Φίλε μου AR,θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου και το εννοώ ΑΠΟΛΥΤΑ αν μπορούσε να εξασφαλιστεί η ωριμότητα όλων των μελών, και εννοώ τα μέλη που είναι άνω των 20, 30, 40 κ.τ.λ.... Αυτό πράγματι θα συνέβαλε ωστε παιδιά σαν τον tsakolakos μέσα από τις φυσικές εφηβικές ανησυχίες να πάρει κάποια μαθήματα για το αεροβόλο (συμπεριλαμβάνω και τα λάθη που μπορεί να κάνει ξεφευγωντας λίγο) που τελικά θα τον οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση. Δυστυχώς η ιστορία έχει δείξει πως υπάρχουν και αρκετοί ανεγκέφαλοι 40άρηδες και δεν ξέρω μήπως τα μάτια ενός εφήβου τον ανάγουν και σε σούπερ ήρωα. Θέλω να πω πως συμφωνώ πως το forum θα μπορούσε να βοηθήσει προς την σωστή κατεύθυνση (μια που το τονίζεται συνέχεια), αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω πως μπορεί να οδηγήσει και ανάποδα σε καταστροφικές συνέπειες (πραγμά που μου κάνει εντύπωση πως το προσπερνάτε τόσο εύκολα).Με την ευκαρία, μιλώντας για τα ωριμότερα ηλικιακά μέλη μας και γενικεύοντας την συζήτηση, θέλω να πω πως δεν είδα και πολύ κινητικότητα από την πλειοψηφία αυτών των μελών με σκοπό να "τους" φρενάρουν -δεν είναι μόνο ο tsakolakos με αυτά τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς- λίγο από τον καταναλωτισμό και να τους επισημάνουν κάτι διαφορετικό για τον αεροβολισμό. Αντιθέτως τώρα η κινητικότητα είναι έντονη και οι Δημοκρατικές απόψεις περισεύουν. Ελάχιστες εξαιρέσεις όμως υπήρξαν προς αυτή τη κατεύθυνση (3 ή 4 μέλη από σύνολο περίπου 60 ενεργών μελών), ενώ βομβαρδιζόμασταν καθημερίνα από τις "εφηβικές" ανησυχίες. Ταυτοχρόνως γινόμουν αποδέκτης παραπόνων από μέλη για αυτή τη κατάσταση και λειτουργούσα με μόνο σκοπό να κρατήσω τις ισσοροπίες μετάξύ μελών χωρίς καμία ανταπόκριση από τους νεαρούς μας φίλους, μια που είχα μαζί τους συναναστροφές και στο δημόσιο φόρα αλλά και με pm.Λαμπρή εξαίρεση ο Soadilias ο οποίος δεν ξέρω ακριβώς την ηλικία του -σίγουρα είναι αρκετά νέος- ο οποίος από την αρχή έδειξε μια ιδιαίτερα ώριμη συμπεριφορά ακόμη και αν είναι 18, πόσο μάλλον αν είναι μικρότερος.Τέλος βάζοντας λίγο νερό στο κρασί μου θα έλεγα πως για τις εξαιρέσεις των μελών που βρίσκονται σε ηλικία κάτω των 18 ίσως θα ήταν σωστό παρακολουθώντας την συμπεριφορά τους μέσα στο forum μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να πέρνουν την έγκριση από τα υπόλοιπα μέλη για την μόνιμη ένταξη τους στο forum. Ισως αυτό θα ήταν ένα μέτρο το οποίο θα τους φρενάριζε από κάποια πράγματα και ταυτοχρόνως η "έγκριση" θα ήταν μιας μορφής επιβράβευση που θα τους διατηρούσε τον ενθουσιασμό για κατί περισσότερο σε σχέση με τον αεροβολισμό.Ελπίζω να γίνουν θετικά κατανοητά τα σχόλια μου και θα ήθελα να καταλάβετε πως οι συμβουλές και οι προτροπές πρέπει να γίνονται και πριν προκύψει κάποιο θέμα και όχι μόνο αφού το πρόβλημα έρθει στην επιφάνεια. Δεν αναφέρομαι μόνο στα μέλη που έχουν τοποθετηθεί στο παρόν ή στο θέμα "bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!! ", αλλά σε όλα τα μέλη που συμμετέχουν στο forum γενικότερα.