Σε ένα παλαιότερο post που είχα κάνει είχα ενημερώσει τα μέλη του forum για μια διαδικασία που είχα ακολουθήσει με σκοπό να μην έχω πρόβλημα σε πιθανό έλεγχο από τις αστυνομικές αρχές. Έχω 2 φορές υποστεί έλεγχο και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα...ούτε για το αεροβόλο ούτε για την διότπρα.Παρόλα αυτά....όταν τα είχα αναρτήσει στο forum....διάφοροι, όπως ο Thorin ξεκίνησαν να αμφισβητούν την διαδικασία...και να υποστηρίζουν την δική τους νομική θεώρηση. Αυτό που έχω να πω είναι ότι το Ελληνικό κράτος δεν είναι και από τα πιο οπλοφοβικά στον κόσμο....αλλά ορισμένα μέλη του forum είναι εξαιρετικά "νομοφοβικά" και εκκολαπτόμενοι "νομογνωμοδότες".Το είχα πει και το ξαναλέω....κάνετε πολύ ντόρο για κάτι που δεν πρέπει. Αντι να αναλώνεστε στην νομοφοβία προσπαθήστε να ξεπεράσετε τα προβλήματα....γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μπορείτε να βρείτε μια λύση.Επίσης....μην πιστεύετε τα όσα λένε οι δημοσιογράφοι !!! ζούμε την εποχή των εντυπώσεων !!
βρε αδερφέ μια και το κατάφερες δεν μας ανεβάζεις και τα χαρτιά που έφτιαξες να τα δούμε κι εμείς και να μπορούμε να τα απαιτήσουμεγιατί το οτι σε σταμάτησαν και έφυγες κύριος δεν μου λέει κάτι προσωπικά με έχουν σταματήσει φορτωμένο και δεν έγινε τίποτα τώρα τα άλλα είναι λόγια χωρίς ουσία
Το είχα πει και το ξαναλέω....κάνετε πολύ ντόρο για κάτι που δεν πρέπει. Αντι να αναλώνεστε στην νομοφοβία προσπαθήστε να ξεπεράσετε τα προβλήματα....γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μπορείτε να βρείτε μια λύση.
εδω μπαινουν σε μουσεια και κατασχουν αντικειμενα για τα οποια υπαρχουν αδειες http://www.zougla.gr/greece/article/efodos-sto-mousio-paliη δεν καταλαβα καλα ?για ποιο ακριβως θεμα συζηταμε ?
Παράθεση από: luger42 στις 20 Οκτωβρίου, 2013, 14:43:18 μμεδω μπαινουν σε μουσεια και κατασχουν αντικειμενα για τα οποια υπαρχουν αδειες http://www.zougla.gr/greece/article/efodos-sto-mousio-paliη δεν καταλαβα καλα ?για ποιο ακριβως θεμα συζηταμε ? Φίλε luger42 αυτό είναι άλλο, έχει να κάνει με νόμο αντιτρομοκρατικό που προβλέπει κατάσχεση ακόμη και σε καθ’ όλα νόμιμα κατεχόμενα είδη για έλεγχο.Ένα γενικότερο άρθρο σε πολλούς σχετικούς νόμους είναι η διατήρηση της επιφύλαξης και η δυνατότητα εκ των υστέρων ή περιοδικών ελέγχων.