Αν ημουν σε μια παρεα, οπως καλη ωρα αυτο το φορουμ, οπου ολοι προσπαθουν να αναδειξουν το παθος τους για τα αεροβολα με σωστο τροπο,
δεν νομιζω να δοκιμαζα γκρουπαρισματα σε υδροροες γιατι θα ειχα καταλαβει οτι ειναι βλακεια.(θα ειχα και το ντιανακι μια χαρα...) και το βασικοτερο αυτοι με τους οποιος θα συνομηλουσα δεν θα ηταν καποιοι της ηλικιας μου που τετοιες χαζες ενεργειες θα τις επικροτουσαν.Σε ποιον να περιφανεφτει σε αυτο το φορουμ ενας πιτσιρικας για μια βλακια που εκανε με το αεροβολο? Ξερει πως θα φαει κραξιμο!
Για να δεσει θα αρχισει να συμπεριφερετε και να σκεφτετε αναλογως(Ναι ειναι δυσκολο οταν εισαι 14!)
Οποτε αν και  καποια μελη ειναι μικρα στην ηλικια, νομιζω οτι ειναι καλυτερα να τους βοηθαμε με προτροπες και υποδειξεις και να κανουμε ακριβος αυτο που γινετε τωρα
 Να τους δινουμε να καταλαβουν οτι προβληματιζομαστε και ενδιαφερομαστε για αυτους .
Παναγιωτης

Όπου και να σαι σκάψε βαθιά! Κατω ειναι η πηγη!

Ασε τους "μαυρους" ανθρώπους να λενε πως κατω ειναι μονο η κολαση!

Αποσυνδεδεμένος mak6

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 366
Απ: Κατώτερο οριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ
« Απάντηση #42 στις: 22 Ιουλίου, 2008, 17:03:38 μμ »
Καλησπερα σας .........
Ελειψα καμποσες μερες θα το παρατηρησατε και σεις  μπενω ρηχνω μια ματια στην ζουλα ανα δυο μερες και την κανω παλιλογο το οτι δεν καθομε στο σπιτι !
 Μολις χθες διαβασα το θεμα"bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!! και το αλλο με τα γατια ...!
Εγω θα συνφωνησω απολυτα με τον Σπυρο για τις εγγραφες των μελων (Ομως σαν μελος της συντονιστικής ομάδας και σεβόμενος και την δίκαιη επιθυμία των μελών που επιθυμουν να γνωρίζουν τουλάχιστον το μινιμουμ της ηλικίας των συνομιλητών, τους εβαλα προσωρινά οριο ηλικίας τα 16χρόνια και απαιτειται συγκατάθεση γονεων, ενημερωση σε φαξ ή στο προσωπικό μου email για μικρότερες ηλικίες. Επίσης το κινητό μου τηλ ειναι στην δηλωση συγκατάθεσης, για ενημερωση απο μενα προς τους γονείς σχετικά με το φόρουμ. Η εγγραφή δεν ειναι αυτόματη πλέον, μετα την συμπληρωση των στοιχείων, αλλα θα απαιτείται επικύρωση απο το προσωπικό email του υποψήφιου μελους. Ολα αυτα στην ηλεκτρονική εποχή μας δεν σημαίνουν τίποτα, απλα μεγαλώνω την δυσκολία πρόσβασης. Υπάρχει και η επιλογή της εγκρισης για να γίνει καποιος μέλος, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι πρεπει να το κανω ακόμα.)και θα προσθεσω αν και εφοσον γινετε και τα εμεις  ενεργα μελη,υποχρεοτηκα να δηλωσουμε την ηλικια μας στο φορουμ!
Οσο για τον "γατακια" διαβασα πριν απο λιγο οτι ειναι το ιδιο ατομο κριμα γιατι θα την επερνε την ευκαιρια του ο μικρος, αλλωστε πρεπει να τους τις δινουμε εμεις οι "μεγαλοι " (τι για παλουκα που ειμαστε  στο κεφαλι.... λενε στο χωριο μου )γιατι και εμεις  περασαμε απο τα χρονια τους, καποτε πηγενα σε ενα μαστορα να μαθω τεχνη (φανοποιος)και θυμαμε που ελεγε συνεχεια οταν εκανα καμια μαμακια στην δουλεια  "αμα δεν κανεις ζημια να χαλασεις κατι δεν μαθενεις" .Το λεω αυτο γιατι μεσα απο αυτο το φορουμ καποιοι θα μαθουν  , διαβασα σε  καποιο μυνημα του tsakolakos τι ειναι  λεει το ΒΑR .....!κανενας δεν ειπε μεσα και γω σε αυτους οτι το BAR μπορει να σε κανει με κανα χερι κομενο με κανα ματι βγαλμενο κανα κεφαλι κοματιασμενο και δεν ξερω γω τι αλλο .....
Αυτα ...πυστευω να μας γινει ενα ακομα μαθημα αυτο για ολους μας και ιδικα  τους μικρους της παρεας μας....
ΓΙΝΕ        Π  Α  Ο  Κ      ΝΑ  ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
http://www.youtube.com/watch?v=eyGJoc_4mls&feature=related

Αποσυνδεδεμένος destro

  • Moderator
  • *****
  • Μηνύματα: 3247
Απ: Κατώτερο οριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ
« Απάντηση #43 στις: 22 Ιουλίου, 2008, 19:39:45 μμ »
Καλησπερα παιδια.  η εξελιξη στο θεμα του tsakolakou με τα τραγελαφικα περι γατοκυνηγων με στεναχωρησε και εμενα οπως πιστευω και τους περισσοτερους. αναρωτιεμαι βεβαια τι μπορει να ηταν αυτο που τον ωθησε σε μια τετοια ενεργεια :απογοητευση - θυμος - αισθημα απορριψης  - ηλικιακη απερισκεψια? οτι και να ηταν σιγουρα δεν μπορει να δικαιολογησει μια τετοια ενεργεια.   συμφωνω με την τοποθετηση του οριου ηλικιας αρκει αυτο να μην στεκεται ανασταλτικος παραγοντας για να πλησιασουν την παρεα μας νεα παιδια που εχουν ορεξη να ασχοληθουν με το αεροβολο. ειμαι βεβαιος πως η πραγματικα εξαιρετικη ομαδα των συντελεστων του forum θα λειτουργησει προς αυτην την κατευθηνση! 

Αποσυνδεδεμένος feugatos

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 492
Απ: Κατώτερο οριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ
« Απάντηση #44 στις: 23 Ιουλίου, 2008, 00:04:06 πμ »
Χαιρομαι που βλεπω πως δεν ειμαι ο μονος που εχω τετοιες «Υπερ-δημοκρατικες» αποψεις.

Αντιλαμβανομενος πληρως τις ανησυχιες του φιλου Μπιριγκογκου σχετικα με την ηλικια των μελων με τα οποια συζητα, (ανησυχιες που παρεπιπτωντως εχω και εγω) τωρα που η ηλικια εγινε υποχρεωτικη, χαιρομαι αν νιωθει πιο σιγουρος απο πριν.

Χαιρομαι αν το forum τωρα, εχει τουλαχιστον νομικη διασφαλιση.

Χαιρομαι επισης αν καποιοι εφηβοι απο αυτο το forum βλεπουν καποιον 40ρι μας σαν ηρωα. Αυτο σημαινει οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να επικοινωνησουν με τις μικροτερες ηλικιες και ισως να αλλαξουν το τοπιο στο συγκεκριμενο θεμα.

Ομως θα ηθελα να εστιασω λιγο στις αντιδρασεις του μικρου μας φιλου που τοσο κατακριτεες φανηκαν σε καποιους, και λες και ψαχναν αφορμη να αφορησουν τον πιτσιρικα.

Μηλαω για την αλλαγη ηλικιας και τον Γατοκυνηγο. ( αυτο να μου το θυμαστε θα γινει σλογκαν)   

Η ηλικια του tsakolakos αλλαξε και απο 14 εγινε 50.
Πραγματικα εδω θα ηθελα να ρωτησω, παλι σε μενα μονο, φαινεται λογικο αυτο; Αφου τον αναγκασαμε να το κανει.
Ειναι σαν να μας λεει «Θα μπορουσα να πω 50 απο την αρχη και να μη σας εχω τωρα στο κεφαλι μου. Ε ... αφου δεν σας αρεσει το 14 παρτε 50 να εχετε.»

Κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι μια τυπικη αντιδραση οχι εφηβου, αλλα Ελληνα ενηλικου!

Για τον Γατοκυνηγο να παρατηρησω οτι,
στις 21 ιουνιου ωρα 09:05 γραφεται το τελευταιο μυνημα στο “bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!» και αυτο το μυνημα τυχαινει να αναφερει την λεξη «ωριμοτητα».

Ο γατοκυνηγος εμφανιζεται 21 Ιουνιου ωρα 10:22  μετα απο μιαμιση ωρα δηλαδη, με τα οσα ειπε.

Αν στον γατοκυνηγο δειτε λιγο πιο κατω, μπορειτε ευκολα να καταλαβετε και τον λογο που το εκανε, το κανω copy/paste για να μην κουραζεστε.
 
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΟΡΙΜΟΣ!!!


Εμενα μου φαινεται, οτι εμεις φταιμε περισσοτερο απο αυτον.


Νικος






« Τελευταία τροποποίηση: 23 Ιουλίου, 2008, 00:13:36 πμ από feugatos »
BSA Meteor MK6 .177
Gamo CFX .22

Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες.
"Bertrand Russell"
www.razorsteam.bravehost.com